mozda da proba, pa ce mu se desiti u karijeri da osvoji i neki bitan trofej..Irriducibili wrote: ↑Thu Jun 01, 2023. 11:31 amNa stranu što Houdiniju otvaram oči po pitanju trenera kog (još uvek) imaju, Inter nikada nije igrao bunker tokom cele utakmice, što je za Romu pravilo čim je iole jači rival. Leverkuzen je klasičan primer totalne opstrukcije. Ako ovaj stvarno ode u PSG, živo me zanima kako ce se Mbape snaci u ulozi zadnjeg veznog![]()
Liga Evrope
Moderator: Moderator
Re: Liga Evrope
- Irriducibili
koliko je malo falilo da najveci trener svih vremena dodje u nas mali grad, jedna loptica..
- Tajler Darden
Pogrešio je što nije dosudio faul u napadu kod gola Rome.Irriducibili wrote: ↑Tue Jun 06, 2023. 2:36 pm
UEFA indirektno stavlja do znanja da Taylor nije pogrešio
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Ovo je post od pre skoro 3 meseca da si ti živ i zdravTajler Darden wrote: ↑Fri Sep 01, 2023. 8:09 pmPogrešio je što nije dosudio faul u napadu kod gola Rome.Irriducibili wrote: ↑Tue Jun 06, 2023. 2:36 pm
UEFA indirektno stavlja do znanja da Taylor nije pogrešio
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Ne znam zašto, stajalo mi kao nova poruka. 
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
-
OnlineBatica ubica
Sasvim dobra partija TSCa sinoć protiv znatno jačeg protivnika iz neuporedivo jače lige. Prvo poluvreme je dosta dobro izgledalo, odlično su se branili Vest Hem je napravio samo šansu Kerera iz igre čak je TSC pred kraj poluvremena imao ona dva dobra kornera. Šteta što su pali, Petrovićev kiks u markaciji koji pravi dosta bekova (a i štopera) danas i posle toga je moglo da se nasluti šta će se desiti. Po 100. put ponavljam, Vord-Praus je najbolji izvođač prekida na svetu.
Čukarički je takođe poveo, utisak je bio da je Ferencvaroš jači ali ne preterano puno. Penal Ivanovića nakon što je jedan već poništen, posle su primili gol iz flipera gde su morali ranije da očiste loptu. Golman Čukaričkog Samurović je imao odličnu utakmicu, ako nastavi ovako prodaće se lepo na zimu. Šteta jer su mogli do remija.
Čukarički je takođe poveo, utisak je bio da je Ferencvaroš jači ali ne preterano puno. Penal Ivanovića nakon što je jedan već poništen, posle su primili gol iz flipera gde su morali ranije da očiste loptu. Golman Čukaričkog Samurović je imao odličnu utakmicu, ako nastavi ovako prodaće se lepo na zimu. Šteta jer su mogli do remija.
- Tajler Darden
Samo neka gube svi redom.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Priznajem da ne razumem ovaj rezon, jesmo li se to mi zauvek odrekli evropskih takmičenja?
non mollare mai
- Tajler Darden
Ne mogu navijati za one koji profitiraju na konto sabotaže i uništavanja Partizana. Zabole me za koeficijent.
Neka gube svaki meč po 12:0.
Neka gube svaki meč po 12:0.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Bravo za TSC, ogroman bod protiv mnogo jače ekipe i to sa SLS igračima
Malo je falilo da i u Londonu bude bod. Lazetić radi vrhunski posao.
Čukarički počeo da igra tek kad su primili 2 gola.
Čukarički počeo da igra tek kad su primili 2 gola.
- Irriducibili
Staroaustrougarin i izraziti lokal patriota ima razloga za zadovoljstvo, Šturm gazi
Moram priznati da je ona čije se ime ne pominje počela da igra fudbal, autobus je izmešten sa Olimpika. Istina, prolaz je doneo Mile Svilar (sad starovojvodjanin u podvojenoj ličnosti nazdravlja), ali zaslužili su
Moram priznati da je ona čije se ime ne pominje počela da igra fudbal, autobus je izmešten sa Olimpika. Istina, prolaz je doneo Mile Svilar (sad starovojvodjanin u podvojenoj ličnosti nazdravlja), ali zaslužili su
non mollare mai
pametno radi Sturm sa limitima koje ima.. imaju dobru koncepciju..
golman im je uvek pozajmljen od nekog top Engleskog tima.. centralni deo odbrane i sredine su iskusniji igraci i njih ne menjaju.. bekove gledaju da uzimaju mlade, a krilne igrace ili uzimaju mlade talente i pozajmljuju iz top timova..
ideja je da centralna linija tima se ne menja i daje stabilnost, a milione zaradjuju na prodaju napadaca i krilnih igraca..
golman im je uvek pozajmljen od nekog top Engleskog tima.. centralni deo odbrane i sredine su iskusniji igraci i njih ne menjaju.. bekove gledaju da uzimaju mlade, a krilne igrace ili uzimaju mlade talente i pozajmljuju iz top timova..
ideja je da centralna linija tima se ne menja i daje stabilnost, a milione zaradjuju na prodaju napadaca i krilnih igraca..