KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ne moze Kaboklo to da igra sigurno. Niti ima brze noge niti taj "dog mentality" sto bi rekli ameri. Uz to treba i nenormalna koncentracija a on cesto ima probleme s faulovima.
Za drugi tip odbrane je sasvim korektan.
Za drugi tip odbrane je sasvim korektan.
- Irriducibili
Delimicno sam saglasan sa Dacom, Caboclo nema tu agresivnost i energiju koje krase Lesora, nije ni toliko brz, ali sa ogromnim rasponom ruku i dosta dobrom pokretljivošcu, donece nam ipak tu novu dimenziju u toj vrsti odbrane. E sad, problemi ne prestaju izvlačenjem centra visoko, zapravo tek tu nastaju jer se ili otvara auto put u reketu, ili ostaje otvorena trojka iz coška
non mollare mai
Ja ne znam vise dokle ce da se trpi ovaj covjek. Mi smo prosle godine zaigrali dobru kosarku tek kad je on potpuno ispao iz rotacije. Jos je nagradjen za ovaj potez tako sto je odigrao cijelu cetvrtu cetvrtinu.
Javite mi kad prestane da igra za KKP, ne mogu vise ovo da gledam.
- Tajler Darden
Najodvratnija pojava koja je ikada obukla dres KKP.dacolik wrote: ↑Tue Nov 21, 2023. 12:34 amJa ne znam vise dokle ce da se trpi ovaj covjek. Mi smo prosle godine zaigrali dobru kosarku tek kad je on potpuno ispao iz rotacije. Jos je nagradjen za ovaj potez tako sto je odigrao cijelu cetvrtu cetvrtinu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Slazem se, ni meni ne deluje da moze kao Lesor da preuzima, ima dobro telo ali deluje da noge ne prate bas dobro gornji deo. Tu je dosta i do samog pozicioniranja, koncentracije, citanja napadača. Ali opet sa njim mozes igrati razne vrste odbrana, ja ne znam sta mi mozemo da igramo kvalitetno defazivno sa Kaminskim? Koju obranu igrati sa njim? On daje poene napred ali deluje da koliko da toliko se primi pozadi zbog njega.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 21, 2023. 12:20 amDelimicno sam saglasan sa Dacom, Caboclo nema tu agresivnost i energiju koje krase Lesora, nije ni toliko brz, ali sa ogromnim rasponom ruku i dosta dobrom pokretljivošcu, donece nam ipak tu novu dimenziju u toj vrsti odbrane. E sad, problemi ne prestaju izvlačenjem centra visoko, zapravo tek tu nastaju jer se ili otvara auto put u reketu, ili ostaje otvorena trojka iz coška
- Batica ubica
Dobra stvar bi bila kad bi od Kaminskog i Lesora mogao da se napravi jedan igrač 
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Larkin zvanicno out za petak,tako da na 1,2 ostaju samo na Thompsonu i Beauboisu...
- Irriducibili
Tim bolje za njih dvojicu, trpace do mile volje
Kad bi bilo neke vajde, valjalo bi ovo dostaviti Jaramazu. Mada njemu niko ni ne izlazi na šut, odmiču se od njega kao da je gubav
non mollare mai
Prepelic je dosta uznapredovao na poziciji plemejkera.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 21, 2023. 8:15 pmTim bolje za njih dvojicu, trpace do mile volje
Kad bi bilo neke vajde, valjalo bi ovo dostaviti Jaramazu. Mada njemu niko ni ne izlazi na šut, odmiču se od njega kao da je gubav
Ne mogu da se porede on i Jaramaz ovog moras da branis visoko i blizu s sto on kvalitetno koristi i mnogo brzo se oslobadja lopte i deli asistenciju.
Jaramaz bez suta kampuje ono loptu 15 sekundi.
- Tajler Darden
Mi igramo bez odbrane. Imamo veći hendikep.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Naravno da ne mogu da se porede, jedan igra EC, a drugi EL. Paradoks je da tog drugog uopste ne moras da braniš, samo mu zatvoriš reket i on ne zna šta ce. Ostace mi večita misterija njegovo dovodjenje
non mollare mai
Ispusten je Dimitrijevic koji je ostao u jebenom Uniksu da igra VTB ligu. Igracina za Jaramaza , domaci i 3 godine mladji.
Doduse, strucnjacima je on kamenjar ali zato Ognjen nije.
Doduse, strucnjacima je on kamenjar ali zato Ognjen nije.
- Irriducibili
Dimitrijevic nije ni domaci, ni EL igrač, indikativno je da je svim Špancima bio pres očima, a da je završio u Rusiji. Postojanje Jaramaza nece to promeniti, mada bih svakako pre njega odabrao
non mollare mai
Isto je i meni misterija dolazak Jaramaza, kada pogledamo na koji nacin je otisao iako je Zeljko hteo da ostane, kada pogledamo u kakvom stanju je dosao, bukvalno ocajna sezona, izlazi iz povrede.Irriducibili wrote: ↑Tue Nov 21, 2023. 9:08 pmNaravno da ne mogu da se porede, jedan igra EC, a drugi EL. Paradoks je da tog drugog uopste ne moras da braniš, samo mu zatvoriš reket i on ne zna šta ce. Ostace mi večita misterija njegovo dovodjenje
I ako je istina za visinu njegovog ugovora ja stvarno ne znam na osnovu cega je on dobio taj novac...
- Batica ubica
Kaminski me delom podseća na Lendejla kad je bio kod nas. Ok, Lendejl je tad bio mlađi nego Kaminski sad i bio je brži i mobilniji nego Kaminski ali su obojica imali slične muke defanzivno ali su takođe bili dobri napadači, sa sličnim ofanzivnim karakteristikama. Lendejl je bio jedan od najboljih naših centara poslednjih x godina kad je napad u pitanju, ali već sledeće sezone smo mnogo bolje izgledali kad je Mozli bio prvi centar. Kad se pogleda istorijski dobre rezultate smo pravili kad je na centru bio dobar fizikalac i defanzivac pre svega, pa u napadu ako zna nešto više od pika to je bonus.
Nisam čiko, nisam čiko ja!