KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Nisam siguran koliko nam Kaboklo resava probleme, radije bih tu vidio nekog energicnog centra ali je taj voz otisao izgleda.
Velika steta su ova 2 poraza u gostima... Da se jedna uzela bilo bi odlicno jer nam idu Fener (H), Bayern (A), Alba (H)
Velika steta su ova 2 poraza u gostima... Da se jedna uzela bilo bi odlicno jer nam idu Fener (H), Bayern (A), Alba (H)
Ima istine. Ako Kaboklo bude bio tu, moze nam u sustini doprineti na off skoku, ali u def skoku u sled ovakve nase odbrane i ne. Isto smo i prosle sezone imali Lesora, koji je dobar skakac, ali dzaba kada on ostane gore na niskom, a onda dole sa njihovim 4 i 5 ostanu nasi niski, pa smo i dalje imali problem sa skokom. Nama Jare/Aleksa/Panter/Naneli nece hvatati skokove. Donekle to mozemo ocekivati od PJ-a, a zatim i od Ponjtke.
Ja bih u ovoj ekipi Nanelija spustio na 2, a od tih ''spoljnih'' doveo neku atletsku 3, pa i 3na4. Tada mozemo tek ocekivati bitniji napredak u defanzivnom skoku, a u isto vreme i poboljsati odbranu od pika, na strani pomoci. Bas jedan Moneke bi nam legao...
Ja bih u ovoj ekipi Nanelija spustio na 2, a od tih ''spoljnih'' doveo neku atletsku 3, pa i 3na4. Tada mozemo tek ocekivati bitniji napredak u defanzivnom skoku, a u isto vreme i poboljsati odbranu od pika, na strani pomoci. Bas jedan Moneke bi nam legao...
- Irriducibili
Još jednom se posrao po nama
non mollare mai
- Batica ubica
Da i ja dam svoj komentar 
Pre svega, ne može odbrana da krene da se igra u drugom poluvremenu. Mi do početka 3/4 nismo čestito stali u stav. Odbrana je osnova svega, iz nje kreće sve. Drugačije ne može. Kasne rotacije non stop što znači otvoren šut za 3 i višak ispod koša gde su napravili prednost x puta i lako ulazili u 2v1 situacije. O građenju koša je sve rečeno. Građenje je zalaganje i fokus, ništa drugo. Da imaš želju ili energiju i da budeš fokusiran da ne gledaš loptu već igrača i da znaš gde je tvoj igrač. Neki naši igrači izgleda nisu čuli za to.
Za napad tokom većine utakmice nemam šta da zamerim, bez glavnog napadača smo dali 83 poena uz dobar šut za 3. Kaminski ofanzivno deluje jako dobro, čak smo mu u nastavku utakmice dosta malo spuštali loptu. Podelio je 5 asistencija, 4/5 za 2 poena ali mu je malo spuštano lopti pogotovo jer su oni sve preuzimali bilo je mismečeva.
Zek opet motor ekipe. Loš početak 0/4 iz igre ali posle je šutirao 5/5. U odbrani je ispadao kao i svi, najmanje njegovom krivicom.
Neočekivana partija Tristana, dobili smo od njega dosta poena ali verovatno ima i ono da su ga puštali. Nije ovo realna slika.
PJ odigra 2 onakve utakmice i dobije samo 9'... Aleksa sa 1 poenom i 0/5 iz igre igra 22'. Ovako kad se čovek seče ne dobija se ništa, taman je počeo da igra dobro.
Naneli je vodio ekipu, radio je posao i koji nije njegov a stigao je i da ubaci 16 poena. Jaramaz sinoć iznad očekivanja po meni.
Napadi u zadnja 2 minuta lopta ide u ruke Anđušiću još da iz driblinga izmišlja nešto... Zašto Avramović nije igrao zadnju odbranu? Sunđer Bob (by Tomen) gradi vazduh, količina košarkaške neinteligencije koju poseduje taj momak je fascinantna.
Zadnji napad od svih ljudi na terenu Sunđer Bob ubacuje loptu... Gde je Anđušić u zadnjem napadu, bar da ih uplaši kao pretnja u šutu. Ušao je Jaramaz za koga se zna da je kamenjar.
Odbrana odbrana i samo odbrana. A deo odbrane je i građenje koša. Prošle sezone su krenuli dobri rezultati kad je krenula da se igra odbrana, pre toga porazi.
Pre svega, ne može odbrana da krene da se igra u drugom poluvremenu. Mi do početka 3/4 nismo čestito stali u stav. Odbrana je osnova svega, iz nje kreće sve. Drugačije ne može. Kasne rotacije non stop što znači otvoren šut za 3 i višak ispod koša gde su napravili prednost x puta i lako ulazili u 2v1 situacije. O građenju koša je sve rečeno. Građenje je zalaganje i fokus, ništa drugo. Da imaš želju ili energiju i da budeš fokusiran da ne gledaš loptu već igrača i da znaš gde je tvoj igrač. Neki naši igrači izgleda nisu čuli za to.
Za napad tokom većine utakmice nemam šta da zamerim, bez glavnog napadača smo dali 83 poena uz dobar šut za 3. Kaminski ofanzivno deluje jako dobro, čak smo mu u nastavku utakmice dosta malo spuštali loptu. Podelio je 5 asistencija, 4/5 za 2 poena ali mu je malo spuštano lopti pogotovo jer su oni sve preuzimali bilo je mismečeva.
Zek opet motor ekipe. Loš početak 0/4 iz igre ali posle je šutirao 5/5. U odbrani je ispadao kao i svi, najmanje njegovom krivicom.
Neočekivana partija Tristana, dobili smo od njega dosta poena ali verovatno ima i ono da su ga puštali. Nije ovo realna slika.
PJ odigra 2 onakve utakmice i dobije samo 9'... Aleksa sa 1 poenom i 0/5 iz igre igra 22'. Ovako kad se čovek seče ne dobija se ništa, taman je počeo da igra dobro.
Naneli je vodio ekipu, radio je posao i koji nije njegov a stigao je i da ubaci 16 poena. Jaramaz sinoć iznad očekivanja po meni.
Napadi u zadnja 2 minuta lopta ide u ruke Anđušiću još da iz driblinga izmišlja nešto... Zašto Avramović nije igrao zadnju odbranu? Sunđer Bob (by Tomen) gradi vazduh, količina košarkaške neinteligencije koju poseduje taj momak je fascinantna.
Zadnji napad od svih ljudi na terenu Sunđer Bob ubacuje loptu... Gde je Anđušić u zadnjem napadu, bar da ih uplaši kao pretnja u šutu. Ušao je Jaramaz za koga se zna da je kamenjar.
Odbrana odbrana i samo odbrana. A deo odbrane je i građenje koša. Prošle sezone su krenuli dobri rezultati kad je krenula da se igra odbrana, pre toga porazi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Procurio snimak Kabokla u našem dresu.
Možemo mu poželeti dobrodošlicu.
Možemo mu poželeti dobrodošlicu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Imam neki osjecaj da su prevelika ocekivanja od njega.
Nadam se da dolazi jos jedan spolja.
Nadam se da dolazi jos jedan spolja.
Ne pamtimo nijedan slavan prelazak iz Ec u El ali verujem u Željka.
- Batica ubica
Rekao bih da ovo nećemo dočekati sem ako ne padne neko šilbovanje.
- Tajler Darden
Oni traže i jednog spolja. Da li će doći to ćemo videti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ovo je bila rutina. Delimično smo odmorili Zeka, Nanelija i Kaminskog.
Brine povreda Smailagića, nisam gledao celo prvo poluvreme pa nisam video šta se desilo.
PJ odličan, kao što reče Srđan u prenosu prava ol araund utakmica. Lepo je da su epizodisti Tristan, Balša, Trifunović izneli veći deo minuta kako i treba da bude u ABA.
Edit:
Brine povreda Smailagića, nisam gledao celo prvo poluvreme pa nisam video šta se desilo.
PJ odličan, kao što reče Srđan u prenosu prava ol araund utakmica. Lepo je da su epizodisti Tristan, Balša, Trifunović izneli veći deo minuta kako i treba da bude u ABA.
Edit:
Valjda nije nešto ozbiljnije."Imali smo situaciju na poluvremenu utakmice. Smailagić je otišao u bolnicu, požalio se na veliki bol u plućima posle udarca koji je dobio. Ne znamo šta je sada sa njima. Čekamo informacije", rekao je Obradović na konferenciji za štampu posle meča.
- Batica ubica
Kako javlja Telegraf Smailagić je zadobio nagnječenje grudnog koša ali će za najviše 3 dana moći da trenira.
Kaminskom ako ne ide lopta iznad glave on je neupotrebljiv skroz kada su skok i zastita reketa u pitanju+ kao sto kazes,spor je..
Ako dodje mobilan centar,ono sto nam treba,resice nam dosta toga,dovoljno je da protivnik nema 15stak of skokova vec 8 i dobijas 80% meceva koje si gubio....Prosta matematika,trenutno protivnik od nas uvek ima drasticno veci broj poseda,jako je tesko pobediti u takvim okolnostima na EL nivou...
U ABA nije problem da protivnik ima i 30 of skokova kad ne mogu u bazen da ubace,u EL se to zestoko kaznjava,narocito sto je postavka igraca posle of. skoka jako losa i uvek je neko na otvorenoj trici...Zato mi smeta kada smo van bonusa i kada vec dozvoljavamo of skokove zasto se ne ide agresivnije,da se napravi faul u slucaju of. skoka da rival nema otvoren pogled vec loptu sa strane...
Zanimljivo da su prvih 7 kola u EL ove sezone, sve bili nasi proslogodisnji porazi.
@Makabi, @Asvel, Barselona, @Olimpijakos, Cz, @Baskonija + Fener.
Ako dobijemo Fener bicemo na sasvim solidnih 3/4.
@Makabi, @Asvel, Barselona, @Olimpijakos, Cz, @Baskonija + Fener.
Ako dobijemo Fener bicemo na sasvim solidnih 3/4.
Ako dobijemo mada ocekujem bas tezak mec, nasa ionako kratka rotacija plus ovo sa Smajlijem.
Nesto sam pozitivan sto se tice Smajlija, rekose 2-3 dana pauza, a on je borac, kapiram da ce igrati.
Za Kabokla vec nisam optimista... Plasim se da ne bude ubrzo i sa nase strane #freebruno
Za Kabokla vec nisam optimista... Plasim se da ne bude ubrzo i sa nase strane #freebruno