Serije
Moderator: Moderator
Re: Serije
Mene ceka treca sezona la case, covek kome neizmerno verujem za serije kaze da je zanimljivo za pogledati tako da cu baciti pogled.
Hanibala sam gledao i stao sam na s3e05 na 8ep do kraja serije. Brutala je serija u globalu. Mads Mikelsen je stvarno odigrao ulogu kao Hopkins u filmovima, samo jedno 20 godina mladji.
Hanibala sam gledao i stao sam na s3e05 na 8ep do kraja serije. Brutala je serija u globalu. Mads Mikelsen je stvarno odigrao ulogu kao Hopkins u filmovima, samo jedno 20 godina mladji.
Meni su prve dve daleko jače od treće jebem li ga,deluje mi da su se zaleteli i zbrzali nekako,ali proceni sam
Ne da neće biti napravljeno nego već jeste i zove se The Wire. Najbolja serija ikada. Tačka.
I turn horrifying behavior into salaries
Slažem se, za mene je The Wire najbolja serija koju ikada gledao a BB mi nije ništa specijalno. Ali sa druge strane, prva sezona Bekstva iz zatvora je za mene najbolja sezona od svih serija koje sam pogledao, samo što iz sezone u sezonu kvalitet opada i dovodi do toga da je poslednja sezona jedva bila gledljiva.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Ja sam jedva naterao sebe da odgledam prvu sezonu The Wire, jednostavno mi ne pase, ne vredi. Prva sezona PB jeste masterpiece ali je Vesely sjajno opisao sta se dalje desava. Najbolja sezona neke serije koju sam ja pogledao je prva sezona Dextera.
- Monogamija
Deluje da će biti rame uz rame sa Besom i Službenikom.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Serija Grupa obecava a deluje kao neki nastavak serije koja se pre prikazivala na nekoj novoj tv, serija se zvala Odeljenje.
- Monogamija
Jeste, bila je pilot epizoda i jako dobro urađena.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Al sam se navukao na Mindhunter ,odlična.
- Hamato_YoSHi
Je li gledao neko Sarah Connor's chronicles?
Uzeo da gledam Dextera ovih dana i hej... prva sezona je brutalna. U rangu prve sezone true detectivea i prison breaka. Lik Dextera je maestralno napisan...
"History has the name - Conor McGregor"
The Hot Zone je odlična serija, NatGeo nedeljom 22h.
Prati neko Yellowstone? Prilično sam zadovoljan nakon 2 sezone
Jedva cekam da vidim taj epski user na kraju Dextera jer mi je ovo od pre par dana i zvanicno omiljena serija (5 sezona sam pregurao), a Dexter omiljeni televizijski lik.
"History has the name - Conor McGregor"