ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Brandon Paul je novi igrac Buducnosti koja ga je angazovala posle povrede Freeman-a.
Emiliano sa Sportanda javlja da ce Jackie Carmichael i Igokea uskoro okoncati saradnju.
Rasid Mahalbasic navodno blizu dogovora sa Cedevita Olimpijom.
- Batica ubica
- Batica ubica
Vrlo me je iznenadila činjenica da Uroš Luković i dalje igra košarku, to nisam očekivao. Očigledno da braća neće više da lupaju milione.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Kremen Prepelič i Cedevita Olimpija zavrsili saradnju posle kratkorocnog ugovora, Prepelič navodno karijeru nastavlja u Galatasaraju.
Rašid Mahalbašić posle kratkog (blago receno) ugovora napustio Cedevita Olimpiju.
Posle Gordica i Stefan Moody navodno napusta Igokeu i prelazi u Spaniju, njegov novi klub ce biti Palencia.
Matic Rebec je novi igrac FMP-a.
Matic Rebec je novi igrac FMP-a.
- Batica ubica
Sjebaše braću i njihov biznisZbog šverca cigareta, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su Đorđija Pavićevića, dvoje službenika Uprave prihoda i carina Ivanu Kovačević i Veljka Đuričića i bivšeg zaposlenog u Pavićevićevoj firmi, Nikicu Kovačevića.
Pavićević je prvi čovek KK Mornar iz Bara.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Lovro Gnjidić posle polusezone u Splitu karijeru nastavlja u Megi.
Ovo je otac mladog igraca Mege
Posle 2 plejmejkera Igokeu je napustio i centar i presao u ABA2 ligu, Zoran Nikolić ce do kraja sezone biti igrac Vojvodine.