FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan
Evo kakav sastav za danas najavljuje Ivković.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... -u-danskoj
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... -u-danskoj
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Ne filozofira kao u Azerbejdžanu. Izvodi najboljih 11 igrača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Kao i uvek strah me je štopera, ni jedan ni drugi ne garantuju sigurnost. Severina mora odgovornije u odbrani. Kanute je dosta slobodan i opušten sa loptom u nogama ali to se do sad pokazalo kao mač sa dve oštrice. Naravno da treba da bude slobodan i opušten sa loptom ali ne previše slobodan i opušten.
Uzdam se u preplanule i Natha da će napraviti nešto gore. Verujem da će se Šćeka ubacivati u završnicu iz drugog plana, verujem da bi on mogao da bude X faktor danas.
Voleo bih da vidim kako Severina izvodi prekide, ima opsanu levu nogu, onako oštar šut voleo bih da vidim to kod centaršuta kod kornera. Natho je doktor za slobodnjake kad treba da se šutira na gol, ali kod kornera i slobodnjaka gde mora da centrira baca balone već duže vreme, korneri mu nisu opasnost. Korner mora da bude oštar, u ovom timu Partizana takvu oštrinu u lopti vidim jedino kod Severine i Pantića ponekad. Antić je imao jedan dobar prekid protiv Sabaha u revanšu u prvom poluvremenu.
Uzdam se u preplanule i Natha da će napraviti nešto gore. Verujem da će se Šćeka ubacivati u završnicu iz drugog plana, verujem da bi on mogao da bude X faktor danas.
Voleo bih da vidim kako Severina izvodi prekide, ima opsanu levu nogu, onako oštar šut voleo bih da vidim to kod centaršuta kod kornera. Natho je doktor za slobodnjake kad treba da se šutira na gol, ali kod kornera i slobodnjaka gde mora da centrira baca balone već duže vreme, korneri mu nisu opasnost. Korner mora da bude oštar, u ovom timu Partizana takvu oštrinu u lopti vidim jedino kod Severine i Pantića ponekad. Antić je imao jedan dobar prekid protiv Sabaha u revanšu u prvom poluvremenu.
- Tajler Darden
Dali su kvotu 6,8 na nas. Ne znam zašto smo baš toliko potcenjeni.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Poznato ti je da bukmejkeri retko kad greše, posebno kada je fudbal u pitanju. Nije nikakva tajna kakav kvalitet posedujemoTajler Darden wrote: ↑Thu Aug 24, 2023. 4:42 pmDali su kvotu 6,8 na nas. Ne znam zašto smo baš toliko potcenjeni.
non mollare mai
- Batica ubica
Partizan: Jovanović - Stojković Ilić Marković Antić - Kanute Šćekić - Severina Natho Menig - Saldanja.
Klupa: Stevanović, Filipović, Saničanin, Šehović, Stjepanović, Baždar, Kalulu, Trifunović, Petković, Pavlović, Nikolić, Pantić.
Klupa: Stevanović, Filipović, Saničanin, Šehović, Stjepanović, Baždar, Kalulu, Trifunović, Petković, Pavlović, Nikolić, Pantić.
- Tajler Darden
Naši popunili ceo sektor.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Na sve to zaboravio sam da oni igraju na veštaku.Irriducibili wrote: ↑Thu Aug 24, 2023. 5:09 pmPoznato ti je da bukmejkeri retko kad greše, posebno kada je fudbal u pitanju. Nije nikakva tajna kakav kvalitet posedujemoTajler Darden wrote: ↑Thu Aug 24, 2023. 4:42 pmDali su kvotu 6,8 na nas. Ne znam zašto smo baš toliko potcenjeni.
VPJTS
VPJTS
Nemamo igru jbg,3 pasa ne mozemo da vezemo....
- White Mamba
Igracki i da diskutujemo (mada su nam i tu mrsavi argumenti)
Fizicka i takticka priprema ekipe
3 klase smo u minusu
Fizicka i takticka priprema ekipe
3 klase smo u minusu
- Batica ubica
Aranđel onog crnju ne može Vespom da uhvati. Bane Ivanović je pre 10+ godina branio 1v1 sa rukama na leđima kad je u 16 a naš Antić sa obe ispružene ruke.
Plašio sam se štopera s razlogom, Ilićeva užasna lopta pre prvog gola, a još je on neki tehnički štoper. Golčina je bila nema šta, ono se ne brani.
Još su oni promašili 2 zicera.
Plašio sam se štopera s razlogom, Ilićeva užasna lopta pre prvog gola, a još je on neki tehnički štoper. Golčina je bila nema šta, ono se ne brani.
Još su oni promašili 2 zicera.
- Batica ubica
Kakve mi amaterske golove primamo
- Tajler Darden
Dobio sam odgovor zašto takve kvote. 
VPJTS
VPJTS
Mogli su nam 10 dati,pojeli nas s govnima