Sipa u njih kao u nerotkinjuBrižni-ponovo napada wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 10:52 pmCini mi se da sam procitao da je maut redovna musterija Sterlinga![]()
Fantasy Premier League
Moderator: Moderator
Re: Fantasy Premier League
- Гроф Тинторето
Hahah mislim na BB i TC....WC nije nikakva garancija boljeg rezultata u kolu nakon aktivacije a i dobija se jos jedan daleko bitniji posle nove godine.
- Гроф Тинторето
Ma veruj mi da ce se desiti nesto usput i da ces pasti ispod 700-800k.
Usudio bih se da kazem da ni u forum ligi neces biti u top3
Nakon ovog kola radim Klozet i sve mi se cini da cu ubaciti Pukija i Halera i da ce onda Obamejang i Vilson da izdivljaju.
Nakon ovog kola radim Klozet i sve mi se cini da cu ubaciti Pukija i Halera i da ce onda Obamejang i Vilson da izdivljaju.
Nije iskljuceno ali osecam velike stvari ove sezone...Mnogo sam zadovoljan ekipom,rasporedom,planom za naredna kola...Гроф Тинторето wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 10:59 pmMa veruj mi da ce se desiti nesto usput i da ces pasti ispod 700-800k.
- Brižni-ponovo napada
Trenutno je prvi Egipcanin
- Brižni-ponovo napada
Hahahahaha ma citam sta pises,zadovoljan igracima,rasporedom kao da si Murinjo 
Igras igricu covjece
Igras igricu covjece
Pusti,pusti da te Mozli
Ovo je za tebe mozda igricaBrižni-ponovo napada wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 11:34 pmHahahahaha ma citam sta pises,zadovoljan igracima,rasporedom kao da si Murinjo
Igras igricu covjece![]()
Zatvarajte ovu temu dok ne postane letalnaČekićar wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 11:42 pmOvo je za tebe mozda igricaBrižni-ponovo napada wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 11:34 pmHahahahaha ma citam sta pises,zadovoljan igracima,rasporedom kao da si Murinjo
![]()
- Гроф Тинторето
Cenim da je Egipcaninu ovo igrica, zato je i prvi 
Shawky nece zavrsiti u 500 000,ispucao sve
Duga je sezona sredice vas Medvedici. Gradim tim kakav volim za dusu mi igraju ne za bodove.
- Batica ubica
Haler će biti iznenađenje sezone, sreća pa sam ga sačekao ovo kolo
Samo da sutra Bernardo uradi nešto na terenu, red bi bio
I naravno Hari kapetan, od njega očekujem bar gol i asistenciju kao i svi verovatno
Samo da sutra Bernardo uradi nešto na terenu, red bi bio
I naravno Hari kapetan, od njega očekujem bar gol i asistenciju kao i svi verovatno
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Brižni-ponovo napada
Nista od titule ni ove godine!Čekićar wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 11:42 pmOvo je za tebe mozda igricaBrižni-ponovo napada wrote: ↑Sat Aug 24, 2019. 11:34 pmHahahahaha ma citam sta pises,zadovoljan igracima,rasporedom kao da si Murinjo
![]()
Fk sledeca sezona ahahahaha
Pusti,pusti da te Mozli