FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Bolesnik jutros plače na RTS zbog FKP.
Najbolesniji čovek koji je hodao ovom planetom za vreme njenog postojanja. Izučavaće se ova bolest budale jednog dana.
Najbolesniji čovek koji je hodao ovom planetom za vreme njenog postojanja. Izučavaće se ova bolest budale jednog dana.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
sta je pricao?
lm ocekivao sam prolaz i iako sam za tankovanje Evrope ove godine, jer nemamo tim za dva takmicanja i kad ne kradu, a kamo li kada se krade..
ali opet kada vidim momke kako se bore, drago mi bude da idu sto dalje..
lm ocekivao sam prolaz i iako sam za tankovanje Evrope ove godine, jer nemamo tim za dva takmicanja i kad ne kradu, a kamo li kada se krade..
ali opet kada vidim momke kako se bore, drago mi bude da idu sto dalje..
- Tajler Darden
Ubi nas ta hibridna trava što smo sad i Partizanu nameštali sada, da mogu da igraju, da nemaju onu zemljicu ispred golmana. To je sve uradio FSS uz podršku UEFA, nije palo s neba. - Psiho
Poješće se bolesnik što smo prošli dalje.
Poješće se bolesnik što smo prošli dalje.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ajde da ne mešamo sport i politiku.
Doći će dan kada će se svoditi računi i Bogu hvala, grobari će biti na pravoj strani istorije.
Ništa budali ne prodrma kavez kao Partizan... Sveo nas na ovaj bedni nivo i dalje smo glavna tema u toj bolesnoj glavi.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ne praštamo nikome ko zlo ti učini.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Na današnji dan pre šest godina diktatura jednog bolesnika dosegla je verovatno i najveću tačku.
19. avgusta 2017. od posledica ranjavanja nanetih od strane navijača Crvene zvezde preminuo je Demir Jukić. Demir je oko mesec dana vodio borbu posle te kobne noći, ali nije uspeo da pobedi u najvažnijoj borbi, onoj životnoj.
Nema policija i inspektori, navijačka grupa koja ima pravo da ubija kako poželi i da ne snosi odgovornost za učinjeno, bolesna budala koja drži sve funkcije vlasti... Zavili su svi skupa jednu porodicu u crno i sve nas obeležili za života.
Mezimici i sve ono što ona nosi, ne sme se nikada pripisati odgovornost. Oni smeju da plaćaju porez iz nekakvih mućki, smeju da ubijaju i ne odgovaraju za to... Za uzvrat im na stadion dođe najveći izdajnik svog roda i oni ćute kao poslednje pizde, što i jesu.
Biti protiv te bahate psihopate i cele te balegarske ekipe pitanje je morala, a ne navijačkog opredeljenja.
19. avgusta 2017. od posledica ranjavanja nanetih od strane navijača Crvene zvezde preminuo je Demir Jukić. Demir je oko mesec dana vodio borbu posle te kobne noći, ali nije uspeo da pobedi u najvažnijoj borbi, onoj životnoj.
Nema policija i inspektori, navijačka grupa koja ima pravo da ubija kako poželi i da ne snosi odgovornost za učinjeno, bolesna budala koja drži sve funkcije vlasti... Zavili su svi skupa jednu porodicu u crno i sve nas obeležili za života.
Mezimici i sve ono što ona nosi, ne sme se nikada pripisati odgovornost. Oni smeju da plaćaju porez iz nekakvih mućki, smeju da ubijaju i ne odgovaraju za to... Za uzvrat im na stadion dođe najveći izdajnik svog roda i oni ćute kao poslednje pizde, što i jesu.
Biti protiv te bahate psihopate i cele te balegarske ekipe pitanje je morala, a ne navijačkog opredeljenja.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Dobili smo igrača, koji će nadam se malo pomoći Doktoru.
Gajas Zahid stiže iz Ankare, sa kojom mu je istekao ugovor. Potpisaće na tri godine sa nama.
Gajas Zahid stiže iz Ankare, sa kojom mu je istekao ugovor. Potpisaće na tri godine sa nama.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ivković je preneo, to je to znači.
Nadam se da ovo znači da Pantića više nećemo gledati. Samo se treba sad i tog Pantića rešiti, da ne bude da gomilamo pozicije u timu. Ne valja kada se napravi gužva.
Ne vidim razlog što je Kalulu doveden a doveden je i Taki a oni su isti profil igrača, ostao je Baždar koji je sličniji njima nego klasičnoj 9 a ni Pavlovićev status nije rešen.
Živković je i dalje tu a priliku dobiti neće jer je treći bek... A štopera i dalje imamo samo 3.
Nadam se da ovo znači da Pantića više nećemo gledati. Samo se treba sad i tog Pantića rešiti, da ne bude da gomilamo pozicije u timu. Ne valja kada se napravi gužva.
Ne vidim razlog što je Kalulu doveden a doveden je i Taki a oni su isti profil igrača, ostao je Baždar koji je sličniji njima nego klasičnoj 9 a ni Pavlovićev status nije rešen.
Živković je i dalje tu a priliku dobiti neće jer je treći bek... A štopera i dalje imamo samo 3.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Pakistanac sa 66 kila, podrazumeva se da dolazi kao slobodan igrač
Pošto ima raznih turnira u šumama oko Subotice, mogao bi u nekom uzeti učešce. Ukoliko ima snage da drži kalašnjikov
Ne hrabri baš saznanje da ga niko nije hteo, ali ajde da vidimo
Pošto ima raznih turnira u šumama oko Subotice, mogao bi u nekom uzeti učešce. Ukoliko ima snage da drži kalašnjikov
Ne hrabri baš saznanje da ga niko nije hteo, ali ajde da vidimo
non mollare mai
- Tajler Darden
Da vidimo mi teren. Dijara je došao iz Zrinjskog sa par golova datih u profi fudbalu.
Momak je došao i do reprezentacije Norveške. Videćemo kako će to izgledati kada zaigra.
Momak je došao i do reprezentacije Norveške. Videćemo kako će to izgledati kada zaigra.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Evo Ostojini botovi prenose da je Terzin drug StanoE hteo Zahida, ali da se povukao zbog Partizana. 
Botovanju nema prestanka i godinu dana posle odlaska štetočine.
Botovanju nema prestanka i godinu dana posle odlaska štetočine.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
non mollare mai
- Tajler Darden
Kako nas namešta pogani Laković.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Mene zanima šta je veseli Zahid tražio u duks jakni na ovoj vrelini 
Takođe, Ivković je potvrdio da se Stanojević isključio iz trke za potpis kad je saznao za interesovanje Partizana.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... -partizana
Takođe, Ivković je potvrdio da se Stanojević isključio iz trke za potpis kad je saznao za interesovanje Partizana.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... -partizana
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Bajke su na drugom spratu.
VPJTS
VPJTS