Oni su ladno iscrtali linije i nisu priznali gol...
Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Engleska Premijer Liga
Ovo je nova dimenzija nesposobnosti

Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Kakva izmena Ten Haga, Mektominej ušao u 87' i dao dva gola u nadoknadi.
- Batica ubica
Pobeda Arsenala, sad će oni njihovi nerealni navijači da slave titulu u oktobru
Šalu na stranu, tvrda utakmica što je bilo i očekivano. Arsenal za nijansu bolji.
Gabrijel i Saliba se nisu uplašili Halanda, ulazili su jako i u meso. Ovo sada već postaje običaj, Haland ili da gol/dva/tri ili ispari sa terena. Iako je onoliki koliki je rekao bih da mu ne odgovara i da ne voli kad protivnik igra fizikalno na njemu. Dosta štopera ga se plaši, beže od njega, ne smeju da ga markiraju valjda se plaše da se ne obrukaju, da ne postanu mim. Prošle nedelje ga je Kreg Doson odlično čuvao a igrao je fizikalno.
Kako je Kovačić ostao na terenu mislim da ni njemu nije jasno, prvo je onaj start nad Edegardom bio za crveni ali ajde mogu da razumem zašto nisu dali ipak je velika utakmica. Ali već kad je uklizao Rajsu ono je čist drugi žuti. A nije mi ni on jasan, zna da ima žuti i da je za dlaku izbegao crveni i opet uleće klizećim i to na fazon 80 metara od svog gola...
Dobra partija Arsenala defanzivno, Rajs i Žoržinjo pre svega po meni su bili odlični. Kod Sitija Foden odgovoran u odbrani, odlično je držao svoj bok. Ne znam šta Arteta glumi za Žesusom desno.
Voker što je stariji sve je bolji a možda čak i brži. Najbolji desni bek na svetu trenutno.
Za golmanska poigravanja ne znam šta više da kažem, da se onoliko rizikuje ispred sopstvenog gola... I šta će da se desi ako golman da loptu štoperu ili veznom po svaku cenu, to je na 90 metara od protivničkog gola. Uticaj na igru 0%. Danas je Brajton tako primio drugi gol, golman uvaljuje loptu Grosu koji ima Soboslaja na leđima. Raja danas sa Alvarezom, pre neko veče Onana protiv Galate kad je bio penal... Nepotreban rizik ispred svog gola je postao trend.
Gabrijel i Saliba se nisu uplašili Halanda, ulazili su jako i u meso. Ovo sada već postaje običaj, Haland ili da gol/dva/tri ili ispari sa terena. Iako je onoliki koliki je rekao bih da mu ne odgovara i da ne voli kad protivnik igra fizikalno na njemu. Dosta štopera ga se plaši, beže od njega, ne smeju da ga markiraju valjda se plaše da se ne obrukaju, da ne postanu mim. Prošle nedelje ga je Kreg Doson odlično čuvao a igrao je fizikalno.
Kako je Kovačić ostao na terenu mislim da ni njemu nije jasno, prvo je onaj start nad Edegardom bio za crveni ali ajde mogu da razumem zašto nisu dali ipak je velika utakmica. Ali već kad je uklizao Rajsu ono je čist drugi žuti. A nije mi ni on jasan, zna da ima žuti i da je za dlaku izbegao crveni i opet uleće klizećim i to na fazon 80 metara od svog gola...
Dobra partija Arsenala defanzivno, Rajs i Žoržinjo pre svega po meni su bili odlični. Kod Sitija Foden odgovoran u odbrani, odlično je držao svoj bok. Ne znam šta Arteta glumi za Žesusom desno.
Voker što je stariji sve je bolji a možda čak i brži. Najbolji desni bek na svetu trenutno.
Za golmanska poigravanja ne znam šta više da kažem, da se onoliko rizikuje ispred sopstvenog gola... I šta će da se desi ako golman da loptu štoperu ili veznom po svaku cenu, to je na 90 metara od protivničkog gola. Uticaj na igru 0%. Danas je Brajton tako primio drugi gol, golman uvaljuje loptu Grosu koji ima Soboslaja na leđima. Raja danas sa Alvarezom, pre neko veče Onana protiv Galate kad je bio penal... Nepotreban rizik ispred svog gola je postao trend.
- Irriducibili
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/prem ... iju-16-mes
Potpuno mi je neshvatljivo da postoje ovako pohlepne budale
Potpuno mi je neshvatljivo da postoje ovako pohlepne budale
non mollare mai
- Batica ubica
Daš čoveku pare pa vidiš kakav je. Dobijaju ono što su zaslužili.
Eh kad bi se kod nas sprovelo nešto ovakvo od suspenzija ne bi imao ko da igra SLS i PLS
Mislim da nigde nije raširen kult kladionice kao kod nas.
Eh kad bi se kod nas sprovelo nešto ovakvo od suspenzija ne bi imao ko da igra SLS i PLS
- Batica ubica
Utakmica Čelsi Arsenal, prvo Raja daje loptu u noge Palmeru ispred svog gola a potom Sančez namešta loptu Rajsu na šut. Interesantno Raja drugo kolo zaredom zbog igranja ispred svog gola stvara šansu protivniku. Iz nedelje u nedelju se mogu videti greške koje proizvode nepotrebno rizični pasovi golmana. Još to kako je Raja bio postavljen kod onog slučajnog gola Mudrika...
- Batica ubica
Divno je videti kako navijači Totenhema slave osvojenu titulu u oktobru

Šta bi bilo da su stvarno osvojili nešto...
Prelepo igraju,tako to ide kad postavis fantasy igraca na klupu ;)Batica ubica wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 2:25 pmDivno je videti kako navijači Totenhema slave osvojenu titulu u oktobru![]()
- Batica ubica
Igraju oni lepo, ali kad sam video kako njihovi navijači slave pobedu posle utakmice... Da nisam upućen pomislio bih da su osvojili nešto u najmanju ruku.
U borbi za titulu nema šta da traže, nedovoljno igrača. Top 4 eventualno, mada mislim da će ostati van top 4 na kraju sezone.
U borbi za titulu nema šta da traže, nedovoljno igrača. Top 4 eventualno, mada mislim da će ostati van top 4 na kraju sezone.
Ne igraju evropu tako da im ni ne treba neka veca baza igraca,ono sto im je najvaznije jeste da Maddison i Son ostanu zdravi do kraja.Batica ubica wrote: ↑Tue Oct 24, 2023. 3:32 pmIgraju oni lepo, ali kad sam video kako njihovi navijači slave pobedu posle utakmice... Da nisam upućen pomislio bih da su osvojili nešto u najmanju ruku.
- Batica ubica
Sumnjam, mentalitet kluba je predugo takav da osnovano sumnjam da će da se raspadnu do januara/februara. Kad Žoze i Konte koji su dokazani pobednici nisu uspeli da ih trgnu šta dalje da pričamo. Ne sumnjam u Postekoglua, deluje kao dobar lik ali u ovom klubu se ne osvaja ništa.
Što se tiče igrača negde će ih već prodati Romero, Ričarlison, Emerson, Dajer i ostali proseci. Maders i Son su klasa tu nema priče, Kuluševski je dobar igrač ali povredom Perišića nema alternativu. Nisam siguran koliko mogu Solomon, Brenan Džonson, Brajan Hil. Sredina im je odlična, Lo Selso je dobra altenativa Medisonu, zadnjih veznih imaju jednog više čak kad se bude Bentakur vratio. Ali sumnjam da mogu da budu u 4, pogotovo ako se Junajted povampiri.
Što se tiče igrača negde će ih već prodati Romero, Ričarlison, Emerson, Dajer i ostali proseci. Maders i Son su klasa tu nema priče, Kuluševski je dobar igrač ali povredom Perišića nema alternativu. Nisam siguran koliko mogu Solomon, Brenan Džonson, Brajan Hil. Sredina im je odlična, Lo Selso je dobra altenativa Medisonu, zadnjih veznih imaju jednog više čak kad se bude Bentakur vratio. Ali sumnjam da mogu da budu u 4, pogotovo ako se Junajted povampiri.
Gazi ceta Postekoglua sve pred sobom,poprilicno rutinski uz dominaciju na terenu.
Ubico sta mislis o ovom holandjaninu stoperu,na tviteru veliki broj novinara najavljivalo da ce biti jedan od najgorih potpisa u istoriji PL sto se tice stopera.
Ovo sto sam ja do sad pogledao,decko je odlican,brz,jak,dobro se postavlja,ima ga svuda po terenu,hapsi sve.
Postekoglu mi uliva poverenje i mir nekako samom pojavom....Nas brat fantazer,na prvoj presici izjavio da posle 20 godina nece igrati FPL jer ga sad igra uzivo <3
Mnogo gotivna ekipa,ko moze da ne simpatise duo MadiSon
Ubico sta mislis o ovom holandjaninu stoperu,na tviteru veliki broj novinara najavljivalo da ce biti jedan od najgorih potpisa u istoriji PL sto se tice stopera.
Ovo sto sam ja do sad pogledao,decko je odlican,brz,jak,dobro se postavlja,ima ga svuda po terenu,hapsi sve.
Postekoglu mi uliva poverenje i mir nekako samom pojavom....Nas brat fantazer,na prvoj presici izjavio da posle 20 godina nece igrati FPL jer ga sad igra uzivo <3
- Batica ubica
Nešto je lošije krenuo prve dve utakmice ali se stabilizovao, verovatno se još privikava na brzinu fudbala. Fizički je odličan, fajter je, vidim da su ga navijači zavoleli skandiraju mu često. Za sada obećava, videćemo ga na duže staze.Čekićar wrote: ↑Fri Oct 27, 2023. 11:22 pmGazi ceta Postekoglua sve pred sobom,poprilicno rutinski uz dominaciju na terenu.
Nego kako stručnjaci priznaše gol Ajuvu sinoć, meni je izgledalo kao da je smirio loptu rukom i posle 3 minuta gledanja priznaju gol
Porova velika greška tipična za današnje bekove a često i štopere, loša markacija, čim ne markiraš svog igrača i gledaš loptu u opasnosti si da podletiš pod nju. Maltene istu grešku je napravio Malo Gusto protiv Arsenala prošle nedelje kad je Trosar dao gol. Lopta sama od sebe neće dati gol, mora da se čuva igrač. Još imam Poroa na fantaziju, izbi mi 4 poena
- Batica ubica
Kako sraman penal je sviran za Njuku ovo nema nigde

- Tajler Darden
Da li je moguće da Hojlund ovako povlači igrača znajući da postoji var?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS