KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 10:36 pm

Houdini wrote:
Sun Sep 03, 2023. 9:14 pm
Kako sad Željko? Valjda Ostoja, on je doveo sve i zbog njega je sve ovo..

Željko da ode na F4 ili može otkaz da popije..

Nego jel može neko poređenje trofeja prvih 5 sezona Divac/PSD i Ostoja po trofejima?
Kad me vec vučeš za jezik, nije ih Želimir zvao, ni okupio, on je samo garancija da ce njihov novac biti namenski potrošen. Jer nije lažljivo pseto kao onaj koji je znao da uzme pare za dovodjenje odredjenog igrača, pa da ih potroši na zaostale stipendije, ili nešto sasvim deseto. Ili da zainteresovanim stranim sponzorima saopšti (uz pomoc prevodioca, razume se) da je njihovo da daju pare, ali ne i da se konsultuju kako ce biti utrošen. E zato je ostao sam

Poredjenje ne moze, jer je pomenuti dvojac imao kompletnu logistiku, za razliku od "gosn Ostoje", koji nije zatekao ništa. Jedan je pritom brzo zbrisao, dok je drugi prepustio bezbožniku da se bavi svime oko kluba

@Tajler

Pošto od žvalavog dobijamo mrvice, prestala je i svaka potreba da mu bilo ko liže čmar, niti iko to radi. Zato je i uvredjen
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 10:37 pm

Čmar su mu lizali pre par nedelja u saopštenju za Mirotića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 10:39 pm

To ti tako vidiš jer želiš da vidiš
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 10:48 pm

Pa tako je i bilo, oni su pisali te reči. Jasno i glasno su se zahvalili Ostojinom gazdi.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 10:54 pm

Zbog čega su mu se zahvalili?
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 10:57 pm

Dobri Ostojin gazda je garantovao bezbednost Mirotiću.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 11:08 pm

Tako je....

Nemoj reci da ti nije palo na pamet da se time možda ukazalo na to šta se zaista dešavalo
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 03, 2023. 11:13 pm

Tajne poruke našeg Šojića...

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Sep 03, 2023. 11:37 pm

Nije tajna, saopštenje je javno objavljeno
non mollare mai

dacolik

Post by dacolik » Mon Sep 04, 2023. 12:57 am

:D Irriducibili wrote:
Sun Sep 03, 2023. 1:48 pm
dacolik wrote:
Sun Sep 03, 2023. 1:35 pm
Dusko Vujosevic , najtrofejniji trener u istoriji KKP je doveo klub na rub propasti?
Kapiram da mrzis covjeka iz nekih licnih (ko zna kojih) razloga ali daj malo razuma.
Ako ces nekoga da krivis za taj period, to je Danilovic i (ne) postojeca uprava.
Ti si izgleda prespavao taj period, sa kakvim je igračkim kadrom bio klub, sa kolikim dugom, bez ikakvog izgleda da se to reši. PSD jeste bio saučesnik u tome, samim tim što je zbog svoje lenjosti i inertnosti, prepustio nesposobnom ti sugradjaninu da se pita za sve. Na kraju krajeva, on u zadnjem periodu raspada nije ni bio tu. A koliko "najtrofejniji" (a to je prirodno jer je decenijama jahao) vredi, pokazao je nepogrešivo ama baš svaki put kad je svoju pamet i znanje prodavao u tržišnim uslovima, bez mašine koja je radila za njega

Citaj svoje rijeci.
Predsjednik kluba je bio nezainteresovan i prepustio je vodjenje kluba treneru. I onda je trener kriv za finansijski krah.
Irriducibili wrote:
Sun Sep 03, 2023. 6:44 pm
Evo ja cu da napišem ime gluperde koja je KKP dovela na najniže grane, gotovo uništila, sa sve Sinadinovicem, Petrovim, Koprivicom, Djumicem, Tomicem i sličnim koji po tebi nisu za omalovažavanje. Konstatacija da ne da nisu za KKP, vec uopšte nisu košarkaši, nije omalovažavanje, vec činjenica

Duško Jugoslav Vujoševic, to je to traženo ime, a lako cu i obrazložiti iznova, pošto sam više puta vec pisao o tome

Samouki intelektualac bez formalnog obrazovanja, ne samo da je išao da se pokloni sultanu, vec se na dnevnoj bazi čuo s njim. I imao je i imao bi sve što mu je potrebno, kako za klub, tako i za sebe lično, jer psihopatu pali da mu se poznate ličnosti motaju oko njega, makar bile i sa naše strane

Ali je nadobudni stručnjak za sve, iako savetovan da to ne radi, našao za shodno da se suprotstavi zlom patuljku, kod ništa manje zle domacice emisije. I naravno da je ispao glup, potpuno nedorastao situaciji, navučen na tanak led, gde je pomenuo brata. A to je poslednja stvar koju žvalavom smeš da uradiš. Od tada ništa više nije bilo isto, ni za gluperdu, ni za klub, što je naravno neuporedivo gore
Ove bajke jedino mozes nekom slaboumnom da prodajes. Partizan bi imao sve za vrijeme vladavine Vucica , samo da nije otisao sa Cokijem u emisiju kod Olje Beckovic i pomenuo brata Andreja. :lol:
Ta emisija se desila 6. aprila 2014. godine. Do tad smo izgleda bili stabilni, nisu kasnile plate i klub je funkcionisao kako treba uz svesrdnu pomoc drzave
( Vucica).

Ne znam sto ga sprecava sad da ulozi u Zeljkov projekat i dovede mu 3-4 Kampaca. On mu ne proziva ni Zvezdu ni brata po emisijama. Ne znam zasto kasne uplate (ionako male u odnosu na CZ) drzavnih sponzora .

Ne znam zasto sad KKP ne nadje te strane sponzore koje je Dusko Vujosevic otjerao. Pogotovo poslije ovakve top8 sezone u kojoj je arena krcata bila.
Ne mogu da povjerujem u to da Ostoja nije sposoban da ih dovede u ovako organizovan klub.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Sep 04, 2023. 1:22 am

Samo gubiš iz vida da je dotični trener itekako želeo da se za sve pita, sa posebnim interesovanjem za finansije. Tako da su se njegovi i interesi predsednika kluba u potpunosti poklopili, nažalost na štetu kluba

Koliko je vremena prošlo od dolaska žvalavog na vlast i pametovanja tvog sugradjanina u emisiji? Kako do tada nije bilo problema sa finansijama? E sad, što je dotični naivno smatrao da bi trebalo da dobije isto koliko i patuljak, pa se pobunio što to nije tako, je vec odraz njegove naivnosti, da ne upotrebim adekvatniji izraz. Toga nije bilo, nema ni danas, a nece biti ni sutra
non mollare mai

Tenej

Post by Tenej » Mon Sep 04, 2023. 9:41 am

Zna li se sta za pojacanja 🤗?

Milorad

Post by Milorad » Mon Sep 04, 2023. 11:49 am

Zna se, na tržištu smo.

Houdini

Post by Houdini » Mon Sep 04, 2023. 12:53 pm

Tenej wrote:
Mon Sep 04, 2023. 9:41 am
Zna li se sta za pojacanja 🤗?
kazu sa najvise instance za par dana stize..

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 04, 2023. 1:06 pm

Ispade Limar više učinio za klub od svih onih koji su gradili njegovu istoriju.

VPJTS

Locked