KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ne znam da li smo parirali na 3 šuta za 3... Opet brdo otvorenih trojki, ofanzivni skokovi. 51 primljen poen za poluvreme.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Mora se otjerati Kaminski.
Cestitke Zelimiru. Neka igra mali Danilo.
-
Max Liberman
Ovo je ozbiljna sramota
- Tajler Darden
Tiha jeza.
Produže li ovo govno #33 neka nas bomba pobije.
Produže li ovo govno #33 neka nas bomba pobije.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Dajte link od konferencije
Hvala dacolice
-
OnlineBatica ubica
Sreća pa se ne igra po NBA pravilima, primili bismo 120 poena u tom slučaju.
Jaka Blažič je upravo izgledao kao Džimi Batler i to Džimi iz prošlogodišnjeg plej-ofa i to je sve što treba da se zna o našoj odbrani. Ne znam više koja je ovo bila utakmica po redu gde otvoreno idemo na koš više i to nas košta skupo. Stvarno ne znam šta treba da se desi da bismo krenuli konstantno da igramo odbranu. Odbijam da poverujem da je Jaka Blažič, kojeg cenim kao igrača, kadar da ubaci 30 poena jednoj EL ekipi.
3 poraza u ABA u 8 kola... Da je neki drugi trener umesto Želimira mislim da bi već dobio knjigu raspusnu. Ipak, kao i svi ostali verujem u Želimira iz milion razloga. Samo mnogo bode oči ono šta se dešava iz utakmice u utakmicu.
Jaka Blažič je upravo izgledao kao Džimi Batler i to Džimi iz prošlogodišnjeg plej-ofa i to je sve što treba da se zna o našoj odbrani. Ne znam više koja je ovo bila utakmica po redu gde otvoreno idemo na koš više i to nas košta skupo. Stvarno ne znam šta treba da se desi da bismo krenuli konstantno da igramo odbranu. Odbijam da poverujem da je Jaka Blažič, kojeg cenim kao igrača, kadar da ubaci 30 poena jednoj EL ekipi.
3 poraza u ABA u 8 kola... Da je neki drugi trener umesto Želimira mislim da bi već dobio knjigu raspusnu. Ipak, kao i svi ostali verujem u Želimira iz milion razloga. Samo mnogo bode oči ono šta se dešava iz utakmice u utakmicu.
Vjerujes da uzimamo Abu?
- White Mamba
iznova i iznova se odusevljavam koliko je kaminski mrtvo puvalo 
Djusa
Nema igraca koji moze da pomogne
Tebra daj neke da odmognu nije problem
Kriticni smo
Djusa
Nema igraca koji moze da pomogne
Tebra daj neke da odmognu nije problem
Kriticni smo
Ne dovodimo nekog tek tako, samo ako znamo da može da pomogne
-
OnlineBatica ubica
Daleko je to još, ko zna šta će sve biti do maja/juna. Nisam ni preterani pesimista koliko god ovo loše izgledalo defanzivno, bilo je milion primera u sportu gde se sezona okrene odjednom. Želimir je najbolji u svom poslu, uzdam se u njega i njegov kvalitet.
Za prvo mesto u ABA će biti jebeno, i da dobijemo cigane u njihovoj Areni treba da oni kiksnu bar jednom a da mi dobijemo sve do kraja.
Ma da sva sreca pa mi sve bolje deluje na terenu, sva sreca pa imamo Jaramaza, Andjusica, Kaminskog.Batica ubica wrote: ↑Mon Nov 20, 2023. 8:05 pmDaleko je to još, ko zna šta će sve biti do maja/juna. Nisam ni preterani pesimista koliko god ovo loše izgledalo defanzivno, bilo je milion primera u sportu gde se sezona okrene odjednom. Želimir je najbolji u svom poslu, uzdam se u njega i njegov kvalitet.
Za prvo mesto u ABA će biti jebeno, i da dobijemo cigane u njihovoj Areni treba da oni kiksnu bar jednom a da mi dobijemo sve do kraja.
Ili cemo i dalje da poredimo ovu sezonu sa proslom i da ocekujemo opet isto? Iako nisu isti igraci ni ostali timovi.
Finale aba lige, jun 2024. godine --- na ovoj temi cemo se zaliti na sudjenje na njihovom terenu.Batica ubica wrote: ↑Mon Nov 20, 2023. 8:05 pmDaleko je to još, ko zna šta će sve biti do maja/juna. Nisam ni preterani pesimista koliko god ovo loše izgledalo defanzivno, bilo je milion primera u sportu gde se sezona okrene odjednom. Želimir je najbolji u svom poslu, uzdam se u njega i njegov kvalitet.