Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Italijanska Serija A
Sad vec ekstremno dobar trener, ne bi ni odlazio, da su bar približni uslovi za rad. Ovako se sa surovo jakim timom koji je stvorio, jednostavno posprdao sa sirotinjom
non mollare mai
- Irriducibili
non mollare mai
- Batica ubica
Romanisti znaju
Što se tiče Žozea i Napolija ne znam šta da mislim, pročitah negde da Žoze neće žuriti sa biranjem novog kluba a takođe i da je odbio Al Šabab. Ne liči na Žozea da preuzima tim u sred sezone tako da mi ova priča deluje realnije za leto možda. Jedino što bi moglo da ga privuče je nokaut faza LŠ i prilika da tu možda nešto napravi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ako su oni zadovoljni, ja još zadovoljniji....Batica ubica wrote: ↑Mon Jan 22, 2024. 4:28 pmRomanisti znaju
Što se tiče Žozea i Napolija ne znam šta da mislim, pročitah negde da Žoze neće žuriti sa biranjem novog kluba a takođe i da je odbio Al Šabab. Ne liči na Žozea da preuzima tim u sred sezone tako da mi ova priča deluje realnije za leto možda. Jedino što bi moglo da ga privuče je nokaut faza LŠ i prilika da tu možda nešto napravi.
Što se Napolija tiče, svakako LŠ, a i prilika (iz njegovog ugla) da se zaigra bunker podno Vezuva i da razvali Romu sa 1:0. Nije da mu manjka sujete i osvetoljubivosti
Kako god, činjenica je da i dalje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, da ima retku sposobnost da probudi iracionalnu ljubav kod navijača, da ih učini nesposobnim da realno sagledaju rezultate. Nešto kao DV kod navijača KKP, samo što je ta toksična veza mnogo duže trajala
Posebni je zaista poseban, marketinški magnet, sposoban da napuni stadion da bi navijači gledali dekadentan fudbal na gol manje. I da mu još aplaudiraju za to. Madjioničar, iluzionista, Koperfild mu nije ravan. Svaka čast
non mollare mai
- Irriducibili
Sve je u suštini prilično jednostavno, eliminišeš Čolovog malog, a onda s čovekom više strpljivo čekaš trenutak za nokaut
Prvi trofej u sezoni je tu, kako je uzviknuo komentator na Areni, Simone Inzagi je kralj Saudijske Arabije. Zna čovek ko je najzaslužniji
Prvi trofej u sezoni je tu, kako je uzviknuo komentator na Areni, Simone Inzagi je kralj Saudijske Arabije. Zna čovek ko je najzaslužniji
non mollare mai
Mislim da ne postoji menadžer koji ima ovoliko trofeja, a da nema nijedan bitan 
Liga je najvažnija, da vidimo može li Inzaghi učiniti nemoguće i po treći put je izgubiti..
Liga je najvažnija, da vidimo može li Inzaghi učiniti nemoguće i po treći put je izgubiti..
- Irriducibili
non mollare mai
- Batica ubica
Dobro, superkup za razliku od lige, kupa i evropskih kupova nije trofej. Precenjena prijateljska utakmica.
Simoneu će se suditi na osnovu lige ove sezone. Ne treba zaboraviti da je prošle sezone sa najjačim timom u Seriji A imao 12 poraza. Svaka čast za 2 kupa i finale LŠ (treba spomenuti lakšim delom žreba), ali je u Seriji A rezultat bio ispod očekivanja prošle 2 sezone. Ove sezone je ispao iz kupa vrlo rano i to kao favorit, sav fokus će biti na ligi i na borbi sa Juventusom.
Simoneu će se suditi na osnovu lige ove sezone. Ne treba zaboraviti da je prošle sezone sa najjačim timom u Seriji A imao 12 poraza. Svaka čast za 2 kupa i finale LŠ (treba spomenuti lakšim delom žreba), ali je u Seriji A rezultat bio ispod očekivanja prošle 2 sezone. Ove sezone je ispao iz kupa vrlo rano i to kao favorit, sav fokus će biti na ligi i na borbi sa Juventusom.
- Irriducibili
Za tim iz italijanske lige, samo finale LŠ je senzacionalan uspeh, kojom god polovinom žreba da je išao. Čitajuci tebe i starovojvodjanina, spontano se zapitam da li je to Simone zamenio Pepa, te se toliko potencira navodna superiornost njegovog tima
Što se tiče domaceg prvenstva, jedino je Zvezda sigurna da ce ga ovako ili onako osvojiti. Pa 1 Bajern muku muči u Bundes ligi, još za razliku od Intera, ima tu pogodnost da pokupi konkurentima najbolje igrače. Ili PSG, čiji tim vrv više vredi od ostatka lige zajedno
Što se sinocnog meča tiče, bio je sve samo ne prijateljski. Baš čudan pristup za baznačajnu utakmicu, kakvom želite da je predstavite
Što se tiče domaceg prvenstva, jedino je Zvezda sigurna da ce ga ovako ili onako osvojiti. Pa 1 Bajern muku muči u Bundes ligi, još za razliku od Intera, ima tu pogodnost da pokupi konkurentima najbolje igrače. Ili PSG, čiji tim vrv više vredi od ostatka lige zajedno
Što se sinocnog meča tiče, bio je sve samo ne prijateljski. Baš čudan pristup za baznačajnu utakmicu, kakvom želite da je predstavite
non mollare mai
Bilo je ne tako davno italijanskih timova koji su i osvajali titulu LŠ.. Mada jeste uspeh, nije da nije, i pored toga što nije igrano sa top 10-15 ekipom..
Što se poređenja sa Bajernom tiče, tamo kad ne osvojiš titulu ideš.. Da ne pričamo o PSG.. Inzaghi je nasledio šampionski tim, ne tim za LE i dva puta nije materijalizovao to što ima najjaču ekipu.. Iskreno se nadam da neće opet trosnuti, bilo bi previše..
Što se poređenja sa Bajernom tiče, tamo kad ne osvojiš titulu ideš.. Da ne pričamo o PSG.. Inzaghi je nasledio šampionski tim, ne tim za LE i dva puta nije materijalizovao to što ima najjaču ekipu.. Iskreno se nadam da neće opet trosnuti, bilo bi previše..
- Batica ubica
@Irr
Ukoliko Inzagi ne osvoji titulu mislim da mu superkup neće puno značiti. Koncept bilo kog superkupa mi nije jasan, kao osvojili smo trofej ali u stvari nismo ništa osvojili. Takmičenje gde zapravo nema prethodnog takmičenja, ajde u ovom slučaju je bio jedan meč polufinala. Sve u svemu prijateljska utakmica podignuta na malo viši nivo zbog para, nešto što nikome neće značiti osvojio ili ne.
Ja sam rekao za 2 kupa i za finale LŠ svaka čast. Isto tako treba napomenuti da je u nokaut fazi izbacivao Porto, Benfiku i Milan. I to je Porto u revanšu izbacio teškim bunkerom i igrom na 0:0, a zbog sličnog pristupa jednog čoveka stalno kritikuješ
Mada, meni je umetnički dojam malo bitan, bitno je da se prođe dalje - kako manje je važno. Čak moram reći da mi je Inter u tom revanšu izgledao kao ekipa koja ima jak timski duh.
Činjenica je i da je u obe sezone Inzagi igrao ispod očekivanja u ligi, pogotovo prošle sezone. Takođe ne mogu se odupreti mišljenju da Inzagi nije trener za najviše ciljeve, da je najbolji kao anderdog kao što je bio u Laciju, kad je cilj top 4, prolazak grupne faze evropskog kupa i dobar rezultat u kupu. Kad je cilj dupla kruna ne snalazi se najbolje. Ne kažem da je loš trener, ali za top nivo i dalje nešto fali. Ove sezone ima priliku da osvoji Seriju A i da dođe na taj nivo. Ukoliko je ne osvoji nisam siguran da će ostati trener Intera.
Ukoliko Inzagi ne osvoji titulu mislim da mu superkup neće puno značiti. Koncept bilo kog superkupa mi nije jasan, kao osvojili smo trofej ali u stvari nismo ništa osvojili. Takmičenje gde zapravo nema prethodnog takmičenja, ajde u ovom slučaju je bio jedan meč polufinala. Sve u svemu prijateljska utakmica podignuta na malo viši nivo zbog para, nešto što nikome neće značiti osvojio ili ne.
Ja sam rekao za 2 kupa i za finale LŠ svaka čast. Isto tako treba napomenuti da je u nokaut fazi izbacivao Porto, Benfiku i Milan. I to je Porto u revanšu izbacio teškim bunkerom i igrom na 0:0, a zbog sličnog pristupa jednog čoveka stalno kritikuješ
Činjenica je i da je u obe sezone Inzagi igrao ispod očekivanja u ligi, pogotovo prošle sezone. Takođe ne mogu se odupreti mišljenju da Inzagi nije trener za najviše ciljeve, da je najbolji kao anderdog kao što je bio u Laciju, kad je cilj top 4, prolazak grupne faze evropskog kupa i dobar rezultat u kupu. Kad je cilj dupla kruna ne snalazi se najbolje. Ne kažem da je loš trener, ali za top nivo i dalje nešto fali. Ove sezone ima priliku da osvoji Seriju A i da dođe na taj nivo. Ukoliko je ne osvoji nisam siguran da će ostati trener Intera.
Batice ne zezaj sa Portom i Benfikom
Liga Šampiona i ti imaš put bez top 10 ili 15 kluba.. To je velikim delom i sreća..
Kad je dobio Engleza bilo je momentalno naglavačke..
Kad je dobio Engleza bilo je momentalno naglavačke..
- Irriducibili
Pa sad, vaše je pravo da živite u prošlosti i da glorifikujete čoveka, čiji su rezultati godinama unazad u potpunom neskladu sa ljubavlju navijača, koji je pedaliran redom iz svih klubova gde je zaseo na osnovu stare slave. Dinosaurus, koji još uvek odbija da izumre. A ovom drugom nije davna ni 2010., kad je neki italijanski klub poslednji put osvojio LŠ
Drago mi je što vam animozitet prema Inzagiju uskracuje osecaj za realnost. Ostace zapisano, pa cemo, nadam se, jednog dana moci da podvučemo činjenice u vezi njegove karijere. Po meni logičan put je neki veci klub i liga
Još da dodam, nije tačno da je Bajern po pravilu skidao glave trenerima, a pogotovu PSG nije. Jebalo bi se njima za ligu da je napravljen uspeh u LŠ, jedino što investitore basnoslovne sume zanima
Drago mi je što vam animozitet prema Inzagiju uskracuje osecaj za realnost. Ostace zapisano, pa cemo, nadam se, jednog dana moci da podvučemo činjenice u vezi njegove karijere. Po meni logičan put je neki veci klub i liga
Još da dodam, nije tačno da je Bajern po pravilu skidao glave trenerima, a pogotovu PSG nije. Jebalo bi se njima za ligu da je napravljen uspeh u LŠ, jedino što investitore basnoslovne sume zanima
non mollare mai
To što je vama Lotito na čelu i što je cilj probati ući u 4 i osvojiti kup, ne znači da to kada se uradi u Interu treba predstaviti kao epski rezultat..
Ponovimo još jednom da je nasledio šampionski tim, a ne tim koji je igrao LE, pa sad ulazak u 4 je nešto fenomenalno..
Takođe Porto i Benfika nije Liverpool koji nas je rutinirao..
I to je u redu, niko ne traži da se pobedi Liverpool ili City, ali da se ne predstavlja kao veliki uspeh ulazak u 4 u prvenstvu, kup i prolazak Porta i Benfike..
Ponovimo još jednom da je nasledio šampionski tim, a ne tim koji je igrao LE, pa sad ulazak u 4 je nešto fenomenalno..
Takođe Porto i Benfika nije Liverpool koji nas je rutinirao..
I to je u redu, niko ne traži da se pobedi Liverpool ili City, ali da se ne predstavlja kao veliki uspeh ulazak u 4 u prvenstvu, kup i prolazak Porta i Benfike..
- Batica ubica
Moj animozitet prema Inzagiju je 0%. Ništa nemam protiv čoveka, niti sam navijač Intera a takođe postoje postovi gde sam ga hvalio više puta. Ali, činjenica je da je za sad anderdog trener i da nije za ekipe koje imaju najviše ciljeve. Ne znači da neće biti ali za sada nije. Ima i treću priliku da osvoji titulu u situaciji kad ima najjači tim, ukoliko je ne osvoji a pritom u LŠ ne ponovi rezultat iz prošle sezone ne znam kako će navijači Intera gledati na njegov mandat. Pogotovo jer je došao na ekipu koja je pod Konteom osvojila titulu, a to je bila ekipa koja se savršeno uklapala i u njegov stil fudbala budući da je forsirao formaciju sa 3 pozadi u Laciju.Irriducibili wrote: ↑Wed Jan 24, 2024. 1:34 amPa sad, vaše je pravo da živite u prošlosti i da glorifikujete čoveka, čiji su rezultati godinama unazad u potpunom neskladu sa ljubavlju navijača, koji je pedaliran redom iz svih klubova gde je zaseo na osnovu stare slave. Dinosaurus, koji još uvek odbija da izumre. A ovom drugom nije davna ni 2010., kad je neki italijanski klub poslednji put osvojio LŠ![]()
Baš da Bajern nije skidao glave trenerima... Anćeloti, Kovač, Nagelsman... Takođe, spomenuo si da Inter nema tu pogodnost da kupi igrače konkurentima kao Bajern... De Fraj, Aćerbi, Čalhanoglu, Fratezi, Miktarijan, Kvadrado, pa malo ranije Džeko, Korea, Gosens opet ove sezone Arnautović, Augusto. Dosta igrača iz Serije A koji su bili najbolji/među najboljima u svojim timovima je završilo u Interu. Inter ima finansijsku moć gde je samo Juventus ispred njega po tom pitanju.
Emeri, Tuhel, Poketino, Galtije nije baš ni PSŽ bio brižan prema trenerima.