KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ako je Kamenjar, bolje da se nisam probudio
jbg imas PJa koji ce imati loptu u rukama, imas Pantera koji ce takodje imati loptu u rukama, Aleksa je tu na kecu.. ne znam koliko ima smisla dovoditi neku zver na pleja..
mozda Kalates sa svim svojim manama i nije los izbor..
da su me pitali pre 3 godine botovao bi za nekog klinca, ali kako domacih nema, a na primeru Madara videli smo da je i u dolini gladi je lakše naći hleb, nego zahvalnost za hleb, Kalates ili neko slican nije tako losa varijanta..
posto verovatno nema para za 2x zver u frontcourtu i backcourtu..
mozda Kalates sa svim svojim manama i nije los izbor..
da su me pitali pre 3 godine botovao bi za nekog klinca, ali kako domacih nema, a na primeru Madara videli smo da je i u dolini gladi je lakše naći hleb, nego zahvalnost za hleb, Kalates ili neko slican nije tako losa varijanta..
posto verovatno nema para za 2x zver u frontcourtu i backcourtu..
- Batica ubica
Pored ovolikog broja igrača spolja koji prvo gledaju na koš potreban je jedan Nick the Brick koji prvo gleda da doda, da poveže sve to. Ako dođe očekujem da naši visoki profitiraju, pre svega Balša.
Naravno ima i ona stavka šuta ali mislim da imamo dovoljno i šutera i onih koji mogu da pogode te da možemo sebi da priuštimo jednog nešutera. Istini za volju Kameni je prošle sezone imao 34% za 3 na čak 3 dignute trojke po utakmici što je odlična cifra s obzirom o kome pričamo.
Naravno ima i ona stavka šuta ali mislim da imamo dovoljno i šutera i onih koji mogu da pogode te da možemo sebi da priuštimo jednog nešutera. Istini za volju Kameni je prošle sezone imao 34% za 3 na čak 3 dignute trojke po utakmici što je odlična cifra s obzirom o kome pričamo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Samo ne Kalates. 
Bravo Ostoja, idi na utakmicu.
- Tajler Darden
Šta smo mi Bogu zgrešili da nam ovaj ološ bude predsednik.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Tajler Darden wrote: ↑Tue Sep 12, 2023. 9:43 pmŠta smo mi Bogu zgrešili da nam ovaj ološ bude predsednik.
Dako se Pekovic vrati
6.7 milki ukupno. To bese sveukupna cifra, sa kamatama, koje iznose 2.5-3 miliona?
Rece Ostoja i da ce se 50 posto tih kamata otpisati.
Da li je moguce da ni toliko Ostoja nije mogao da sredi, tj. da olos od predsednika ni 50 posto kamate nije hteo da otpise? Dok se ovima prasta i brise gumicom sve...
I onda dodje Dodik lopovcina sa onom izjavom...Jbt.
Rece Ostoja i da ce se 50 posto tih kamata otpisati.
Da li je moguce da ni toliko Ostoja nije mogao da sredi, tj. da olos od predsednika ni 50 posto kamate nije hteo da otpise? Dok se ovima prasta i brise gumicom sve...
I onda dodje Dodik lopovcina sa onom izjavom...Jbt.
- Irriducibili
Novac smo dobili od grada, pripadao nam je po pravilniku, a odnosi se na troškove zakupa Arene, prevoz, hotele, organizacije utakmica itd
Taj novac nismo dobili kad je trebalo, neko je te troškove pokrio. Tako da je sada ovaj novac iskorišcen za placanje poreza
Od danas je klupski dug manji za nekoliko miliona €, ali opet ima nezadovoljnih grobara. Sve teže mi je da shvatim šta ti ljudi zapravo žele
Taj novac nismo dobili kad je trebalo, neko je te troškove pokrio. Tako da je sada ovaj novac iskorišcen za placanje poreza
Od danas je klupski dug manji za nekoliko miliona €, ali opet ima nezadovoljnih grobara. Sve teže mi je da shvatim šta ti ljudi zapravo žele
non mollare mai
- Batica ubica
Romantiku, budžet od 700k evra, Ratkovicu na pleju i Miloša Koprivicu na centru.Irriducibili wrote: ↑Wed Sep 13, 2023. 2:19 amNovac smo dobili od grada, pripadao nam je po pravilniku, a odnosi se na troškove zakupa Arene, prevoz, hotele, organizacije utakmica itd
Nisam čiko, nisam čiko ja!
znaci skoro 3.5 miliona se dobija od grad (sto nam pripada po pravilniku)a, 6 miliona od karata.. imamo drzavne sponzore ako sam dobro razumeo 2-3 miliona..
to mu dodje od navijaca i drzave oko 12 miliona..
jel nam toliki budzet ili ima jos nekih prihoda?
to mu dodje od navijaca i drzave oko 12 miliona..
jel nam toliki budzet ili ima jos nekih prihoda?
Jos UO koji za uslove evropske kosarke daje dosta.
Neko je te troskove pokrio i naplatio se od love sakupljene od strane navijaca i uo za porez? Pa je sad ovo preusmereno na porez?Irriducibili wrote: ↑Wed Sep 13, 2023. 2:19 amNovac smo dobili od grada, pripadao nam je po pravilniku, a odnosi se na troškove zakupa Arene, prevoz, hotele, organizacije utakmica itd
Ili je deo iz ove transe otisao na pokrivanje tog sto je placao, a deo uz navijacki deo na porez?
Nesto mi ovde visi u vazduhu
- Tajler Darden
Zašto se Prepodobni tek 6. septembra obratio za ovaj novac?
Jesmo vala ekonomski tigar od zemlje kada se toliki novac odobri posle šest dana.
Jesmo vala ekonomski tigar od zemlje kada se toliki novac odobri posle šest dana.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS