FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Tue Sep 26, 2023. 7:50 pm

Najrealniji datum odigravanja večitog derbija je 6. decembar. Tri utakmice koje nam slede pre te jesu Čukarički, TSC i Vojvodina.

Šta radi ovaj što drži nož i pogaču, što ne treba da ga prozivamo. 🤡
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Sep 26, 2023. 9:36 pm

Tajler Darden wrote:
Tue Sep 26, 2023. 7:50 pm
Najrealniji datum odigravanja večitog derbija je 6. decembar. Tri utakmice koje nam slede pre te jesu Čukarički, TSC i Vojvodina.

Šta radi ovaj što drži nož i pogaču, što ne treba da ga prozivamo. 🤡
Tajler, ako imaš nešto da kažeš napiši direktno, ima opcija direktne poruke, ne priliči ti da prozivaš ovakvim insinuiranjem emotikonima. Smatram da se dovoljno dugo "poznajemo" (na internetu), te da sam se i tebi kao i svakome na ovom forumu obraćao s poštovanjem iako se dosta puta nisam slagao sa tuđim stavovima.

Ono od pre neki dan da sam ja ljubomoran što nisam zagrlio mog Limara je bilo neumesno, al sam prećutao. Nije kao da mi preterano smeta, misli i piši šta hoćeš ja to da kontrolišem ne mogu i ne trudim se, ali ti ne priliči da prozivaš na ovakav način koliko god se ne slagali u stavovima.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Sep 30, 2023. 9:46 pm

Sutra u Kruševcu idemo po prvo mesto.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 01, 2023. 2:51 pm

Vidim na drugoj temi kako se obraćaš sa poštovanjem i kada se ne slažeš sa tuđim stavovima. 😁 Isto tako i na drugim temama kad kreneš sa pričom kako ne treba da mešamo sport i politiku, otprilike uriniraš po svima nama koji smo trpeli od stadiona do hale, a i na ulici od psihovih plaćenih brigada.

No, neka si nam ti ispravan i obraćaš se sa poštovanjem drugima. Samo kada radiš to što radiš, očekuj nekada i odgovor.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Oct 01, 2023. 3:39 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Oct 01, 2023. 2:51 pm
Vidim na drugoj temi kako se obraćaš sa poštovanjem i kada se ne slažeš sa tuđim stavovima. 😁 Isto tako i na drugim temama kad kreneš sa pričom kako ne treba da mešamo sport i politiku, otprilike uriniraš po svima nama koji smo trpeli od stadiona do hale, a i na ulici od psihovih plaćenih brigada.

No, neka si nam ti ispravan i obraćaš se sa poštovanjem drugima. Samo kada radiš to što radiš, očekuj nekada i odgovor.
Izvini, a gde sam ja to tačno rekao da ne mešamo politiku i sport? Pošto sam zadnjih meseci baš pisao o vezi politike i sporta, te o fukncionisanju KKPa kao državnog kluba i koliko smo zavisni od države. Sport i politika su neraskidivo vezani u ovoj državi, svako ko je čitao moje postove to je mogao i da zaključi.

Što se tiče odgovora ja ga uvek očekujem, ali ga očekujem lično a ne nekim prozivanjem emotikonima iza leđa. Ako imaš nešto da napišeš napišeš lepo i direktno, a ne ovako da ga uvaljaš između redova. Ne priliči ti takav način komunikacije. No, tako se obraćaš ti, ne ja.

Što se tiče obraćanja s poštovanjem evo neka drugi forumaši napišu ako sam nekad nekog vređao. A možeš i ti, evo nađi gde sam te vređao ili gde ti se nisam obraćao sa poštovanjem iako se nismo slagali dosta puta.

Za kraj, prijateljski savet. Mnogo te vozi mržnja, te ne uspevaš da gledaš realnu sliku. Znam dobro šta je sve rađeno Partizanu ali isto tako znam da je Partizan zavisan od države te da klub od inaćenja sa državom nema apsolutno nikakvu korist. Buntovništvo radi buntovništva nikom ništa ne donosi, slični su 27. marta '41 potpisali smrt 1.500.000 Srba u Drugom svetskom ratu. Iskreno se nadam da nisi jedan od likova kojima se život pretvorio u Partizan i da se baviš ozbiljno nečim u životu i da imaš porodicu, te da ti je ovo samo hobi.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 01, 2023. 4:51 pm

Na ovo gore nemam nameru da se osvrćem, pošto umem da čitam i ovako, a i između redova.

Što se poslednje napisanog tiče... Šta ko radi u svoj životu na forumu se ne tiče nikoga, niti se to pita, a ni insinuira. Ali ne brini, Partizan i Prva Iskra Barič su mi hobi. Tako recimo danas Kruševac zbog nečeg prečeg propuštam.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Oct 02, 2023. 4:17 pm

Sigurna pobeda juče.

Opet, Belić je najbolji igrač ove ekipe. Dokaz mladima šta sve može da se postigne sa maksimalnim zalagnjem, fokusom i stavom. Nema fensi frizurica, roze kopačkica, manekenisanja na terenu. Ako Duljaj već neće Nathu da da traku treba je dati Beliću. Tehnički aspekt njegove igre je malo i potcenjen zbog ostalih karakteristika. Ako su već zvali nekog iz Partizana u reprezentaciju to je trebao da bude Belić, nikako Ilić.

Kanute nema puno u glavi ali zato ima u nogama :D :D Selekcija faulova i nije problem koliko način na koji ih pravi, često udara rukom u glavu protivnika. Em je to žuti karton, em može nekog da povredi.

Drago mi je da je Kalulu odigrao nešto, Severina je već postao naporan za gledanje.

Migrant :good: :good:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Oct 03, 2023. 12:51 pm

Dragi navijači Partizana, dragi Grobari, poštovana sportska javnosti,

Mi, bivši igrači Partizana, koji su ostali neraskidivo vezani za klub svog života i verni navijači obraćamo vam se ovim saopštenjem, sigurni da je došao poslednji trenutak da se preduzmu konkretni koraci kako bismo zajednički spasli naš Partizan. Tokom 78 godina storije našeg voljenog kluba nije postojala čak ni slična situacija u odnosu na ovu u koju je gurnut Partizan. Klub danas (još uvek) vodi grupa ljudi koja ne želi da ode iz kluba, iako je i sama svesna da ga je dovela u kritično stanje.

Nikada do sada u istoriji kluba nije se dogodilo da doslovno svi navijači Partizana, od sedam do 77 godina, jednoglasno traže da ode grupa ljudi koja ga vodi, a da ta grupa, i oni koji je drže tu gde je, takve zahteve mesecima ignorišu. Stadion JNA nikada nije bio prazniji, verni Jug bojkotuje utakmice u kojima smo domaći klub, a onaj mali broj vernih navijača sa Istoka i Zapada koji dolaze na utakmice na stadion JNA iz utakmice u utakmicu zajednički, i sa razlogom, skandira protiv uprave kluba, dok ta ista uprava ignorantskim odnosom koji ispoljava svaki dan vređa navijače koji ih ne žele. Smatramo da ovakvo stanje mora odmah da prestane, a da se problemi moraju rešiti pre godišnjice osnivanja kluba.

Niko nema pravo da mimo volje svih navijača ostane na čelu kluba, pogotovo ne ova grupa koja je poslednjih godina vodila klub i koja je jedino odgovorna za tragično stanje u kome se nalazi. Nismo ni sud, ni tužilaštvo, da utvrđujemo krivicu, ali jesmo svedoci obima katastrofe u koju smo i klub i svi mi koji ga volimo dovedeni. Nećemo i ne možemo da budemo gluvi i slepi nad ovim što nam se dešava i zbog toga zahtevamo da svi članovi Skupštine kluba i svi članovi uprave kluba odmah i bez odlaganja podnesu ostavke, zatim da na zakazanoj skupštini kluba obezbede prisustvo javnosti i odmah po izboru novih organa napuste klub.

Takođe, u celosti i bez ikakve rezerve podržavamo sve do sada iznete i opravdane zahteve navijača Partizana.

Posle razgovora koji smo obavili dajemo podršku gospodinu Sretenu Nikoliću i timu koji je formiran radi izvršenja promena u klubu, uz uslov da sa sadašnjim rukovodstvom ne bude nikakve saradnje ili tolerancije njihovog daljeg prisustva, što nam je kategorično potvrđeno. Gospodin Nikolić je veliki navijač Partizana, veoma uspešan poslovni čovek (bez problema u poslovanju) koji je za rad dobio veliki broj priznanja, i što je najvažnije, čovek bogatog iskustva u sportu. Bio je član Upravnog odbora Partizana od 1990. do 1999. i direktor Centrokopa u periodu kada je Centrokop bio generalni sponzor Partizana (1988-1992). Bio je i predsednik Skijaškog saveza Srbije u vreme kada je Srbija osvojila svoju jedinu medalju u istoriji skijanja. Njegov tim čine uspešni poslovni ljudi, istinski navijači Partizana, spremni da pomognu kako bi se stanje popravilo.

Otvoreni smo, razume se, i za druge kandidate pod uslovom da imaju kapacitet da pomognu i da su zaista privrženi našem klubu. Pozdravljamo navijače i nadamo se da će podržati ovu inicijativu“.
Saopštenje bivših igrača FKPa.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Oct 03, 2023. 1:10 pm

Rođeni ujak Ane Brnabić.

Mater vam sektašku, kako nećete pocrkati svi.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Oct 03, 2023. 4:53 pm

Brnabin ujka izjavio da će navijati za cigane u LŠ.

Slično kao Limar letos što im poželeo sreću.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 04, 2023. 7:08 am

Srećan rođendan najvećem sportskom društvu na svetu! Drugi bi se od ovoga terora ugasili, ali ne i Partizan.

Da sledeći rođendan dočekamo sa svom naprednom gamadi iza rešetaka i doživimo slobodu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Oct 07, 2023. 8:40 pm

Lepa pobeda, još jedna sigurna. Bravo za igrače ali i za Duljaja.

Migrant odličan, već treći gol a piše mu se i asistencija danas.

Saldanja mi je delovao kao da ga je neko probudio 3 minuta pre početka utakmice. Najgora njegova utakmica otkako je došao. Ipak, piše se asistencija.

Kanute odigrao solidan meč. Belić naravno konstantan, jedino mi smetaju njegove reakcije kad se razočara mora odmah da nastavi dalje nema mesta kukanju. Kalulu se znatno popravio.

Jovanović izuzetno vodio ekipu svojim glasom, danas se jasno čulo kako komanduje.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Oct 12, 2023. 12:04 pm

Pičketina izdajnička odložio derbi za posle izbora. Treći termin odigravanja večitog derbija biće 20. decembar.

Baš slučajno za drugi dan Svetog Nikole.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Oct 19, 2023. 4:36 pm

Šta je 150k evra, oni ne znaju da Miki to i ne računa kao dug :lol: :lol:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/464596

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Oct 20, 2023. 5:22 pm

Naredna dva gostovanja imaćemo pred praznim tribinama. Verovatno sasvim slučajno.

Najveći svinjac u univerzumu je govno zvano domaća liga u fudbalu.

Dajte im titulu jebala ih titula.

VPJTS

Post Reply