Ozbiljan potez bi bio.
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Paklen igrač
Ako se ovo realizuje skidam kapu Zoranu i Željku.
Ako se ovo realizuje skidam kapu Zoranu i Željku.
- Batica ubica
Preneo je ovo Telegraf pre 4 dana, kolko je njima verovati. Možda je Ros taj za koga Irr kaže da nam je dao korpu.
Deluje mi nerealno da mu niko ne bi ponudio veteranski minimum, još da sa 32 godine odlazi iz Amerike. Tamo može da bude dobar rotacijski igrač i dalje.
Deluje mi nerealno da mu niko ne bi ponudio veteranski minimum, još da sa 32 godine odlazi iz Amerike. Tamo može da bude dobar rotacijski igrač i dalje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Cuj Telegraf. Oni prepisuju sa foruma i šlj twitter naloga, pa objavljuju kao vest.
Telesport je kako se prica, Ostojin portal.
Ali Ros koji kaze: ''Poslali su mi ponudu, ali, ko zna (da li ce doci)...'' Pa u tom slucaju, jedino ti znas, mentolu.
Telesport je kako se prica, Ostojin portal.
Ali Ros koji kaze: ''Poslali su mi ponudu, ali, ko zna (da li ce doci)...'' Pa u tom slucaju, jedino ti znas, mentolu.
- Batica ubica
A pogledajte ko je potpisao tekst, pre neki dan nisam ni obratio pažnju

https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3 ... u-partizan
- Irriducibili
Ne, Ross nam se odavno zahvalio na interesovanju, još pre nego što je PJ potpisao. Sada, po njegovom dolasku, vec nisam siguran da nam je potreban baš takav tip igrača, ali sumnjam da bi ga i odbili ukoliko bi javio da se predomislio. Bar dok imamo tu upražnjeno mestoBatica ubica wrote: ↑Sun Aug 20, 2023. 9:22 amMožda je Ros taj za koga Irr kaže da nam je dao korpu.
Ovaj od pre neki dan je još jače ime, za nekoliko dana cemo o tome
non mollare mai
Jel postoji mogućnost da se igrač kalibra kao Ross dovede?
Znamo da je preteško jer uvek mogu da odaberu veteranski minimum ali me raduje želja da se takvi igrači kontaktiraju i pokušavaju dovesti. Klub je ozbiljno napredovao na svim poljima i sve više ljudi sa strane žele na utakmicama i simpatišu klub. Ozbiljne čestitke za sve što je dosad urađeno.
Znamo da je preteško jer uvek mogu da odaberu veteranski minimum ali me raduje želja da se takvi igrači kontaktiraju i pokušavaju dovesti. Klub je ozbiljno napredovao na svim poljima i sve više ljudi sa strane žele na utakmicama i simpatišu klub. Ozbiljne čestitke za sve što je dosad urađeno.
Tesko da je jace ime ali je 5 godina mladji.
Mogli su tako da zovu i Krisa Midltona.
Inace, kako vam se cini Mac Mcclung? Ne znam kakva je situacija s njim i da li ostaje u nba ali mi se cini da bi dobar bio za drive and kick. Preozbiljan prvi korak.
Mogli su tako da zovu i Krisa Midltona.
Inace, kako vam se cini Mac Mcclung? Ne znam kakva je situacija s njim i da li ostaje u nba ali mi se cini da bi dobar bio za drive and kick. Preozbiljan prvi korak.
Pavi jbt. Uzas.Batica ubica wrote: ↑Sun Aug 20, 2023. 1:29 pmA pogledajte ko je potpisao tekst, pre neki dan nisam ni obratio pažnju![]()
Toliko o insajderima iz Telegrafa.
@Milorad
Evo i Irr rece, da se jurilo do skoro i jace ime. Ocigledno novac nije problem, pa se trazi niski sa ozbiljnom ulogom, ekstra klasa, a ne neko tek tako da popuni broj, da se ''samo uklopi u slagalicu/roster''.
- Batica ubica
Ima jedan čovek koji se uklapa u ovaj profilstefan wrote: ↑Sun Aug 20, 2023. 5:31 pmPavi jbt. Uzas.Batica ubica wrote: ↑Sun Aug 20, 2023. 1:29 pmA pogledajte ko je potpisao tekst, pre neki dan nisam ni obratio pažnju![]()
https://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3 ... u-partizan![]()
Toliko o insajderima iz Telegrafa.
@Milorad
Evo i Irr rece, da se jurilo do skoro i jace ime. Ocigledno novac nije problem, pa se trazi niski sa ozbiljnom ulogom, ekstra klasa, a ne neko tek tako da popuni broj, da se ''samo uklopi u slagalicu/roster''.
John Wall?
Moze.
Moze.
- Batica ubica
Nemoj Vola on je suicidan, pitanje kako bi podneo kad Željko popizdi zbog nekog detalja

pumpa Ostoja ocekivanja, nista ako ne odemo na f4 slucajno ove sezone, da se vidi pocev od trenera i predsednika vrede li da ostaju..
Velika su očekivana ali i konkurencija je paklena. Ne zaboravimo da nam je primarni cilj da budemo stalni učesnici El, pa onda sve ostalo. Ne treba stvarati pritisak nekakvim očekivanjima kad sezona zavisi od mnogo faktora, samo polako...
Ostoja kaze da dolaze jos dva igraca, a po Savicu dolazi jos samo jedan.
Sto je najgore, Savic ce se na kraju izblamirati, jos jednom.
Budzet za 20% posto veci nego prosle sezone, kako kaze...
Verovatno ce za toliko dici i cenu sezonskih.
Inace po neoficijalnim mestima se suska da je Tony Bradley zavrsen.
Sto je najgore, Savic ce se na kraju izblamirati, jos jednom.
Budzet za 20% posto veci nego prosle sezone, kako kaze...
Verovatno ce za toliko dici i cenu sezonskih.
Inace po neoficijalnim mestima se suska da je Tony Bradley zavrsen.