KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tommen
Site Admin

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Tommen » Thu Aug 17, 2023. 5:22 pm

Nemanjic wrote:
Thu Aug 17, 2023. 4:55 pm
Tomene,jel smo ozbiljno potpisali Kaminskog ili nas lozis?
ako lazu mene lazem i ja vas :D :D

barem je jasnije kakav nam drugi visoki treba

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 5:23 pm

Čekićar wrote:
Thu Aug 17, 2023. 5:17 pm
S obzirom da imamo Alena,Kaminski je po mom misljenju nepotreban igrac,treba nam C skroz drugacijih karakteristika...
Čele, gde vidiš PJ Dozira i šta možemo da očekujemo?
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Max Liberman

Post by Max Liberman » Thu Aug 17, 2023. 7:49 pm

Još plej i centar i komplet smo :)

Milorad

Post by Milorad » Thu Aug 17, 2023. 7:53 pm

Još plej i centar i pali se mašina😂

Tenej

Post by Tenej » Thu Aug 17, 2023. 8:35 pm

Frenk Kaminski je novo pojačanje #KKPartizan

Nekadašnji košarkaš Šarlota, Finiksa, Atlante i Hjustona, potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa crno-belima!

Moze li neko analizu 😁😁

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 8:43 pm

Ajmo još Nik the Brick i streč 4 pa da pokorimo Evropu :D :D :D

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Aug 17, 2023. 8:53 pm

Nema sanse da dodju jos dva vrhunska igraca,mnogo bi to bilo za rotaciju,bar ja tako mislim.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Aug 17, 2023. 9:10 pm

Nemanjic wrote:
Thu Aug 17, 2023. 8:53 pm
Nema sanse da dodju jos dva vrhunska igraca,mnogo bi to bilo za rotaciju,bar ja tako mislim.
Mnogo je kad biju :D

jedan kvalitetan defanzivno orijentisan visoki i jos jedan trpac kombo bek i gotovo kraj, zelimir uzima 10. a misevi placu :D

Chelelaze

Post by Chelelaze » Thu Aug 17, 2023. 9:19 pm

Čekićar wrote:
Thu Aug 17, 2023. 5:17 pm
S obzirom da imamo Alena,Kaminski je po mom misljenju nepotreban igrac,treba nam C skroz drugacijih karakteristika...
Ma da. Ništa to ne valja. I Ponitka veze nema, Jare domaća katastrofa, a onaj PJ samo smetao Jokiću da ranije uzme prsten :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Aug 17, 2023. 9:51 pm

Tommen wrote:
Thu Aug 17, 2023. 9:10 pm
Nemanjic wrote:

jedan kvalitetan defanzivno orijentisan visoki i jos jedan trpac kombo bek i gotovo kraj, zelimir uzima 10. a misevi placu :D
Nemoj više kombo bekova ko Boga te molim :D :D

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Aug 17, 2023. 10:04 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 17, 2023. 8:43 pm
Ajmo još Nik the Brick i streč 4 pa da pokorimo Evropu :D :D :D
A coveka majko :lol:

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Aug 17, 2023. 10:20 pm

Batica ubica wrote:
Thu Aug 17, 2023. 9:51 pm
Tommen wrote:
Thu Aug 17, 2023. 9:10 pm
Nemanjic wrote:

Nemoj više kombo bekova ko Boga te molim :D :D
Nisam ja resio da budem revolucionaran i ukinem poziciju 1 nego Zelimir :D Tu smo, zivi smo, duvaj ga Miroticu smrade

drmisa

Post by drmisa » Thu Aug 17, 2023. 11:05 pm

Ko nema Mirotica dobar je i Kaminski

Neki su pisali da je planiran na 4, moze li to ?

stefan

Post by stefan » Fri Aug 18, 2023. 1:24 am

Dobrodoslica za Kaminskog. Odlican potpis.
Bice najverovatnije na 4, tako da Ledej i Kaminski na 4 deluje brutalno.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 18, 2023. 2:34 am

S obzirom da smo doveli trojicu novajlija red je i da bacim koju,ukratko o svakom pojedinacno i generalno kako mi se cini slaganje ekipe.

Krecemo sa najsvezijim,FrankTheTank :D

Ofanzivno orijentisan visoki igrac,kazem visoki iz razloga sto se ne bih iznenadio ako ga Obra ne vidi iskljucivo na 5 iz razloga sto vidim dosta slicnosti sa Alenom u napadackom smislu,uopste se ne bih iznenadio ako bude pokrivao i PF i da odem korak dalje,ocekujem jos jednog C potpuno drugacijih karakteristika,defanzivno orijentisanog rolera.
Glavna snaga mu je svakako sut,citavu karijeru vazi za strecera koji se kao riba u vodi oseca u ulozi popera+je u stanju da napada closeout,s obzirom da se dobro krece za svoje gabarite,sto je dodatni kvalitet.Napravio bih tu jednu kratku usporedbu sa pojacanjem komsija Tobijem koji takodje vazi za nekog ko preti sa linije za 3 poena ali ne i na closeout sto je daleko lakse za braniti jer defanzivci ne razmisljaju da li ce ih fintirati tako da mogu da se zalete u punom sprintu na taj sut dok kod Kaminskog i Alena uvek postoji opasnost od fintiranja,probijanja a onda je obruc u opasnosti.
Nije mu strana ni igra u reketu,dobar je finiser ali to nije njegov forte..Defanzivno je faktor zbog svoje duzine.

PJ Dozier

Prvo sto treba napomenuti jeste to da ne bi ni video evropu do kraja karijere da nije doziveo tesku povredu,ACL,s obzirom da je bas dobro igrao u Denveru i postao legitimni clan rotacije.

Definitivno dolazi kao zamena za Exuma,odredjene slicnosti svakako postoje..
Odlican size,visi je od Exuma i ima veci raspon ruku a znamo sta je Dante radio u evropi,svakako je za ocekivati da stradaju obruci kada prodje proces prilagodjavanja ipak po prvi put napusta USA,bice koraka ko salate na pocetku.
Defanzivno je upgrade u odnosu na Exuma koji je defanzivno bas razocarao iako je dosao sa ozbiljnom defanzivnom reputacijom ali je zato ofanzivno porobio :D
Combo guard,razvio je plejmejkerske vestine,dobar ballhandling,glavna snaga mu je poentiranje u pokretu,dobar je na prodoru,voli tranziciju,aktivan na skoku,dobar defanzivac na sve 3 spoljne pozicije sa aktivnim rukama bice ukradenih lopti dosta...Ima dobru zavrsnicu u reketu..
Mana mu je svakako sut,ima i cudnu mehaniku suta,cak i sa linije penala nema dobre procente za pozicije koje pokriva,upitna selekcija suta,ume da udje u divljacki mode ali to je u sustini u DNK G League...Sve ce se to korigovati uz rad sa Obrom.
Poznavajuci Zoca(ne licno :D ) za ocekivati je da ga spusti na low post u situacijama kada ga koristi na 1 gde ce imati prednost u svakom mogucem smislu protiv vecine svojih cuvara ali nisam nesto cesto video da je koristio low post u dosadasnjem delu karijere tako da ce i tu sigurno trebati vreme..

Ponitka

Covek kojeg spominjem najmanje poslednja 4 leta..
Kada bih morao da ga opisem u 2 reci to bi ovako glasilo:Univerzalni vojnik
Za divljenje je kako se brzo prebacuje iz uloge u ulogu,ne treba ocekivati njegove partije iz Poljske jer je tamo alfa i omega i uzima dosta lopti,kod nas ce biti sraf i on nema problem sa tim,cak mu je ok i ako ne uzme niti jedan sut na utakmici,on ce odradjivati prljavi deo posla,igrace odbranu,prenosice loptu,vrtice PnR,hranice saigrace,spustace se na low post,pravice pametne faulove,trcanje tranziciju,bice aktivan na skoku.
Dobar ballhanlding,pokriva sve 3 spoljne pozicije,u nekim SB varijantama sa Zekom na 5 moze i na PF gde bismo sve preuzimali...Odlican sekundarni organizator mada mu ni primarno mesto plejmejkera nije strano,naprotiv odlicno se znalazi kako u reprezentaciji tako i u klubovima gde je non stop uskakao da zakrpi minute na 1,najsveziji primer Zenit gde je cesto tu menjao Pengosa,dozvoljavao mu da se odmori jer Kvostov ipak nije bio EL kalibar.
Jedina mana mu je slabiji sut,iz spot up-a je korektan ali iz driblinga ima bas lose procente ali on to kod nas u sustini nece ni raditi jer cemo biti napadacki pretalentovani..
Jedan pravi timski polivalentan igrac i gotovo sigurno novi ljubimac navijaca..

Gledajuci kako slazemo ekipu nemam ni najmanju sumnju da cemo opet biti sami vrh EL kada je napad u pitanju a sto se tice odbrane,dolazak Ponitke,PJ i Jaramaza uz Aleksu sto je ozbiljan defanzivni potencijal na spoljnim pozicijama,nadam se da cemo biti daleko bolji iako onakvom napadu ni ne treba Bog zna kakva odbrana da bi ekipa pobedjivala u kontinuitetu..

Nije da ne ocekujem velike stvari,posebno ako se ispostavi tacnim moja pretpostavka da cemo dovesti jos jednog C kojem je linija za 3 poena minsko polje :D

Locked