KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Nema pitanja...
Sutra kreće meč sa 16:5.
Sutra kreće meč sa 16:5.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Smajli je sraman, sta radi i kako izgleda cele sezone, a trazi decko 900k za sledecu. U klubu su ostali u soku. Lake d___ lose uticu na njegovo rasudjivanje.Batica ubica wrote: ↑Tue May 14, 2024. 10:50 am
Ako je Smailagić kralj glupih faulova Aleksa je kralj iracionalne košarke, samo što je to sinoć prolazilo. Često pomislim da niko živ pa čak ni Aleksa ne zna koji će potez napraviti, iznenadi i sam sebe verovatno.
Kaminskog maksimalno eksploatišu u odbrani, kažnjavaju svako iskakanje. U šutu nije doneo ništa, 0/4 za 3.
Zek se ugasio, očekujem njegovu reakciju u 2. utakmici. Velike pohvale za Smitovo drugo poluvreme, dve poludistance, trojka, asistencije, dobra odbrana.
Ja juče branim PJa a on ovako da odigra![]()
![]()
Stav ekipe je bio bolji od očekivanog i to je za pohvalu. Šteta jer je ovo bila idealna prilika za brejk i veliko je pitanje da li ćemo imati bolju šansu od ove.
Kaminski je ocajan igrac kada se uzme u obzir njegova pokretljivost.
PJ nam je duzan, Zek, kao i Panter isto. Morace da se mnogo dignu ako planiramo da osvojimo ovo...
Ali da se kepec od 1.70m ne napada celu utakmicu ja ne mogu da verujem.
Kaminski izlazi na 9 metara i očekuje šta? Ili da se iznenadi sa drugačijom odbranom ili ovo ide u jedinom pravcu koji nije dobar za nas...
Kaminski izlazi na 9 metara i očekuje šta? Ili da se iznenadi sa drugačijom odbranom ili ovo ide u jedinom pravcu koji nije dobar za nas...
- Tajler Darden
Sumnjam da Kaminski na svoju ruku cele sezone izlazi na deset metara od koša.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Svaka čast za ofanzivni učinak u pojedinim utakmicama ali defanzivno ne znam da li sam gledao nesposobnijeg centra u Partizanu. Na niskom postu bi ga ugurao i Uroš Luković verovatno, da preuzme ne može nikoga jer je spor, spore bočne kretnje, iz istih razloga ne može da iskače jer mu treba svetlosna godina da se vrati na svog čoveka. Jedino ostaje drop kao najmanje loša opcija a koji smo sa njim najmanje igrali i koji je naravno sam po sebi kocka.
Sve ovo potvrđuje tezu da su najvažnije pozicije u košarci plejmejker i centar...
Sve ovo potvrđuje tezu da su najvažnije pozicije u košarci plejmejker i centar...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Kurcev ofanzivni ucinak prijatelju. Igrac raspalog Sarlota koji je godinama ruglo lige sa mentalitetom i harizmom smrdljive carape.
Popusicemo kurac opet kao u prvoj ako se budemo oslanjali na njegov sut za 3.
Popusicemo kurac opet kao u prvoj ako se budemo oslanjali na njegov sut za 3.
Jedva cekam da Kevinu Panteru vidim ledja.
Zeljko veceras uzasan, toliko forsiranje Nanelija koji je ocigledno iscrpljen i van tekme i sramnog Pantera je strasno.
Dok su Aleksa i PJ na klupi u najvecem delu drugog poluvremena...
Zeljko veceras uzasan, toliko forsiranje Nanelija koji je ocigledno iscrpljen i van tekme i sramnog Pantera je strasno.
Dok su Aleksa i PJ na klupi u najvecem delu drugog poluvremena...
- Batica ubica
To bi bilo to što se tiče ove sezone. Ako i kojim slučajem dobijemo 2 u Areni majstoricu nećemo dobiti. Ona pobeda u EL iz prošle sezone ostaje kao incident.
Napadi kao i cele sezone, ako krene jednog čoveka daj mu loptu i ostali ne postoje. Ovo u drugom poluvremenu je bilo Smite evo ti lopta i to je to. Pa ne može čovek svaki napad da napravi nešto, da je Lebron mnogo je. Utakmicu je rešilo prisustvo Teodosića, pa iako matorog i sa upitnom selekcijom šuta ali vrlo sposobnog da iskreira situacije za svoje saigrače, pogotovo kad se lomila utakmica u 4/4. Sem Doužera mi nemamo igrača sposobnog za takvo nešto.
Nedović sa užasnim šutem nam je dao 21 poen i to skoro sve u prvom poluvremenu. I to se šetao kroz reket, katovi dva puta, 2+1 itd. Sve sa 1/5 za 3. Prvo prolazi Panteru kod auta na kat pa onda Avramoviću na pas Mitrovića. Osnova odbrane od lopte u košarci, valjda usmeravaš čoveka da primi loptu od koša ne otvaraš mu put ka košu valjda. To su osnovne stvari.
Panter očajan. Prošlu je nešto i odigrao a večeras apsolutno ništa. Naneli koliko je prošlu odigrao brutalno toliko se ovu raspao. I opet po hiljaditi put, problem je kad ljudi koji nisu kreatori moraju da kreiraju.
Lažni Tenk 2 idiotska faula u napadu... Treba ga pustiti na godišnji odmor koliko večeras. Samo se nadam da mu neko neće produžiti ugovor, valjda nismo toliko nenormalni.
Smit se opet pojavio, jedini uz Kabokla i PJa. Ali kao što sam gore naveo postali smo previše zavisni od njega.
Tužno je što nas cigani sa moćnih 25% šuta za 3 rutiniraju toiko da nismo ni blizu ali ni blizu. Što ne pokupismo Bolomboja a ne ovu vreću govana sporiju od puža. Nadam se da će Želimir shvatiti da je sledeće sezone potreban plejmejker kome će primarni zadatak biti organizacija napada a ne da i kurta i murta kreira napade. Takođe, nadam se da će shvatiti da ne možemo da imamo invalida na centru već da centar mora da bude atletski sposoban igrač. Neverovatno je da posle svega što smo uradili sa Lesorom na 5 prošle sezone dovedemo potpuno suprotnog igrača.
Napadi kao i cele sezone, ako krene jednog čoveka daj mu loptu i ostali ne postoje. Ovo u drugom poluvremenu je bilo Smite evo ti lopta i to je to. Pa ne može čovek svaki napad da napravi nešto, da je Lebron mnogo je. Utakmicu je rešilo prisustvo Teodosića, pa iako matorog i sa upitnom selekcijom šuta ali vrlo sposobnog da iskreira situacije za svoje saigrače, pogotovo kad se lomila utakmica u 4/4. Sem Doužera mi nemamo igrača sposobnog za takvo nešto.
Nedović sa užasnim šutem nam je dao 21 poen i to skoro sve u prvom poluvremenu. I to se šetao kroz reket, katovi dva puta, 2+1 itd. Sve sa 1/5 za 3. Prvo prolazi Panteru kod auta na kat pa onda Avramoviću na pas Mitrovića. Osnova odbrane od lopte u košarci, valjda usmeravaš čoveka da primi loptu od koša ne otvaraš mu put ka košu valjda. To su osnovne stvari.
Panter očajan. Prošlu je nešto i odigrao a večeras apsolutno ništa. Naneli koliko je prošlu odigrao brutalno toliko se ovu raspao. I opet po hiljaditi put, problem je kad ljudi koji nisu kreatori moraju da kreiraju.
Lažni Tenk 2 idiotska faula u napadu... Treba ga pustiti na godišnji odmor koliko večeras. Samo se nadam da mu neko neće produžiti ugovor, valjda nismo toliko nenormalni.
Smit se opet pojavio, jedini uz Kabokla i PJa. Ali kao što sam gore naveo postali smo previše zavisni od njega.
Tužno je što nas cigani sa moćnih 25% šuta za 3 rutiniraju toiko da nismo ni blizu ali ni blizu. Što ne pokupismo Bolomboja a ne ovu vreću govana sporiju od puža. Nadam se da će Želimir shvatiti da je sledeće sezone potreban plejmejker kome će primarni zadatak biti organizacija napada a ne da i kurta i murta kreira napade. Takođe, nadam se da će shvatiti da ne možemo da imamo invalida na centru već da centar mora da bude atletski sposoban igrač. Neverovatno je da posle svega što smo uradili sa Lesorom na 5 prošle sezone dovedemo potpuno suprotnog igrača.
E moj Željko, toliko si tvrdoglav da praviš štetu samo nama, nadigrao te pijani Teodosić 5 puta u nizu.
Sezona je gotova, idemo leto i bacaj bombe Ostoja i diži sezonske na 30k a ovamo ćemo kroz institucije da se borimo da budemo drugi.
Povraća mi se od ovog kluba i ljudi koji su se skupili oko njega...
Sezona je gotova, idemo leto i bacaj bombe Ostoja i diži sezonske na 30k a ovamo ćemo kroz institucije da se borimo da budemo drugi.
Povraća mi se od ovog kluba i ljudi koji su se skupili oko njega...
Kakav stav pokazuje na terenu Kapiten Kevin Panter i to cele sezone bukvalno... Za svaku osudu.
Obe utakimice je odigrao bas slabo, veceras ocajno igrac manje u odbrani a u napadu nikakav doprinos.
Ni Ledej nije bio nista bolji u ova dva meca.
Cela ekipa ne deluje timski dobro, nema energije, zelje podrske i to gotovo se ponavlja cele sezone. Kada se na to doda da je selekcija promasena dobije se ovo od veceras.
Bukvalno pobedjuje manje losa ekipa.
Nije mi jasna nasa odbrana konstantna gde se sve svica iako nemas igrace za tako nesto da igras citav mec. Uvek ostane slabiji i nizi igras sa visim oni mu spuste loptu i tako je konstatno visak ili mi pomazemo sa strane gde naravno oni to procitaju.
Obe utakimice je odigrao bas slabo, veceras ocajno igrac manje u odbrani a u napadu nikakav doprinos.
Ni Ledej nije bio nista bolji u ova dva meca.
Cela ekipa ne deluje timski dobro, nema energije, zelje podrske i to gotovo se ponavlja cele sezone. Kada se na to doda da je selekcija promasena dobije se ovo od veceras.
Bukvalno pobedjuje manje losa ekipa.
Nije mi jasna nasa odbrana konstantna gde se sve svica iako nemas igrace za tako nesto da igras citav mec. Uvek ostane slabiji i nizi igras sa visim oni mu spuste loptu i tako je konstatno visak ili mi pomazemo sa strane gde naravno oni to procitaju.
- White Mamba
Nece slonce u lonce drugovi.
Ne pravi se od smajlagica avramovica i kabokla akademik, ne pravi se od pantera plej, ne pravi se od nanelija 20ogodisnjak, ne pravi se od PJja dante, ne pravi se od Kaminskog lik koji ce da prodje pregled za vojsku. Ukratko, od govana se pita ne pravi
Ne pravi se od smajlagica avramovica i kabokla akademik, ne pravi se od pantera plej, ne pravi se od nanelija 20ogodisnjak, ne pravi se od PJja dante, ne pravi se od Kaminskog lik koji ce da prodje pregled za vojsku. Ukratko, od govana se pita ne pravi
- Irriducibili
Nikada nisam video na okupu ovakvu beskarakternu skupinu beskičmenjaka, koja uspeva da pet puta za redom skida gace pred očajnom Zvezdom. Ne znam kako nemaju osecaj stida, trunku ponosa, dostojanstva....
Osramotili su KKP, izdali navijače koji su ih tokom cele godine kreditirali podrškom. Uzalud. Što se mene tiče u nedelju ce dobiti samo prezir, ništa više od toga nisu zaslužili
Nama je ubedljivo najkorisniji igrač onaj koji je doveden kao dzak za udaranje na treningu, kog su se tek pukim slučajem setili da ga drže u nekoj ostavi
Nisam ja selektirao ovu žalosnu grupu bezmudih olupina, ali su učinili da me je sramota kao da jesam. Od njih još samo očekujem da se pokupe i odu
Osramotili su KKP, izdali navijače koji su ih tokom cele godine kreditirali podrškom. Uzalud. Što se mene tiče u nedelju ce dobiti samo prezir, ništa više od toga nisu zaslužili
Nama je ubedljivo najkorisniji igrač onaj koji je doveden kao dzak za udaranje na treningu, kog su se tek pukim slučajem setili da ga drže u nekoj ostavi
Nisam ja selektirao ovu žalosnu grupu bezmudih olupina, ali su učinili da me je sramota kao da jesam. Od njih još samo očekujem da se pokupe i odu
non mollare mai
Ma daj da se vadimo da smo zbog Mirotica uradili lošu selekciju iako je lik popustio pretnjama na početku leta.
Sezona još tada je krenula naopako, pa onda Supercup na početku kao nebitan a uzeo nam ga Kapusta...
Sezona još tada je krenula naopako, pa onda Supercup na početku kao nebitan a uzeo nam ga Kapusta...
To im najvise zameram sto nemaju stida, dostojanstva barem prema navijacima koji su ove sezone iako su karte i sezonske bile preskupe maksimalno punili arenu....
Moze neko da mi objasni kako smo mi imali para za Mirotica a nismo imali para da Lesor ostane??
Jer Lesor je bio podjednako vazan za svaki deo u timu, energiju, zelju, borbu, ne bi se on sigurno stopio sa ovim beskicmenjacima kojima je sve ravno od pocetka sezone pa do sad. Kao da samo odradjuju sezonu i ugovor tako deluju, kao mi cemo samo da se pojavimo, sezona ce da se zavrsi i uzecemo dobru lovu.
Moze neko da mi objasni kako smo mi imali para za Mirotica a nismo imali para da Lesor ostane??
Jer Lesor je bio podjednako vazan za svaki deo u timu, energiju, zelju, borbu, ne bi se on sigurno stopio sa ovim beskicmenjacima kojima je sve ravno od pocetka sezone pa do sad. Kao da samo odradjuju sezonu i ugovor tako deluju, kao mi cemo samo da se pojavimo, sezona ce da se zavrsi i uzecemo dobru lovu.
- Batica ubica
Ako se dobro sećam Lesor je već tokom sezone imao dogovoren Panatinaikos, a mi nismo hteli toliko da ga platimo koliko i PAO jer je procenjeno da je prošla sezona njegov maksimum i da to ne može da ponovi/nadmaši. Ostaje misterija zašto nismo jurili igrača sličnog profila Lesoru a ne ovog mekušca koji ne bi mogao da odbrani ni Miloša Koprivicu. Onaj period sezone kad je došao Kaboklo a Kaminski bio povređen smo ubedljivo najbolje izgledali, kad smo zaključavali na 70 poena. Šteta pa to nije dugo trajalo.