KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Evo malo i vedrijih tema, kako javlja Mocart Jaramaz ide u CSKA a ugovor sa Partizanom će biti raskinut.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Samo mržnja prema gamadi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Da li igramo EL sledece sezone?
- Batica ubica
Verujem da igramo s obzirom na ovo šta se može čuti/pročitati po internetu ali se čeka zvanična odluka početkom jula.
Ako čekamo potvrdu za pojačanja onda teško nama.
Caboclo najverovatnije u zvezdi. On se nije izborio sa pritiskom Obradovica ove sezone a ne grobara naredne koji će mu skakati na glavu gde god ga vide
Caboclo najverovatnije u zvezdi. On se nije izborio sa pritiskom Obradovica ove sezone a ne grobara naredne koji će mu skakati na glavu gde god ga vide
Jos malo i mecka iz Texasa je out. 
Pravi se prostor za Hezonju.
- Batica ubica
Evo prenosi Mocart da Kaboklo ostaje, Ostoja izjavio negde. Ako će biti drugi centar sasvim dobra odluka, pisao sam o tome skoro da se ne ponavljam. Ostoja reče da će platiti kaznu zbog nenajavljenog odlaska.
Ako je suđenje za dete bilo u pitanju ne može puno da mu se zameri, ipak je porodica broj 1 i prioritet ispred svega. Ali, to je neka druga tema.
Nadam se odlasku Avramovića kao i produženju Smita, kao i produženju Nanelija.
Nista od produzenja Nanelija.
- Tajler Darden
Arijan Lakić u KKP.
VPJTS
VPJTS
Lakic je "grizao" i u Zadru pa sam siguran da ce tako i u Partizanu te da ce dati sve od sebe da izdigne svoje ime na jos visi nivo.
Ja sam velike nade polagao u njega dok je bio u mladjim kategorijama Zvezde posto se plej od skoro 2 metra ne nalazi tako lako (Stefan Jovic mi je postavio "standard" za poziciju pleja i to je jace od mene sad).
Znam da mu se desila neka teza povreda koja ga je malo bacila na "rezervni kolosek" pa je igrao u Osijeku, Cacku i Sarajevu pre nego sto je dosao do ABA lige u Zadru. Niko mu nista nije "poklonio" do sada u karijeri.
Idealan igrac za rotaciju u ABA za pocetak i neko ko se nece buniti da bude "treci" plej (ill "sesti" igrac na pozicijama 1 i 2) i "okrvavi kolena".
Po mom misljenju mnogostruko bolje (i jevtinije) resenje neko Ognen Jaramaz npr.
- Tajler Darden
Nisam neki optimista, ali ću sačekati teren. Neka bude jedino merilo.Borca wrote: ↑Sat Jun 08, 2024. 11:37 amLakic je "grizao" i u Zadru pa sam siguran da ce tako i u Partizanu te da ce dati sve od sebe da izdigne svoje ime na jos visi nivo.
Ja sam velike nade polagao u njega dok je bio u mladjim kategorijama Zvezde posto se plej od skoro 2 metra ne nalazi tako lako (Stefan Jovic mi je postavio "standard" za poziciju pleja i to je jace od mene sad).
Znam da mu se desila neka teza povreda koja ga je malo bacila na "rezervni kolosek" pa je igrao u Osijeku, Cacku i Sarajevu pre nego sto je dosao do ABA lige u Zadru. Niko mu nista nije "poklonio" do sada u karijeri.
Idealan igrac za rotaciju u ABA za pocetak i neko ko se nece buniti da bude "treci" plej (ill "sesti" igrac na pozicijama 1 i 2) i "okrvavi kolena".
Po mom misljenju mnogostruko bolje (i jevtinije) resenje neko Ognen Jaramaz npr.
Što ti reče neće biti gori od Jaramaza i Anđušića.
VPJTS
VPJTS
https://x.com/prvorodjeni/status/180023 ... PYPVA&s=19
Srećno Cap, pamtiću onu trojku dok sam živ, hvala i na majstorici i tituli posle toliko godina.
Srećno Cap, pamtiću onu trojku dok sam živ, hvala i na majstorici i tituli posle toliko godina.
He’s not fucking leaving.