Da mi probamo da izbacimo ovaj Sabah, pa nastavi da maštaš
Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Liga Šampiona
Ne zna se ko je bolje prošao cigani ili Lotito..
- Batica ubica
Izvukao je i Inter lepu grupu.
Cigulige će se boriti za 3. mesto sa Mladim Momcima.
Cigulige će se boriti za 3. mesto sa Mladim Momcima.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
- Batica ubica
Da poželimo Erlingu Halandu da obori prošlogodišnji rekord večeras

- Batica ubica
Ajde Đozepe nemoj nas izneveriti 
Golman ciguliga vrhunski
Golman ciguliga vrhunski
- Tajler Darden
Koliko sreće cigani imaju.
Sreća pa je tu moj brat Huli.
Sreća pa je tu moj brat Huli.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Kad nema ko drugi, onda golman daje gol....
Govnaru Lotitu sada preostaje da potpiše nekog slobodnog golmana, pošto je u Provedelu dobio špica. Vizionarski....
Govnaru Lotitu sada preostaje da potpiše nekog slobodnog golmana, pošto je u Provedelu dobio špica. Vizionarski....
non mollare mai
- Batica ubica
Za sada je mimBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 22, 2023. 8:48 pmNe znam kako sam ovo prevideo danas... Kod Onane nema sredine, ili će biti top topova ili će biti mim.
Što se tiče Garnaća i meni miriše na prevaranta, dao 2 gola i odmah se ofarbao i namikerio fizuricu, udario tetovažicu. Nema tu sreće.
Ovaj Kudus vam ne treba ako ne ode Paketa, Fornals i Paketa su sasvim dovoljni na 10. Sad sa Alvarezom i Vord-Prausom Paketa neće morati da se spušta na 6/8. Čudi me da je Mojes pustio Flina Daunsa na pozajmicu očigledno mu je verovao prošle sezone, imao je lepu minutažu.
I na špicu ste puni, ne forsira Mojes 2 špica tako da nema svrhe gomilati igrače to je prošlih sezona i bio problem Vest Hemu. Mislim samo da vam fali neko na desnom krilu da bude rezerva Bovenu i to je to.
Montijel može i u penziju komotno, šta god da uradi do kraja karijere on je svoje obavio kad je trebalo![]()
- Irriducibili
Impresivno je kako su "Kinezi sa buvljaka" uvalili crvenim iz Mančestera bofl robu za suludu cifru, pa sebi ku0ili sigurnog golmana za 10X manje pare
Vec plaču za De Heom
A tek što pizde što su Turci večeras bili bukvalno po celom stadionu, uključujuci i deo sa sezonskim kartama
Vec plaču za De Heom
A tek što pizde što su Turci večeras bili bukvalno po celom stadionu, uključujuci i deo sa sezonskim kartama
non mollare mai
- Batica ubica
Zanimljivo veče u LŠ, nekoliko iznenađenja.
Utakmica Real Napoli je najbolja pokazna vežba kako štoperski tandem treba da odigra. Tandem Ridiger-Naćo je odigrao vrhunski, skoro nisam gledao bolju utakmicu jednog štoperskog tandema. Nisu se uplašili Osimena, izašli su sa stavom, dobro su ga markirali. Jedina greška je bila kad se Ridiger okliznuo u prvom poluvremenu kad je Osimen šutirao glavom. Na stranu sraman penal za Napoli, gde Naćo čisto blokira šut Osimena i lopta mu rikošetira u ruku. Mnogo bolje rešenje nego tandem Ridiger-Alaba, protiv Atletika Alaba je direktno bio kriv za oba Moratina gola.
Karvahal nije smeo da priđe Kvaracheliji u drugom poluvremenu
Belingem ima tek 20 godina, šta će biti za 5/6 godina ako ostane zdrav ne smem ni da pomislim. Jak je Real kao crna zemlja opet.
Onana je za sada mim
Megvajer na golu

Velika pobeda Galate, odavno nisam video da neka turska ekipa ima ovoliko dobrih igrača. Anhelinjo, Toreira, Oliveira, Ndombele, Zijeh, Zaha, Mertens koji je mator doduše, Ikardi. Jedino im raspored ne ide na ruku jer sad idu dve protiv Bajerna.
@Irr
Zamišljam slavlje Turaka po Mančesteru, cenim da građani Mančestera nisu mogli da spavaju celu noć
A tek šta li su radili po komentarima na svim mogućim društvenim mrežama ne smem ni da zamislim

Utakmica Real Napoli je najbolja pokazna vežba kako štoperski tandem treba da odigra. Tandem Ridiger-Naćo je odigrao vrhunski, skoro nisam gledao bolju utakmicu jednog štoperskog tandema. Nisu se uplašili Osimena, izašli su sa stavom, dobro su ga markirali. Jedina greška je bila kad se Ridiger okliznuo u prvom poluvremenu kad je Osimen šutirao glavom. Na stranu sraman penal za Napoli, gde Naćo čisto blokira šut Osimena i lopta mu rikošetira u ruku. Mnogo bolje rešenje nego tandem Ridiger-Alaba, protiv Atletika Alaba je direktno bio kriv za oba Moratina gola.
Karvahal nije smeo da priđe Kvaracheliji u drugom poluvremenu
Onana je za sada mim
Velika pobeda Galate, odavno nisam video da neka turska ekipa ima ovoliko dobrih igrača. Anhelinjo, Toreira, Oliveira, Ndombele, Zijeh, Zaha, Mertens koji je mator doduše, Ikardi. Jedino im raspored ne ide na ruku jer sad idu dve protiv Bajerna.
@Irr
Zamišljam slavlje Turaka po Mančesteru, cenim da građani Mančestera nisu mogli da spavaju celu noć
- Tajler Darden
Šteta...
Zamalo da najbolesnija osoba u Srba provede noć bez sna.
Zamalo da najbolesnija osoba u Srba provede noć bez sna.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Onaj crnja je imao mrtvu šansu glavom da odu na 1:3. Jangeri su bili bolji do zadnjih 25 minuta, onda su Romi pritisli.
Čini mi se da atmosfera na stadionu kod ciganije nije bila kao za vreme Milojevića ili Stankovića. A njima je domaći teren bio velika prednost u Evropi.
Čini mi se da atmosfera na stadionu kod ciganije nije bila kao za vreme Milojevića ili Stankovića. A njima je domaći teren bio velika prednost u Evropi.
- Batica ubica
Ako bi Barak Obama primio 4, 5 večeras i ako bi izgubio i u Beogradu od Lajpciga mislim da bi onda polako mogao da zadužuje vojnu uniformu.
- Tajler Darden
Jangeri lagano sinoć na kraju dobiše.
Kakvih smo se priča naslušali o Baharu... Kao da je ovde došla mešavina Pepa i Klopa lično.
Kakvih smo se priča naslušali o Baharu... Kao da je ovde došla mešavina Pepa i Klopa lično.
VPJTS
VPJTS