KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Vec sam apsolvirao bezgraničnu mržnju prema svemu što makar asocira na sns, ali je osnovni red informisati se o nečemu, pre nego što se krene sa izlivom
Taj sektor je namenjen sponzorima, koji na osnovu sponzorstva, dobijaju odredjen broj karata. Što ce reci da su itekako kupljene. Pretpostavljam da je i Kiril Tjurdenjev naprednjačka njuška iz prvog reda koja ništa ne placa, vec njegovi zaposleni dobijaju gratis karte po raspodeli u okviru stranke
Taj sektor je namenjen sponzorima, koji na osnovu sponzorstva, dobijaju odredjen broj karata. Što ce reci da su itekako kupljene. Pretpostavljam da je i Kiril Tjurdenjev naprednjačka njuška iz prvog reda koja ništa ne placa, vec njegovi zaposleni dobijaju gratis karte po raspodeli u okviru stranke
non mollare mai
- Tajler Darden
Sponzorisali smo i mi klub letos, a i mnogo puta pre toga, pa nismo ništa za džabe dobili, nego nam i dalje deru kožu.
Ne treba ni da dobijemo džabe, samo nemojmo priče o tome da besplatnih karata nema.
Evo ove sezonske okačene iznad kao čistog primera.
Ne treba ni da dobijemo džabe, samo nemojmo priče o tome da besplatnih karata nema.
Evo ove sezonske okačene iznad kao čistog primera.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Ja jedino da crtam, evo prvom prilikom cu pokazati kartu za taj sektor sa 0,00 cenom koštanja, koju dobija NIS. Ne znam na koji način da dočaram kako sponzorske karte nisu besplatne, masno su placene
A što se tiče dranja kože, sve je na dobrovoljnoj bazi, niko ni na šta nije nateran
A što se tiče dranja kože, sve je na dobrovoljnoj bazi, niko ni na šta nije nateran
non mollare mai
- Tajler Darden
Masno smo platili mi za takve karte. Taman preko nas naplate nečijih 0,00.
Klošari klošarski da su makar obezbedili normalnu prodaju sezonskih karata, nego su i za to nesposobni.
Klošari klošarski da su makar obezbedili normalnu prodaju sezonskih karata, nego su i za to nesposobni.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
"Što se tiče same ideologije opozicije, oni to nemaju, to je sigurno. Ujedinjeni su samo u mržnji i u podelama koje hoće da sprovedu u društvu, ne samo na političkom nivou, nego u svim sferama našeg društva, što je katastrofalno."
Ovo je sinoć u Hit tvitu izjavio blavor Milan Mačvan.
Ovo je sinoć u Hit tvitu izjavio blavor Milan Mačvan.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Dante je za 36' imao 26 poena 1/1 za 2, 7/9 za 3, 3/4 sa bacanja i 3 asistencije u pobedi protiv Lejkersa.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
23 godine je prošlo od kako je preminuo Haris Brkic, ne možemo zadovoljiti pravdu, ali možemo sprečiti zaborav
non mollare mai
- Batica ubica
Dante ponovo odličian ali ovoga puta u porazu Dalasa. 14 poena 2/2 bacanja, 3/3 za 2, 2/3 za 3, 4 asistencije za 28'. Čini se da se ustalio u rotaciju.
- Irriducibili
Dante je maksimalno iskoristio Dalasove probleme s povredama, zaista igra fenomenalno i čini se da mu je mesto u rotaciji zagarantovano i kad se Mavsi budu kompletirali. Indikativno je da su mu se rivali odmicali kao da je Calathes, ali to sigurno nece više biti slučaj
non mollare mai
- Batica ubica
Pitanje je da li neće, igra u timu sa Dončićem na kojem mora da se pomaže a kad se vrati Kajri mora da se pomaže i na njemu. Cenim da će svakako imati otvorenih šuteva, pogotovo jer nije neko ko diže 7/8 trojki po utakmici.Irriducibili wrote: ↑Fri Dec 15, 2023. 5:50 pmDante je maksimalno iskoristio Dalasove probleme s povredama, zaista igra fenomenalno i čini se da mu je mesto u rotaciji zagarantovano i kad se Mavsi budu kompletirali. Indikativno je da su mu se rivali odmicali kao da je Calathes, ali to sigurno nece više biti slučaj
- Irriducibili
Na stranu to kad ga Luka ostavi samog na šutu, konstatacija se odnosila na situacije kada je Exum bio s loptom u rukama, a rivali ga ignorisali
non mollare mai
Uzasne vesti stizu iz Amerike, neka mu je laka crna zemlja, pocivaj u miru Miloje.
- Batica ubica
Ne mogu da verujem šta sam upravo pročitao...
Počivaj u miru Miloje, ne znam šta bih drugo rekao.
Počivaj u miru Miloje, ne znam šta bih drugo rekao.
- Irriducibili
Nemam reči.....velika mi je čast što sam poznavao takvog čoveka
non mollare mai
Danas te ima sutra te nema,surovost ovozemaljskog zivota..
Cim sam video da je NBA odlozila utakmicu,nazalost sam znao koliko je sati..
Ostace upamcen kao jako pozitivan lik.
Cim sam video da je NBA odlozila utakmicu,nazalost sam znao koliko je sati..
Ostace upamcen kao jako pozitivan lik.