Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Prelazni rok - leto, zima
Tuhel hoće Čalobu u Bajernu, verovatno kao zamenu za Pavara. Dok Bajern ne dovede zamenu nema transfera Pavara u Inter.
Lukaku u Romi nažalost... Kaže Fabricio pozajmica će biti više od 5 miliona evra, a Roma će plaćati 7.5 miliona evra plate i neće biti opcije otkupa.
Lukaku u Romi nažalost... Kaže Fabricio pozajmica će biti više od 5 miliona evra, a Roma će plaćati 7.5 miliona evra plate i neće biti opcije otkupa.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Fabricio prenosi da je Vest Hem izašao iz pregovora sa Junajtedom oko Megvajera, a da je Junajted iz nekog razloga odbio i prodaju i pozajmicu Megvajera
Jedino što mi pada na pamet je da zbog povreda Malasija i Šoa Ten Hag hoće da gurne Lisandra na beka ili da možda zaigra sa 3 pozadi pa bi tu onda bilo minuta za Megvajera.
Jedino što mi pada na pamet je da zbog povreda Malasija i Šoa Ten Hag hoće da gurne Lisandra na beka ili da možda zaigra sa 3 pozadi pa bi tu onda bilo minuta za Megvajera.
- Batica ubica
Varan izgleda odsutan 6 nedelja zbog povrede, otuda i ostanak Megvajera.
Junajted hoće da dovede Kukurelju na pozajmicu.
Junajted hoće da dovede Kukurelju na pozajmicu.
- Batica ubica
Din Henderson je konačno izašao iz ralja Mančester Junajteda, ostaje nejasno zašto nije dobio šansu nakon odlaska DDGa. Prelazi u Palas za 17 miliona evra + 5.8 miliona evra kroz bonuse, potvrdio Fabricio.
Takođe Fabricio prenosi da je Totenhem iz nekog razloga zainteresovan za Ansu Fatija, da ga dovede na pozajmicu. Ansu Fati je izrazito levo krilo, ne znam zašto bi ga dovodili da bude rezerva Sonu. Njima treba špic jer samo jednog imaju a taj jedan je Ričarlison.
Takođe Fabricio prenosi da je Totenhem iz nekog razloga zainteresovan za Ansu Fatija, da ga dovede na pozajmicu. Ansu Fati je izrazito levo krilo, ne znam zašto bi ga dovodili da bude rezerva Sonu. Njima treba špic jer samo jednog imaju a taj jedan je Ričarlison.
- Irriducibili
Prilično nejasan potez, CP ima dobrog golmana, teško ce i tu u prvih 11Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 30, 2023. 12:43 pmDin Henderson je konačno izašao iz ralja Mančester Junajteda, ostaje nejasno zašto nije dobio šansu nakon odlaska DDGa. Prelazi u Palas za 17 miliona evra + 5.8 miliona evra kroz bonuse, potvrdio Fabricio.
non mollare mai
- Batica ubica
I meni je nejasno jer je Džonston dobar golman, sećam ga se iz sezone u VBA gde je bio odličan iako je VBA ispao iz lige.
- Batica ubica
Ansu Fati na pozajmici u Brajtonu, Fabricio potvrdio. Pozajmica godinu dana bez prava otkupa, veći deo plate će plaćati Brajton.
Loša stvar za Fatija je to da je na levom krilu Mitoma, tako da ni ovde neće imati sjajnu početnu poziciju. Ne očekujem puno od njega ovde, mislim da će biti jedna od onih pozajmica koja se brzo zaboravi.
Loša stvar za Fatija je to da je na levom krilu Mitoma, tako da ni ovde neće imati sjajnu početnu poziciju. Ne očekujem puno od njega ovde, mislim da će biti jedna od onih pozajmica koja se brzo zaboravi.
- Irriducibili
- Batica ubica
Fati je pokazao kvalitet, ono što brine najviše je količina povreda koje je imao za ovo malo karijere. Imao je već nekoliko povreda loža i kolena. Glavno pitanje je kako će se fizički adaptirati na PL fudbal, kako će njegove lože izdržati fudbal takvog tempa, sa toliko sprintova. A on je već svakako "sprinter" koji napada dubinu, na tome mu se zasniva igra.
Ako ubodu eto top pojačanja, još je različit profil igrača od Mitome koji je dribler, igra više 1v1 dok je Fati direktniji, napada dubinu, dobar je i finišer.
Ako ubodu eto top pojačanja, još je različit profil igrača od Mitome koji je dribler, igra više 1v1 dok je Fati direktniji, napada dubinu, dobar je i finišer.
- Batica ubica
Gravenberh u Liverpulu za 40 miliona evra + 5 miliona evra kroz bonuse. Ne znam puno o momku, vidim da je došao u Bajern iz Ajaksa prošle godine i da je počeo samo 6 utakmica prošle sezone. Visok je 190 cm što je dobra stvar za Liverpul jer je i Fabinjo bio slične visine.
Inter je doveo Ovena Klasena iz Ajaksa za džabe. Po onome što sam gledao u evropskim utakmicama Ajaksa rekao bih da je Klasen neka osmica a Inter već ima takvih igrača.
Irrovci se raspituju za Grinvuda silovatelja

Junajted doveo Regilona na pozajmicu.
Inter je doveo Ovena Klasena iz Ajaksa za džabe. Po onome što sam gledao u evropskim utakmicama Ajaksa rekao bih da je Klasen neka osmica a Inter već ima takvih igrača.
Irrovci se raspituju za Grinvuda silovatelja
Junajted doveo Regilona na pozajmicu.
- Batica ubica
Amrabat u Junajtedu i zvanično, pozajmica sa pravom otkupa je u pitanju. Ne verujem da će Ten Hag igati sa njim i Kazemirom u paru, a opet greota je da igrač kao Amrabat bude na klupi.
- Batica ubica
Fabricio potvrdio da Bajern nije uspeo da završi transfer Palinje iako je sve bilo ugovoreno. Takođe, propali su transferi Čalobe i Bela-Kočapa.
Jović na pozajmici u Milanu, pozajmica neće koštati a neće biti ni prava otkupa. Ok Živorad je prvi špic, doveli su onog Okafora da bude rezervni valjda ne znam ni šta će im Jović, možda se uzdaju u ludu sreću da će kod njih da počne da igra.
Interesantno mi je to kako je Jović uspeo da izvaćari evo već treći klub na konto jedne jedine dobre sezone u seniorskom fudbalu. Kod ciganije se nije proslavio, u Benfici nije ni igrao, prva sezona u Ajntrahtu ništa posebno, druga sezona odlična (27 golova/7 asistencija). Onda transfer u Real za 63 miliona evra, prva sezona krš (2 gola/1 asistencija), onda polusezona u Realu pa pozajmica pola sezone u Ajntrahtu slabo (4 gola, 2 na debiju/1 asistencija), pa još jedna tužna sezona u Realu i onda Fiorentina u kojoj je igrao manje lošije nego u prethodnim sezonama (13 golova/5 asistencija na 50 utakmica). Dakle čovek je na osnovu JEDNE JEDINE dobre sezone u seniorskom fudbalu obezbedio sebi vrhunske pare i prolaz u dobrim klubovima.
Jović na pozajmici u Milanu, pozajmica neće koštati a neće biti ni prava otkupa. Ok Živorad je prvi špic, doveli su onog Okafora da bude rezervni valjda ne znam ni šta će im Jović, možda se uzdaju u ludu sreću da će kod njih da počne da igra.
Interesantno mi je to kako je Jović uspeo da izvaćari evo već treći klub na konto jedne jedine dobre sezone u seniorskom fudbalu. Kod ciganije se nije proslavio, u Benfici nije ni igrao, prva sezona u Ajntrahtu ništa posebno, druga sezona odlična (27 golova/7 asistencija). Onda transfer u Real za 63 miliona evra, prva sezona krš (2 gola/1 asistencija), onda polusezona u Realu pa pozajmica pola sezone u Ajntrahtu slabo (4 gola, 2 na debiju/1 asistencija), pa još jedna tužna sezona u Realu i onda Fiorentina u kojoj je igrao manje lošije nego u prethodnim sezonama (13 golova/5 asistencija na 50 utakmica). Dakle čovek je na osnovu JEDNE JEDINE dobre sezone u seniorskom fudbalu obezbedio sebi vrhunske pare i prolaz u dobrim klubovima.
Nije mnogo ni bitno šta igra.. Bitno je da je džaba..Batica ubica wrote: ↑Fri Sep 01, 2023. 10:26 amInter je doveo Ovena Klasena iz Ajaksa za džabe. Po onome što sam gledao u evropskim utakmicama Ajaksa rekao bih da je Klasen neka osmica a Inter već ima takvih igrača.
Koliko sam pročitao izgubio je mesto i u Ajaksu i u reprezentaciji..
- Tajler Darden
Grinvud u Hetafeu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Lotito velikodušno ponudio da ga uzme i da MU placa bar 85% njegove plate, ali se onda pojavio mocni Getafe.... 
non mollare mai