Španska La Liga
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: Španska La Liga
Samocitirajuce samocitiranje je urodilo plodom.
Koza ponovo udara.
"History has the name - Conor McGregor"
-
Dragan Mance
Auuu kako je propao Varan. Ne znam zašto je uzet Militao kada se ne koristi.
-
Dragan Mance
Ubiješ Seltu usred Galicije pa kiksneš i ne trijumfuješ nad nejakim Valjadolidom.
To vam je maso Real Madrid.
To vam je maso Real Madrid.
- Brižni-ponovo napada
To vam je Karvahal...luzer obicni kojeg nikad nema u odbrani...
Frajer se zacementirao na centru kao da je vezni
Zidanov kiks.
Frajer se zacementirao na centru kao da je vezni
Zidanov kiks.
Pusti,pusti da te Mozli
-
Dragan Mance
Ma Real je, hteli mi priznati ili ne, grupa građana koja zna pikati lopte ali boli ih između prepona ne bi li se cimali preterano. Toliko godina igraju u istom sistemu i prosipaju bodove u nazovi "malim" tekmama. Odbrana im je ranjivija od svačije na svetu i sav napadački potencijal ne može prikriti ozbiljnu promaju koja duva pozadi. Jebem ti fudbal ako ti zadnjih par minuta ne možeš protiv Valjadolida sačuvati svoj gol.
Ne vidim Zidana do kraja sezone na svojoj fotelji. Suviše je u velikom klinču sa gazdom da bi stvari mogle izaći na dobro. A znajući Real biće ovakvih razočarenja na pretek.
Ne vidim Zidana do kraja sezone na svojoj fotelji. Suviše je u velikom klinču sa gazdom da bi stvari mogle izaći na dobro. A znajući Real biće ovakvih razočarenja na pretek.
Sta ocekivati od ekipa koja dovede Luku Jovica koji nije igrao LS nikada u zivotu za 70-80 miliona, koja celo leto tera Bejla i Dzejmsa i Benzemu a zatim svu trojicu zadrze i to sva trojica u startnih 11... Da nisu mislili mozda da ce Jovic da bude startni spic Real Madrida? To ne moze ni na PES-u, mora on jos mnogo mleka da popije. Imao je savrsenu sezonu, ali sine Real Madrid guta i mnogo vece igrace od tebe, ali sta te briga, sedi i uzimaj lovu, za par nedelja si na pozajmici negde u najavi, najkasnije u januaru..
Real bez LUKE MODRICA je najobicnije govno od ekipe, to se vidi iz kola u kolo...
Real bez LUKE MODRICA je najobicnije govno od ekipe, to se vidi iz kola u kolo...
- Brižni-ponovo napada
Ne vidim razliku i sa Modricem u timu...slazem se ovo za pomenuti trojac.
Busis Bejla od kako si dosao i na kraju oces da ti bude oslonac u 11.
Nikad vise ova odbrana nece biti kao prije,ne osjecaju klub kao Ramos!
Bekovi su nam sve,samo ne bekovi.
Za Jovica smatram da je rano pricati,ulog je veliki,pritisak isto,svasta moze biti. Sto se kaze mac sa dvije ostrice. Moze da napravi show i eksplodira a moze i da zavrsi kao sto kazes na pozajmici. Vrijeme ce pokazati.
Meni je najvece razocarenje Eden Azar kojem je data uloga Ronalda.
Busis Bejla od kako si dosao i na kraju oces da ti bude oslonac u 11.
Nikad vise ova odbrana nece biti kao prije,ne osjecaju klub kao Ramos!
Bekovi su nam sve,samo ne bekovi.
Za Jovica smatram da je rano pricati,ulog je veliki,pritisak isto,svasta moze biti. Sto se kaze mac sa dvije ostrice. Moze da napravi show i eksplodira a moze i da zavrsi kao sto kazes na pozajmici. Vrijeme ce pokazati.
Meni je najvece razocarenje Eden Azar kojem je data uloga Ronalda.
Pusti,pusti da te Mozli
-
Dragan Mance
Silno pojačani Atletiko na početku sezone ne deluje ni malo ubedljivo. Opet, ovo su one Čolove tekme gde jedan gol odlučuje pobednika. Strpljivo grade 3 boda nema šta...
-
Dragan Mance
Prozvao sam Jorgandžije ☺
-
Dragan Mance
Dosta kukanja oko Mesija. Blau-grano navikavaj se na život posle čudesnog Gaučosa.
Ovo vam je svojevrstan test.
Ovo vam je svojevrstan test.
- Tajler Darden
Ko je ovo dete od nepunih 17 godina što je debitovalo za Barselonu i dalo gol?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
Fati iz Gvineje Bisao je u pitanju.
Debitovao je proslo kolo i postao najmladji debitant u istoriji Barselone,a danas je postao i najmladji strijelac.
Debitovao je proslo kolo i postao najmladji debitant u istoriji Barselone,a danas je postao i najmladji strijelac.
Pusti,pusti da te Mozli
- Brižni-ponovo napada
Iako gradski rival u pitanju,nekako mi je ponekad draga ovaj Atletiko..sjajan preokret nakon sto su u 20om minutu gubili 0:2,Colo je pogodio sa izmjenama u vidu Vitola i Partija.
Za koji minut pocinje duel izmedju Viljareala i Reala,Jovic je u startnoj postavi.
Za koji minut pocinje duel izmedju Viljareala i Reala,Jovic je u startnoj postavi.
Pusti,pusti da te Mozli
-
Dragan Mance
Serhio Ramos iz sezone u sezonu sve lošiji.