FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Ilić u Bolonji. 4,5 miliona evra i 10% od sledeće prodaje. Nema pozajmice odlazi odmah.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Jedina loša stvar je što gubimo jedinog bonusa u ekipi. Sve ostalo je super, odlična prodaja. Iliću sve najbolje u nastavku karijere.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Tu je Stjepanović.
Još treba imati u vidu da je Ilič igrao samo domaću ligu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Jeste, ali ako ostane Belić opet Stjepanović nema mesta jer su Belić i Kanute dosta dobar tandem zadnjih veznih tako da tu nema mesta.Tajler Darden wrote: ↑Thu Jan 11, 2024. 4:02 pmTu je Stjepanović.
- Tajler Darden
Nešto mislim da i Belić ide.
Kad smo kod njega... Ovom povredom Gudelja biće sramota ako Belić ne bude na spisku za EP.
Kad smo kod njega... Ovom povredom Gudelja biće sramota ako Belić ne bude na spisku za EP.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Marko Jovanović je novi član stručnog štaba. Jedan od omiljenih igrača, vrlo nepravedno oteran u drugom mandatu gde je igrao jako dobro u paru sa veselim Goguom.
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Dobrodošlica Miličiću. Dolazi u teškom trenutku jer će biti veliki pritisak na proleće, vrlo brzo posle nastavka je i derbi tamo. Ali, videćemo odmah da li je pravi ili ne.
- Tajler Darden
Ja bih voleo da mi u svakoj liniji imamo po jednog bonusa. Barselona je neke utakmice počinjala i sa po pet u21 igrača. Stvarno ne vidim razlog da mi imamo jednog do dva bonusa u vrh glave.
Pravilo je retardirano, ali moraš mu se prilagoditi.
Pravilo je retardirano, ali moraš mu se prilagoditi.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Zvanično, mi i imamo više bonusa. Stjepanović, Mirčetić, Trifunović, Jevremović, Petković i Baždar samo što su svi oni zajedno počeli 2 utakmice. I to je počeo Stjepanović sam protiv Radničkog i cigana.
U situaciji gde smo celu jesen imali jednog jedinog bonusa a takođe smo imali deficit na krilnim pozicijama te je Zahid. koji je 10, veliki deo jeseni igrao levo krilo, Mirčetić, Trifunović, Jevremović i Petković su zbirno uspeli da se izbore za 0 startova. Mirčetić nijednom nije bio ni na klupi (on je i najmlađi, da mu se i ne zameri), Trifunović (19 godina) je igrao celih 37' na 7 utakmica a na 12 je ostao na klupi, Jevremović (19 godina) nije igrao ni sekund a 5 puta je ostao na klupi, Petković (19 godina) takođe nije igrao ni sekund a 7 puta je ostao na klupi. Dakle, u situaciji gde smo deficitarni sa bonus igračima i gde smo deficitarni na krilnim pozicijama naša 4 bonusa koji su ujedno i krila su se zbirmo izborili za 37' fudbala što je po meni tragično. Ova jesen je bila idealna za afirmaciju bar jednog od njih, bar da bude rezerva. U situaciji kad smo deficitarni na krilu niko od njih nije bio sposoban da bude rezervno krilo i to je poražavajuće. Puna im usta priče o talentima i omladinskoj školi a kupujemo bonusa iz Radničkog.
Baždar je s druge strane skupio 80' (dakle ni celu utakmicu) na 9 SLS mečeva. Jovanović je upisao 12' protiv Radničkog iz Niša.
Dakle, našim "talentima" ništa ne verujem
U situaciji gde smo celu jesen imali jednog jedinog bonusa a takođe smo imali deficit na krilnim pozicijama te je Zahid. koji je 10, veliki deo jeseni igrao levo krilo, Mirčetić, Trifunović, Jevremović i Petković su zbirno uspeli da se izbore za 0 startova. Mirčetić nijednom nije bio ni na klupi (on je i najmlađi, da mu se i ne zameri), Trifunović (19 godina) je igrao celih 37' na 7 utakmica a na 12 je ostao na klupi, Jevremović (19 godina) nije igrao ni sekund a 5 puta je ostao na klupi, Petković (19 godina) takođe nije igrao ni sekund a 7 puta je ostao na klupi. Dakle, u situaciji gde smo deficitarni sa bonus igračima i gde smo deficitarni na krilnim pozicijama naša 4 bonusa koji su ujedno i krila su se zbirmo izborili za 37' fudbala što je po meni tragično. Ova jesen je bila idealna za afirmaciju bar jednog od njih, bar da bude rezerva. U situaciji kad smo deficitarni na krilu niko od njih nije bio sposoban da bude rezervno krilo i to je poražavajuće. Puna im usta priče o talentima i omladinskoj školi a kupujemo bonusa iz Radničkog.
Baždar je s druge strane skupio 80' (dakle ni celu utakmicu) na 9 SLS mečeva. Jovanović je upisao 12' protiv Radničkog iz Niša.
Dakle, našim "talentima" ništa ne verujem
- Irriducibili
Kombinacija....Batica ubica wrote: ↑Sat Jan 13, 2024. 3:33 pmDobrodošlica Miličiću. Dolazi u teškom trenutku jer će biti veliki pritisak na proleće, vrlo brzo posle nastavka je i derbi tamo. Ali, videćemo odmah da li je pravi ili ne.
Vec ima problem sa kolenom, mačka u dzaku u svakom pogledu
non mollare mai
- Batica ubica
Kako javlja Ivković prodajemo Belića u AZ za 4 miliona evra s tim što 2 miliona ide Čukaričkom na osnovu dogovora po Belićevom dolasku.
Beliću hvala na svemu, malo je borbenijih igrača igralo u Partizanu. Pravi primer mladim igračima šta sve mogu da postignu sa konstantnim zalaganjem, fokusom i stavom. Pravi primer da je dobar mentalitet najveći talenat. Pritom je Belić tehnički dosta pismen igrač, solidan pregled igre, završni pas, duga lopta tako da ne čudi transfer u tehnički zahtevnu ligu. Nadam se da će Belić za godinu dve stići i do liga 5.
Beliću hvala na svemu, malo je borbenijih igrača igralo u Partizanu. Pravi primer mladim igračima šta sve mogu da postignu sa konstantnim zalaganjem, fokusom i stavom. Pravi primer da je dobar mentalitet najveći talenat. Pritom je Belić tehnički dosta pismen igrač, solidan pregled igre, završni pas, duga lopta tako da ne čudi transfer u tehnički zahtevnu ligu. Nadam se da će Belić za godinu dve stići i do liga 5.
- Tajler Darden
Znao je direktor Vazura zašto nije otišao. 
Hvala Beliću na svakoj kapi znoja. Uvek dobrodošao u svoju kuću. Neka je srećno u nastavku karijere i da dođe poziv u reprezentaciju, koji je odavno zaslužio.
Hvala Beliću na svakoj kapi znoja. Uvek dobrodošao u svoju kuću. Neka je srećno u nastavku karijere i da dođe poziv u reprezentaciju, koji je odavno zaslužio.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Miličić je i zvanično naš. Obeštećenje iznosi pola miliona evra.
VPJTS
VPJTS