Liga Šampiona

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Liga Šampiona

Post by Batica ubica » Wed Nov 29, 2023. 9:06 am

Da budemo pošteni dobra utakmica pripadnika romske nacionalne manjine, bili su bolji od mladih momaka. Napravili su 6 mrtvih šansi + stativa onog Kineza. Mislim da im je još bolnije što su izgubili na ovaj način :D

Barak Obama mislim da može da sprema vojnu uniformu polako. Doduše neki ciganski izvori kažu da je ranije bio dezerter i da je bio u zatvoru zbog toga... Dobije čovek 12.4 miliona evra za pojačanja, dovedu mu koga hoće, oterao je koga je hteo. Pa onda euforija, Fiorentina kurci palci :lol: Mislim da sad kontaju da se prijateljske utakmice ne računaju nigde :D
Čini mi se da se Barak Obama pogubio sa ovolikim timom, da nema pojma ko mu je gde prva opcija i da ima previše igrača. Ima 5 štopera u timu a štopere mu često igraju Mijailović i Rodić, u veznom redu imaju brdo igrača, ne zna se ko je koja opcija. U špicu su im sezonu počeli Olajinka i Kraso pa su sad pali u drugi plan skroz, igra Ndiaje pa iskače ovaj Mijatović odnekle. Bukari samo nije branio ove sezone, šetao ga je krilni bek, špic, krilo. Mitrović koji je krilo igra krilnog beka, pa onda Olajinka igra špica pa igra krilnog beka. Katai i Kanga koji su bili nosioci sad su klupirani, ne znaju im se ni pozicije. Uopšte se ne zna hijerarhija u ekipi ili narodski rečeno ne zna se za časni krst :D :D

Kakav penal je sviran za PSŽ... Lopta pogađa Livramenta prvo u telo pa tek onda u ruku, sudija ide da gleda i kao da da to je penal. A pravilo jasno govori ako se lopta odbije od nekog dela tela u ruku nije penal.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 29, 2023. 4:33 pm

Da te ispravim... Plate plus obeštećenja samo ovog leta su im 20+ miliona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 29, 2023. 5:39 pm

Mislio sam samo na obeštećenja, za plate nemam podatke. Nijedan trener ni kod njih a pogotovo kod nas nije dobio bolje uslove.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Nov 29, 2023. 5:50 pm

Preplaćivali su ih sve, naročito ove koji su došli kao slobodni igrači.

Ko zna koliko koštaju Bahar i stručni štab. Verovatno su i oni milionski plaćeni. Taj im neće dinar oprostiti.

Istresli su desetine miliona i treba da ih čupaju domaći mladi igrači.

Pa nabili su vrhunac forme u avgustu meseca i napravili hajp od prijateljske utakmice... Mada su napredovali, do sada su se ložili na kornere. 😂

Jesu imali te šanse, ali im je i duvalo na sve strane. Koliko su dali, toliko su mogli i primiti. U Beogradu ih je ista ta sreća pogledala da uzmu bod.

Meni hajlajt večeri uvođenje Kange u 90. minutu. 😁
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 29, 2023. 6:42 pm

Uuu uvođenje Kange je bilo jako, ja sam očekivao da će onako lud kakav je da udari nekog i dobije crveni :lol:

Barak Obama je potpuno zalutao, ne zna gde bije. A kao što si rekao, neće im dinar oprostiti nije on Stanković ili Milojević.

Šteta što Siti neće igrati ozbiljno na Rajku, mogao je da bude oboren rekord Bajerna od pre 5 sezona :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Nov 30, 2023. 1:05 pm

Kakva utakmica je bila Galatasaraj Junajted. Još onaj naloženi komentator Arene koji bi utakmicu opštinske lige učinio zanimljivom. Kao što sam napisao i posle prve utakmice Galata ima dosta dobrih igrača, sem Mertensa niko tu nije na samom zalasku karijere svi su manje više u najboljim godinama. Nisu onaj tipičan turski tim da okupe ispušene lule za veliku lovu. Junajtedu mora da se pogodi da Kopenhagen i Galata odigraju nerešeno a da oni dobiju Bajern... Sa pobedom Galate ili Kopenhagena Junajted ispada. Čak vrlo lako može da se desi da ne budu ni treći :shok: :shok:

Kao što sam pisao letos Onana će biti ili top ili mim i rekao bih da sam pogodio. Čak i dobra utakmica Junajteda, dali su 3 gola i napravili dosta šansi. Bruno dao vrhunski gol i namestio jedan ali je i napravio dva loša faula iz kojih je Junajted primio golove. Zijeh majstor fudbala samo kad mu se igra, kad su zalaganje i fokus na nivou malo je tehnički boljih igrača od njega.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Dec 13, 2023. 12:38 pm

Mislim da ne postoji pogrešna stvar koju je Žoze rekao oko Junajteda dok je bio tamo, a oni ga oteraše kao toksičnog, dekadentnog i zastarelog trenera. Sve zbog Marsijala, Pogbe, Rašforda i slčnih.

Pet godina posle Murinja isapdaju u grupnoj fazi LŠ, i to kao 4. na tabeli. Mislim da Murinjo ipak nije bio problem. I dalje najuspešniji trener Junajteda posle Fergusona.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Dec 13, 2023. 12:40 pm

Batica ubica wrote:
Wed Dec 13, 2023. 12:38 pm
Mislim da ne postoji pogrešna stvar koju je Žoze rekao oko Junajteda dok je bio tamo, a oni ga oteraše kao toksičnog, dekadentnog i zastarelog trenera. Sve zbog Marsijala, Pogbe, Rašforda i slčnih.

Pet godina posle Murinja isapdaju u grupnoj fazi LŠ, i to kao 4. na tabeli. Mislim da Murinjo ipak nije bio problem. I dalje najuspešniji trener Junajteda posle Fergusona.

Vidim da ga merka Newcastle,kako bi bilo dobro videti ga opet u PL sa ulaganjima koja ima i konkurecnija :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Dec 13, 2023. 1:41 pm

Postoji uska veza između Njuke i Murinja preko Bobija Robsona koji je bio veliki navijač i trener Njuke... Mislim da ipak Njuka neće dirati Haua, napravio je veliki rezultat prošle sezone a ako večeras prođe grupu mislim da je zakucan.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Dec 13, 2023. 1:57 pm

Batica ubica wrote:
Wed Dec 13, 2023. 1:41 pm
Postoji uska veza između Njuke i Murinja preko Bobija Robsona koji je bio veliki navijač i trener Njuke... Mislim da ipak Njuka neće dirati Haua, napravio je veliki rezultat prošle sezone a ako večeras prođe grupu mislim da je zakucan.
Ne mogu da prodju jer arapi zatvaraju vcrs sa nemcima koji su vec prosli...Ne sumnjaj u to :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Dec 13, 2023. 4:50 pm

Čekićar wrote:
Wed Dec 13, 2023. 1:57 pm
Batica ubica wrote:
Wed Dec 13, 2023. 1:41 pm
Ne mogu da prodju jer arapi zatvaraju vcrs sa nemcima koji su vec prosli...Ne sumnjaj u to :D
Misliš da je bilo ručkova po luksuznim restoranima grada Dortmunda :D :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 14, 2023. 12:14 am

Čekićar wrote:
Wed Dec 13, 2023. 12:40 pm
Vidim da ga merka Newcastle,kako bi bilo dobro videti ga opet u PL sa ulaganjima koja ima i konkurecnija :D
Odavno PL nije videla staru, dobru bunkerčinu, mora da su se uželeli
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Feb 14, 2024. 11:21 am

Kako godine prolaze sve više poštujem Naća i njegove igračke kvalitete. Štoper, desni bek, levi bek šta god treba ekipi čovek će da odigra. Vrhunski defanzivac, ne znam kako su Militao i Alaba bili ispred njega. Jedan od retkih štopera u današnjem fudbalu koji ne beži od duela, ne pušta odgovornost markiranja centarfora igraču iza sebe. Čitanje igre, postavljanje, markiranje, 1v1, komunikacija, pravi mentalitet, na kraju krajeva i tehnički aspekt. I treba reći da čovek od detinjstva ima dijabetes tipa 1, što čini još impresivnije sve ovo što je postigao u karijeri. 12 sezona u Realu gde je i kapiten trenutno a pritom je čovek vrlo prosečan fizikalac, visok samo 180 cm, niti preterano brz niti preterano jak a niti skočan. Kapa dole :blue:

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Feb 15, 2024. 10:33 am

Velika pobeda za Lacio, pogotovo kada se uzme u obzir da je sa druge strane bio Bajern. Sarija pre nisam nešto mirisao ali za rezultate u Laciju svaka čast, vrhunski vodi Lacio.

Upamekano :rofl: :rofl: :rofl: Prošle godine ih je direktno izbacio protiv Sitija, u prvoj utakmici je poklonio jedan gol i brdo lopti na svojoj polovini, u drugoj je napravio crveni koji je poništen zbog ofsajda, pa je napravio penal koji je Haland promašio pa je onda na kraju poklonio gol Sitiju iz trećeg puta. Onaj start sinoć... Odsustvo bilo kakve fudbalske inteligencije, klasičan crnac na štoperu. Brz, jak, visok, skočan ali anticipacija ne postoji, postavljanje loše, discipline u igri nema. Onako se ne uleće ni na pola terena a ne u svojih 16 metara. I kad je bio u Lajpcigu nisam bio preterano oduševljen njime, i tamo je pravio kikseve. Al kako bi rekli stručnjaci ima on dobar pas :D :D Još malo će štoperi koji znaju da se brane biti retkost, ugrožena vrsta maltene. Dobrih bekova defanzivaca maltene i nema više.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Feb 16, 2024. 1:37 pm

Fascinanto je od koga je Bajern uspeo da izgubi, a da pritom još ne zabeleži nijedan šut na gol. Nekoliko čikica na kraju karijere, okruženi fudbalerima upitnog kvaliteta i za Serie A, a kamoli za LŠ. Nikotinski brat Sari je zaista čarobnjak
non mollare mai

Post Reply