KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ovo za Ubrea nisam mora da saznam, spucala me neka depresija odmah. Mada raduje me činjenica da smo u kontaktu sa tako dobrim igračima bili, nikad se ne zna...
Kelly Oubre Jr. Znaci para ima.
Zanimljivo. I pretpostavio sam da nemamo pojma u kom smeru Zoc razmislja, kada sam zeleo barem da znam koji tipovi igraca se traze na 1 i 5.
Meni ovaj deluje kao 3, sa svojih 201 cm, 92 kg, pokretljiv, brz, dobar ulaz, dobar sa loptom, ume pick, da sutne za 3... Kao da je Zeljko zamislio tim dvometrasa, da svi budu dobri na lopti, da svi sve da preuzimaju, pa da u napadu uvek imamo prednost u visini, kada nas preuzme mali ili u brzini kada nas preuzme visoki...
Rekao bih da je ovaj bio zamisljen kao taj ''niski'' iliti na spoljnim kao ekstra kvalitet.
Nadam se da ce nam se posreciti kod nekog i da cemo dovesti takvog nekog igraca.
Jurenje za centrom je posebna prica, verujem... Tu nam fali bas defanzive i skoka.
I jedna stvar, vidim sirom neta mnogo osporavaju Balsu. Mislim da ce se svima njima ..... u usta. Samo da ga zdravlje posluzi.
Zanimljivo. I pretpostavio sam da nemamo pojma u kom smeru Zoc razmislja, kada sam zeleo barem da znam koji tipovi igraca se traze na 1 i 5.
Meni ovaj deluje kao 3, sa svojih 201 cm, 92 kg, pokretljiv, brz, dobar ulaz, dobar sa loptom, ume pick, da sutne za 3... Kao da je Zeljko zamislio tim dvometrasa, da svi budu dobri na lopti, da svi sve da preuzimaju, pa da u napadu uvek imamo prednost u visini, kada nas preuzme mali ili u brzini kada nas preuzme visoki...
Rekao bih da je ovaj bio zamisljen kao taj ''niski'' iliti na spoljnim kao ekstra kvalitet.
Nadam se da ce nam se posreciti kod nekog i da cemo dovesti takvog nekog igraca.
Jurenje za centrom je posebna prica, verujem... Tu nam fali bas defanzive i skoka.
I jedna stvar, vidim sirom neta mnogo osporavaju Balsu. Mislim da ce se svima njima ..... u usta. Samo da ga zdravlje posluzi.
- Irriducibili
Kad vec analizirate, lično mi se ne svidja naš trenutni ofanzivni potencijal i potpuno odsustvo kreacije. Exum je to kompenzovao prodornošcu, štene Juda šutem. Toga sada nema, PJ je pravi, ali nije takav tip igrača, dok na Jaramaza ne bi trošio reči. Ko je gledao Bajern prošle sezone, ne treba mu ništa više. Podržavam Žocovo vidjenje bez klasičnog pleja, ali ne i postojecu spoljnu liniju. Potreban nam je neko ili sa poenima u rukama, ili sa kreativnim sposobnostima
Što se Oubrea tiče, nije on tip igrača kakav je tražen, pa smo došli do njega. To bi bilo potpuno nerealno. Jednostavno se u datom trenutku otvorila opcija i suludo bi bilo da nismo reagovali. Ali eto, nije nam se dalo
Što se Oubrea tiče, nije on tip igrača kakav je tražen, pa smo došli do njega. To bi bilo potpuno nerealno. Jednostavno se u datom trenutku otvorila opcija i suludo bi bilo da nismo reagovali. Ali eto, nije nam se dalo
non mollare mai
- Batica ubica
@Stefan„Želim da zahvalim Panteru i Ledeju što su ostali. Imali su neuporedivo veće finansijske ponude, ali odlučili su da ostanu. Pretpostavljam da je uticao i odnos koji imam sa njima, koliko ih ljudi vole, koliko im je sve poznato u vezi Partizana, grad, sredina u kojoj uživaju. Tako smo i razgovarali. I Balša Koprivica je potpisao novi ugovor znajući da nigde na drugom mestu neće imati takvu priliku“.
Videćemo za Balšu, ja očekujem njegovu veću ulogu na mečevima u ABA jer je na EL nivou minus igrač u napadu a i u odbrani ako se ne igra zona. U napadu zavisi isključivo od bekova i ofanzivnog skoka, u odbrani ima stvarno odličnu zaštitu obruča i reketa zbog visine i dužine ali sve izvan reketa postaje problematično a to protivnici na EL nivou eksploatišu. Pik može jedno da brani u dropu, i za preuzimanja i za iskakanja je spor i trom, hodajući mismeč. Svakako će dati širinu u rotaciji, bilo je utakmica prošle sezone gde je Ledej peglao po 30'+ na 5, Lesor je imao ogromne minute.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ostoja kao po navici...
Sta je bre ovo sa ovim ciframa...
Kaze stopirace na 13k, pa na 14, pa na 15, sad prodato 16+...
Bice to bas los potez sto se tice slobodne prodaje pojedinacnih ulaznica, jer mnogi sezonci na ABA, a i na EL usled losijih rezultata nece dolaziti. Sto smo videli i prosle sezone.
Kaze stopirace na 13k, pa na 14, pa na 15, sad prodato 16+...
Bice to bas los potez sto se tice slobodne prodaje pojedinacnih ulaznica, jer mnogi sezonci na ABA, a i na EL usled losijih rezultata nece dolaziti. Sto smo videli i prosle sezone.
@Čekić
Nisam ni mislio pass first, to više ni ne postoji skoro, već ovo što Irr priča..
A kako god okreneš mi u backcourt imamo PJ, Avram, KPJ i Ponjitka i to je tanko poprilično..
Ostatak nije ni za ABA, to su pokazali ne mali broj puta..
Nisam ni mislio pass first, to više ni ne postoji skoro, već ovo što Irr priča..
A kako god okreneš mi u backcourt imamo PJ, Avram, KPJ i Ponjitka i to je tanko poprilično..
Ostatak nije ni za ABA, to su pokazali ne mali broj puta..
690 miliona prihod od sezonskih. Oko 43000 prosek po sezonskoj.
Oko 5.9 miliona eura, plus rece sponzori koji nisu vezani za drzavu 6-7 miliona. Sami da obezbedimo 12-13 miliona za sezonu je fenomenalno.
2 nova sponzora u UO, Djordje Lukic (Adriatic banka) i Srdjan Milovanovic (Prva i B92).
Cakajac (Mocart) nas sponzorise 1.5 miliona.
Neverovatan mi je podatak da u 2023. godini, jedan klub kao sto je Partizan, najgledaniji kosarkaski kolektiv u istoriji Evrope, ne dobije ni 1 euro od TV prava. Bruka i sramota.
Sta bi sa onim da ESPN prenosi utakmice euroleague u Americi... Hoce li nesposobnjakovici i slepci iz Euroleague uspeti da obezbede koji euro od toga....
Oko 5.9 miliona eura, plus rece sponzori koji nisu vezani za drzavu 6-7 miliona. Sami da obezbedimo 12-13 miliona za sezonu je fenomenalno.
2 nova sponzora u UO, Djordje Lukic (Adriatic banka) i Srdjan Milovanovic (Prva i B92).
Cakajac (Mocart) nas sponzorise 1.5 miliona.
Neverovatan mi je podatak da u 2023. godini, jedan klub kao sto je Partizan, najgledaniji kosarkaski kolektiv u istoriji Evrope, ne dobije ni 1 euro od TV prava. Bruka i sramota.
Sta bi sa onim da ESPN prenosi utakmice euroleague u Americi... Hoce li nesposobnjakovici i slepci iz Euroleague uspeti da obezbede koji euro od toga....
- Irriducibili
E jbg sad, tek se dnevne karte nece tražiti u slučaju loših rezultata
non mollare mai
Ne znam vise ni koliko je kapacitet Arene... Ako je nesto preko 19k, to je 3000 dnevnih za prodaju. Malo. Sve i da budu lose serije rezultata. Kada pricamo o EL.Irriducibili wrote: ↑Thu Sep 28, 2023. 10:37 pmE jbg sad, tek se dnevne karte nece tražiti u slučaju loših rezultata
Jedino ako stvarno misle da se uvede da se mogu ''odcekirati'' mesta sezonaca koji nece dolaziti na odredjenu utakmicu, pa da se ponovo ista puste u dnevnu prodaju...Ali to je show u najavi.
- Irriducibili
Onaj ko je platio kartu ce još da dodje, onaj ko nije teško u slučaju loših rezultata. Ta nama je najslabija poseta prošle sezone bila protiv aktuelnog šampiona, jer smo bili u lošoj seriji. Nisu sezonske jeftine, bolje je uzeti sigurne pare
non mollare mai
Pa ne znam bas da li ce uvek da dodju...Na nekim utakmicama prosle sezone falilo je i po 3000-4000 sezonaca. I to na EL. Na 11500 prodatih. A hala rasprodata. Tih 3000+ bi bila fina cifra za klub da ih prodaje kao dnevne. Mislim da moze da se desi da na ovih 16000 procenat tih koji ce da preskacu neke utakmice bude jos veci, jer je dosta njih sada pozurilo da kupi tu sezonsku pre svega da se osigura za PO meceve, kao i za finala ABA-e.
Slazem se da je bolja sigurnija para, unapred. Mada sam Ostoja je prosle sezone izjavljivao da se u stvari dosta vise zaradi na dnevnim.
Slazem se da je bolja sigurnija para, unapred. Mada sam Ostoja je prosle sezone izjavljivao da se u stvari dosta vise zaradi na dnevnim.
Ako se ne varam, mi smo sad samo sa sezonskim u finansijskom plusu, u odnosu na prošlu sezonu ukupno.
Ne greši Irr što piše da je bolje sad uzeti sigurne pare. Ako bude i "re-sell" opcije i bude dobrih rezultata, klub će proći još bolje.
Ne greši Irr što piše da je bolje sad uzeti sigurne pare. Ako bude i "re-sell" opcije i bude dobrih rezultata, klub će proći još bolje.
Ako bude resell opcije, to bi vec bila druga prica.
Jer ce ljudi sa sezonskim, kad se i razmisljaju da li da idu, da puste svoju stolicu u ponovnu, dnevnu prodaju, ako time mogu da povrate neki novac, a time klub samo moze da bude dodatno u plusu...
E sad, licno ne verujem da efinity moze to da organizuje i sprovede u delo. Prekratak je rok za to, treba da se unose i bankovni racuni sezonaca, sto nije uradjeno, pa da se ima poseban sektor u okviru efinitija koji ce da se bavi time....
Opet, nadam se da gresim.
Jer ce ljudi sa sezonskim, kad se i razmisljaju da li da idu, da puste svoju stolicu u ponovnu, dnevnu prodaju, ako time mogu da povrate neki novac, a time klub samo moze da bude dodatno u plusu...
E sad, licno ne verujem da efinity moze to da organizuje i sprovede u delo. Prekratak je rok za to, treba da se unose i bankovni racuni sezonaca, sto nije uradjeno, pa da se ima poseban sektor u okviru efinitija koji ce da se bavi time....
Opet, nadam se da gresim.
- Irriducibili
@stefan
Zaista ne znam za slučaj da je Arena bila rasprodata, a da je falilo 3-4000 ljudi
Zapravo tek pred kraj sezone je bio problem naci dnevnu kartu, a tad je sve bilo dupke puno
A da nece svi dolaziti na svaku, nema nikakve dileme. Dosta sezonskih su kupili navijači iz unutrašnjosti, vecini njih nije ostvarivo da dolaze na svaku. No na random ABA utakmicu ne bi masovno pohrlili ni Beogradjani bez sezonske
Zaista ne znam za slučaj da je Arena bila rasprodata, a da je falilo 3-4000 ljudi
Zapravo tek pred kraj sezone je bio problem naci dnevnu kartu, a tad je sve bilo dupke puno
A da nece svi dolaziti na svaku, nema nikakve dileme. Dosta sezonskih su kupili navijači iz unutrašnjosti, vecini njih nije ostvarivo da dolaze na svaku. No na random ABA utakmicu ne bi masovno pohrlili ni Beogradjani bez sezonske
non mollare mai