Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Jordan Mickey navodno oko mesec dana van terena, a Tarik Black navodno interesantan Virtusu.
Dimitris Itoudis i Fenerbahce navodno raskidaju saradnju, a Jasikevicius i Trinchieri na listi kandidata za novog trenera.
Sarunas Jasikevicius sada navodno ima najvece sanse da preuzme Fenerbahce.
- Batica ubica
Lažni zilot (by Irr) zbog upale Ahilove tetive pauzira 6 nedelja. Ispada da je dobro što nije došao kod nas.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Inace Evans je na leto slobodan igrac i Zalgirisu je jasno da nemaju nikakve sanse da ga zadrze pa bi nesto i da zarade.
Deluje da ce on sigurno promeniti sredinu uskoro...
Edit:Suska se o fuziji Besiktasa i Baseksehira i ulazak u EL,Alempije svakako tu i pripada,ogresio sam se o njega,dobar trener.
Deluje da ce on sigurno promeniti sredinu uskoro...
Edit:Suska se o fuziji Besiktasa i Baseksehira i ulazak u EL,Alempije svakako tu i pripada,ogresio sam se o njega,dobar trener.
Navodno trejd između 3 tima
Evans - Fener
Calathes - Milano
Pangos - Zalgiris
Evans - Fener
Calathes - Milano
Pangos - Zalgiris
Wade Baldwin se povredio na sinocnoj utakmici i najavljeno je da ce pauzirati vise od mesec dana.
- Irriducibili
Jerian Grant i Panatinaikos navodno blizu dogovora o produzetku saradnje do leta 2026-te.
Panevezys u Litvaniji ce biti domacin druge utakmice ligaskog dela EL izmedju Makabija i Fenerbahcea.
Odluka je doneta zbog preporuka vlada Turske i Izraela.
Odluka je doneta zbog preporuka vlada Turske i Izraela.
Kazys Maksvytis i Zalgiris raskinuli saradnju, Andrea Trinchieri je novi trener.
Zizic u Virtusu.
Ozbiljni su crno-beli iz Bolonje,zavrsavaju EL igraca za 2 dana u tisini...
Ozbiljni su crno-beli iz Bolonje,zavrsavaju EL igraca za 2 dana u tisini...
Ostin Holins produzio sa Zalgirisom ugovor opet kratkorocno na 2 nedelje (ovaj dosadasnji je bio na 3 nedelje), ako i posle toga klub iz Kaunasa bude zadovoljan ugovor ce biti potpisan do kraja sezone.
Kyle Guy i Panatinaikos sporazumno raskinuli saradnju.
Kyle Guy i Panatinaikos sporazumno raskinuli saradnju.
- Tajler Darden
Gaj potpisao za Tenerife.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Gianmarco Pozzecco i Asvel sporazumno zavrsili saradnju.
Elie Okobo privremeno suspendovan iz tima Monaka navodno zbog sukoba sa jednim saigracem posle utakmice protiv Olimpijakosa.
Elie Okobo privremeno suspendovan iz tima Monaka navodno zbog sukoba sa jednim saigracem posle utakmice protiv Olimpijakosa.