KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Smatram da igrači Zvezde nece namerno izgubiti, naprotiv, to su sportisti koji ce igrati za sebe, ne baveci se bil0 kakvim kalkulacijama. Problem.je što su daleko od kvaliteta, potrebnog za pobedu protiv kompletnog Efesa u gostima. Još jednom, sami smo krivi za ovakav epilog
non mollare mai
- Batica ubica
Kontradiktorno je da smo ovu beznačajnu utakmicu odigrali sa boljim pristupom nego protiv Mege, Igokee, Zadra, Splita i CedOli.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Jednostavno nama se sezona već završila i nema potrebe da štediš energiju niti da kalkulišeš..
Ostao je ovaj trofej za patkometriju, koji ćemo uzeti i ovaj drugi koji ne znam tačno za šta je..
Ostao je ovaj trofej za patkometriju, koji ćemo uzeti i ovaj drugi koji ne znam tačno za šta je..
Nan je hteo da bude prva napadacka opcija, sto je bilo rezervisano za Pantera. Zato i nije bio zainteresovan za dolazak. U Pao to ima. Da se ja pitam izvrsio bih tu rokadu odmah - Nun - Panter. Ali kad smo ga mi hteli, on je cekao NBA, a kad je bio slobodan, mi vec zatvorili sa Panterovim jakim ugovorom, pa nismo tad ni imali te pare, tako da...Irriducibili wrote: ↑Sat Apr 06, 2024. 1:31 pmNisam tvrdio da nije dobar igrač, vec da nije ono šta nama treba. Nije kadar da rastereti Puntera, napravi višak, donese brdo poena, na sve to idu i nedopustiva ispadanja u odbrani. Lično me najviše iritira stav, čovek do dana današnjeg nije svestan da ovo nije regularni deo nba lige
Sledeca sezona? Ako to radimo sa domacim škartom, cenim da nemamo luksuz da školujemo nba pojačanja. Naše nesudjeno pojačanje Nunn je osetno posle njega stigao i doneo zelenima sve ono što PJ nije nama, poene i preuzimanje odgovornosti
Ako nam je takvo bilo glavno pojačanje, sinocni epilog je potpuno logična posledica, drugi nam nisu završili posao, koji smo mi morali x puta pre. Na naplatu je došla užasna selekcija tima i niz prodatih mečeva u finišu. Ostala je još aba, gde su naši odmah skidali gace prilikom svakog gostovanja ciganima. A sada bi morali i protiv sudija, koje tradicionalno donose prednost domaceg terena
PJ je mogao da rastereti Pantera prenosa lopte, a zasto nije, vec Panter prevodi, a PJ se skloni po strani, to je pitanje za Zeljka, ocigledno, jer se to najcesce desavalo iz TO.
Sporo mu ide i ucenje oko toga sta se svira kao faul, jbg, zbog dugog igranja drugacijeg stila odbrane u NBA. Ali naucice.
Kao sto rekose neki, on mora da bude na lopti. Stalno. I uz njega plej naravno za sledecu sezonu. Ozbiljan, nikako Aleksa. On nema sta da trazi na 1. Osim kao ispomoc da se brzo prevede lopta preko pola, jer je u tome dobar. Za organizaciju je ocajan, sto dokazuje i protiv Zadra cak, da ne moze nista da napravi sa napadom.
-
Max Liberman
Svaka čast Ostoji što je dao parket braći iz Izraela za večerašnju utakmicu, samo još da se seti da plati porez jer je datum koji je naveo odavno prošao.
- Batica ubica
Čudi me da si ti kao stari vuk pomislio da će odigrati poštenoIrriducibili wrote: ↑Mon Apr 08, 2024. 2:09 pmSmatram da igrači Zvezde nece namerno izgubiti, naprotiv, to su sportisti koji ce igrati za sebe, ne baveci se bil0 kakvim kalkulacijama. Problem.je što su daleko od kvaliteta, potrebnog za pobedu protiv kompletnog Efesa u gostima. Još jednom, sami smo krivi za ovakav epilog
Ali dobro, ništa loše za nas. Jajarenje se nikad u životu ne isplati tako da neće ni njima.
- Batica ubica
Što se tiče večerašnje utakmice, treba dati minute Smitu, Jaramazu, Anđušiću, Ponitki, Trifunoviću i Balši. Ostale dozirati sa minutažom. Čak bih ostavio Pantera i Ledeja van tima, utakmica je svakako nebitna i nema potrebe da se rizikuju potencijalne povrede pred plej-of ABA.
Očekuj rotaciju od 8 igrača...
Jel nam to predsednik zaboravio da je predsednik? Pričam o limaru dakako.. Onaj drugi nije zaboravio, a izgleda ima vremena i da menja u poslu biznismena iz Prislonice..
- Batica ubica
Vrlo razočaravajuća sezona što se tiče EL. Očekivanja su bila velika sa pravom, što zbog samog Želimira, zatim zbog rezultata iz prošle sezone a takođe i zbog zvučnosti pojačanja koja su došla letos.
Olimpijakos 2x, Virtus 2x, Armani u gostima, Baskonija u gostima, Efes u gostima, Bajern kući. Ovih 8 utakmica su nam presudile. Da smo dobili 6/8 bili bismo u top6, a realno smo mogli da dobijemo svih 8 utakmica.
Idemo dalje, sav fokus treba preneti na plej-of ABA da se tu ponovo osvoji titula. Sa ABA titulom sezona bi mogla da se okarakteriše kao uspešna bez obzira na razočarenje u EL. Ako se budemo plašili onih koji puštaju utakmice i njihovih navijača koji su navijali da im klub izgubi onda nemamo šta da tražimo.
Olimpijakos 2x, Virtus 2x, Armani u gostima, Baskonija u gostima, Efes u gostima, Bajern kući. Ovih 8 utakmica su nam presudile. Da smo dobili 6/8 bili bismo u top6, a realno smo mogli da dobijemo svih 8 utakmica.
Idemo dalje, sav fokus treba preneti na plej-of ABA da se tu ponovo osvoji titula. Sa ABA titulom sezona bi mogla da se okarakteriše kao uspešna bez obzira na razočarenje u EL. Ako se budemo plašili onih koji puštaju utakmice i njihovih navijača koji su navijali da im klub izgubi onda nemamo šta da tražimo.
Ma i da se osvoji ABA liga sezona se nece smatrati uspesnom.Batica ubica wrote: ↑Sat Apr 13, 2024. 3:52 pmVrlo razočaravajuća sezona što se tiče EL. Očekivanja su bila velika sa pravom, što zbog samog Želimira, zatim zbog rezultata iz prošle sezone a takođe i zbog zvučnosti pojačanja koja su došla letos.
Do sad ove sezone si ostao bez trofeja iz 3 od 4 takmicenja gde si igrao, aba liga je i dalje u igri.
Prvo si izgibo od Studentskog centra Sueprkup koji nije bas nebitan, zatim si opet ostao bez domaceg kupa.
Mnogo ali mnogo boli ovaj rezultat u EL pogotovo gledajuci na kakav nacin su izgubljene utakmice, toliko su neki porazi izgledali amaterski.
Kako bi tebi ova sezona sa osvajanjem ABA bila uspesna?
- Batica ubica
Superkup je apsolutno nebitan, obične prijateljske utakmice. Ne vidim zbog čega superkup ima bilo kakvu bitnost. Kao takvog ga ni ne računam u trofej, pripremni turnir. Kup je eto malo bitniji jer nije prijateljeka utakmica ali realno uspešnost sezone neće odlučivati osvajanje/neosvajanje kupa. I da smo ga osvojili ne bi mnogo promenilo.samig wrote: ↑Sat Apr 13, 2024. 7:43 pmMa i da se osvoji ABA liga sezona se nece smatrati uspesnom.Batica ubica wrote: ↑Sat Apr 13, 2024. 3:52 pmVrlo razočaravajuća sezona što se tiče EL. Očekivanja su bila velika sa pravom, što zbog samog Želimira, zatim zbog rezultata iz prošle sezone a takođe i zbog zvučnosti pojačanja koja su došla letos.
Do sad ove sezone si ostao bez trofeja iz 3 od 4 takmicenja gde si igrao, aba liga je i dalje u igri.
Prvo si izgibo od Studentskog centra Sueprkup koji nije bas nebitan, zatim si opet ostao bez domaceg kupa.
Mnogo ali mnogo boli ovaj rezultat u EL pogotovo gledajuci na kakav nacin su izgubljene utakmice, toliko su neki porazi izgledali amaterski.
Kako bi tebi ova sezona sa osvajanjem ABA bila uspesna?
Druga ABA zaredom bi bila jako dobar rezultat, ABA je primarno takmičenje i donosi prohodnost u EL. Ni KLS ne znači ništa jer je takmičenje obesmišljeno, suštinski ne donosi ništa i ako se osvoji.
@Batica ubica
Kada igras za Partizan mora svaki trofej da ti bude bitan pa tako i Superkup pogotovo ako ga izgubis od jednog Studentskog centra.
Nema biranja takmicenja ovo je bitno ovo je manje bitno, takav pristup nas je ove godine mnogo kostao prvog mesta u ABA ligi.
Kada igras za Partizan mora svaki trofej da ti bude bitan pa tako i Superkup pogotovo ako ga izgubis od jednog Studentskog centra.
Nema biranja takmicenja ovo je bitno ovo je manje bitno, takav pristup nas je ove godine mnogo kostao prvog mesta u ABA ligi.
- Batica ubica
Superkup ABA uopšte nije takmičenje već pripremni turnir, navikane prijateljske utakmice. Paralela sa fudbalom mislim da Gvardioli u Sitiju ne zameraju mnogo što nije osvojio superkup Engleske, a s druge strane mislim da osvojen superkup Arteti neće mnogo pomoći ukoliko ne osvoji PL/LŠ.
Izgubljene utakmice u ABA nemaju veze sa ABA superkupom, te utakmice su stvar za sebe.
Izgubljene utakmice u ABA nemaju veze sa ABA superkupom, te utakmice su stvar za sebe.