KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

White Mamba

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by White Mamba » Mon Oct 30, 2023. 10:28 pm

Kvalitetno smo ih napisali :good:
Kad nema 2 jedina odbrambena igraca, oni nama ne mogu da pariraju
Frenk i Pj :good:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Oct 31, 2023. 10:35 am

2:0

I to bez Kapitena. Odličan napad tokom cele utakmice, naročito od 2/4 pa do kraja. Odličnih 11/26 za 3, dosta otvorenih šuteva smo izgradili, tražio se mismeč.
Odbrana se igrala samo u 2/4, ostalo je bilo upitno. Nejpir nas je probio previše za moj ukus, Jaramaz vespom nije mogao da ga stigne. Odbrana tranzicije nam je bila problematična, forsirali su dosta trčanja u ranom napadu što odgovara Teodosiću. Ono što je bilo odlično je defanzivni skok, u 1/4 su imali 3 ofanzivna skoka a na kraju samo 6. Gradilo se lepo, bar smo tu bili fokusirani.

PJ je plejmejker, to je sad i jasno. Kad god ima loptu napravi nešto smisleno sa njom. U drugom poluvremenu je gotovo svaka njegova odluka bila racionalna, tražio je mismečeve, video je otvorene katere i šutere. Odličnih 4/5 iz igre. Samo mu treba dati još više slobode, još više ga treba stavljati u pik sa Kaminskim i Smajlijem. Igrač sa najboljim pregledom igre kod nas.

Kaminski opet ofanzivno odlična utakmica, ovoga puta još i efikasnija. 7/8 iz igre, 9/10 bacanja. Rešavao je mismečeve dole, iznudio brdo faulova i to sa samo jednom šutnutom trojkom. Odbrambeno zna se već, Mitrović ga je jednom uneo u koš na postu, iskakanja opet spora. U napadu daje doprinos, u odbrani bar nek gradi kao sinoć ako ništa drugo. Samo kad bi isterali mekoću iz njega.

Rej Anđušić kad se koristi kao sinoć postaje koristan igrač. Što manje driblinga i što više šuta koji je odličan. Kad su stavili Teodosića na njega da ga juri :lol: :lol:

Avramoviću se mora odati priznanje na kreiranju sinoć, 6 asistencija mahom sve u prvom poluvremenu. Naravno uzeti su neki iracionalni šutevi, imao je ono bespotrebno kockanje u odbrani na početku 4/4 kad je Teodosić dao trojku ali dobro to je on.

Nek se spremi Duško :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Oct 31, 2023. 2:23 pm

Menadžer Bruna Kabokla potvrdio da Kabolko dolazi kod nas. Vidim nešto da je sinoć Aco Petrović prokomentarisao da je Kaboklo paklen igrač, valjda ga je trenirao u reprezentaciji Brazila. Vidim i da ima 208 cm i raspon ruku 231 cm.

Čekamo brata Čekića za više informacija :D

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Oct 31, 2023. 5:09 pm

Batica ubica wrote:
Mon Oct 30, 2023. 9:01 pm
@Čele
Kakav je ovaj Bruno, šta možemo da očekujemo?
Aj da sacekamo da bude zvanicno pa cemo onda,jer tu sigurno postoje ozbiljne peripetije s obzirom da je pre SP potpisao za Veneciju pa se nije pojavio na pripremama vec je otisao na americku turneju sa nekim nizerazrednim klubom iz Izraela.

Nece Venecija sigurno sedeti skrstenih ruku,ide to na sud u najavi..

stefan

Post by stefan » Wed Nov 01, 2023. 7:30 pm

Uh, koliko dve bitne pobede nad rivalom iz predgradja. :blue:

Posebno bravo svima na drugoj utakmici. U kakvoj smo fazi, rosteru, vrhunski smo odigrali.
I danas lepo raspolozenje. :D

Nego, sta se desava sa Balsom, ne videh da neko pominje nesto oko povrede? Tesko mi je da poverujem da ga Zeljko nije ni minut ubacio ni na jednoj, osim ako nije u pitanju povreda.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 01, 2023. 7:49 pm

stefan wrote:
Wed Nov 01, 2023. 7:30 pm
Uh, koliko dve bitne pobede nad rivalom iz predgradja. :blue:

Posebno bravo svima na drugoj utakmici. U kakvoj smo fazi, rosteru, vrhunski smo odigrali.
I danas lepo raspolozenje. :D

Nego, sta se desava sa Balsom, ne videh da neko pominje nesto oko povrede? Tesko mi je da poverujem da ga Zeljko nije ni minut ubacio ni na jednoj, osim ako nije u pitanju povreda.
Rekao bih da nije povreda, prosto Balša je napadački najlošiji naš centar a nije toliko dobar defanzivac da bi imao minute u ovako jakoj utakmici. Čak i kad su Smajli i Kaminski imali probleme sa faulovima nije ulazio, to najbolje oslikava Želimirovo nepoverenje.

Balša je tu za ABA, eventualno da odmori koji minut Smajlija i Kaminskog u EL. Videćemo ako sve bude u redu sa ovim Brunom kakva će biti raspodela minuta i ko će igrati na kojim pozicijama.

stefan

Post by stefan » Wed Nov 01, 2023. 8:32 pm

Onda mi Zeljko tek nije jasan, kakvo nepoverenje, a igra pre toga na tri jace utakmice...krece u petorci na najnezgodnijem gostovanju u Tel Avivu, igra 10 minuta na gostovanju u Pireju, igra 10 minuta protiv Barse, ali protiv nezgodnih centara Cz se ne bi snasao i to na domacem terenu. Nigde logike. Cuj nije toliko dobar defanzivac, ali zato Frenk kao vrhunski defanzivac igra dokle moze da stoji na nogama...

Decko je napredovao dosta, sto je i pokazao na tim jacim utakmicama nego protiv Cz i apsolutna je greska sto nije dobio minute i na ova dva meca. Kada ce dodatno da napreduje ako ne na ovakvim mecevima... Naravno, sve ovo vazi uz pretpostavku da nije bio povredjen kao sto kazes.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 01, 2023. 9:08 pm

Realno Balša defanzivno nije toliki faktor da bi dobio minute ispred ove dvojice koji su osetno bolji napadači. I taj napredak pitanje koliki je, Balša je ofanzivno limitiran igrač sa određenim defanzivnim kvalitetima ali i manama. Uzgred Smajli je bolji defanzivac od Balše, raznovrsniji.

stefan

Post by stefan » Wed Nov 01, 2023. 10:05 pm

Balsa je trenutno uz Ibaku najbolji bloker EL.

Niko nije rekao da treba da dobije minute ispred Smajlija i Kaminskog, ali eto bas ga je Zeljko na jacim utakmicama stavljao i u prvu petorku ispred njih, dao mu na jacim utakmicama 10-11 minuta, protiv dosta ozbljnijih centara i to na gostovanjima, a sad protiv slabijih centara protivnika, pred nasom publikom - 0 minuta. Da ne pricam o tome sto bi dodatno zakljucao reket sa blokadama i skokovima u odnosu na Kaminskog. Posebno u momentima kada je bio iscrpljen. Plus se u ovakvim mecevima raste. A ako hoces da mu poljuljas samopouzdanje, onda ga ubacis u petorku u Tel Avivu ili protiv Milutinova u Pireju. Ako ne vidis tu Zeljkove nelogicne poteze sto se Balse tice, onda jbg...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 02, 2023. 3:34 pm

@Irr
Kakva je situacija sa ovim Brazilcem?

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Nov 02, 2023. 11:36 pm

Tvrdi mi se da je sve u redu, da navodno ima samo predugovor, ali ipak sačekajmo. Posle lažnog zilota, verujem u dolazak igrača tek kad ga vidim na parketu
non mollare mai

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Nov 03, 2023. 10:41 pm

Nema centara nigde
Nema plejmejkera
16 off skokova
Jednom nismo napali hauarda s 4 licne jer nema ko
Koliko je tvrdoglav zeljko jbt...
Ovo se moralo dobiti

Milorad

Post by Milorad » Fri Nov 03, 2023. 10:43 pm

I akcija na kraju koju mu već ranije nije prošla, plus Kaminski ne može da skoči za tako nešto....
Naneliju big dao poslednji i da mi život zavisi od toga
Aleksa la blejaža u Vitoriji

Milorad

Post by Milorad » Fri Nov 03, 2023. 10:54 pm

I kad su Naneli i Ledey pokušali trash talk-om znao sam da ulazi, to je ta sportska karma koja te stigne odmah. Kakvo majmunsko ponašanje, blejiš na svakom skoku i dodješ pričaš nešto tu

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Nov 03, 2023. 10:54 pm

Bolan poraz, ali meni nešto drugo bode oči

Nestvarno je s kakvim rosterom smo uopšte došli u priliku da dobijemo. Naježim se kad pogledam minutaže Jaramaza, Andjušica, Trifunovica, pa i danas iznenadjujuce dobrog Vukčevica. Svaka čast Želimiru na umecu da ih stavi u funkciju, ali to nisu EL igrači, eventualno epizodisti

Da ne ulazim u detalje, Monekea nismo hteli, potpuno je logičan epilog da nam dodje glave
non mollare mai

Locked