KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
Neki smo i imali posledice. Linija se i dalje nazire. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Naravno, i ako su prosli. I tek ce da prolaze. Ostaje nada da ovi sto pretenduju da ih naslede nece da nastave po istom fazonu iako su listom cigani.
Glede finansija, mene vise plase ovi ugovori i da ne bude neko otkazivanje sponzora u decembru pa da bude razlaz kao u nekim klubovima nekad davno...
Tajler Darden wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 1:30 pmNeki smo i imali posledice. Linija se i dalje nazire.![]()
Al' nije temperatura bila kriva. Nego Vanja.
Ne pricam o nama nego o igracima, to nisu normalni uslovi za igru.Peskir wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 1:29 pmUf, uf. Evo, jos uvek se osecaju posledice.Tommen wrote: ↑Sun Aug 25, 2019. 1:24 pmPo mom skromnom misljenju, protiv Zadra je bilo skroz okej. Mene je najvise nervirala nepsotavljenost partera i praznina koja se videla, kao atletska staza na JNA jbt. Bice sa Arenom okej prica, vreme je bilo za napustanje Pionira koliko god ga voleli. Kao da niste bili na 40 stepeni na finalu KLS-a pa vam je sve top tamo.
Vidim ja da Mambin pulen nece doci do suta ove sezone 
Ma ne stvarno mislim to.Mnogo je ovo kauboja.Cedevita ili jos bolje Mutin Radnicki/KKP na steroidima 
- White Mamba
Ne brinite vi za letonskog umetnika 
Najbolji kad dejstvuje iz drugog/treceg plana
Najbolji kad dejstvuje iz drugog/treceg plana
Pogledaj ti ove glave,bice neki 9/10 plan 
Kakva crna atmosfera sa tri frakcije u hali!?
To nije ni delić nečega što se zvalo Pakao Pionira.
To već godinama ni na šta ne liči.
Arena jeste delom skuplja, ali je klub dobio osetno bolje uslove za rad, i timski i individualno sto je jako bitno. Sa strane publike, uslovi su, takođe, neuporedivi...
Daleko je bolje kada imas 95% pune hale, sa onakvom akustikom i 50% hale sa onoliko udaljenim tribinama. Slazem se, da ne moze da se poredi, ali i ovako je daleko bolja od Arene.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ranije je pionir bio ogroman tas na vagi koji lomi rivala.
To vec godinama nije.
Mi smo najveci deo biti ili ne biti utakmica u drugom delu sezone, izgubili kao domacini.
Meni je mnogo bitnija sala koja je dostupna celoga dana sa kompletnim pratecim stvarima, kao i neuporedivo bolji uslovi, i za igtace, i za publiku.
To vec godinama nije.
Mi smo najveci deo biti ili ne biti utakmica u drugom delu sezone, izgubili kao domacini.
Meni je mnogo bitnija sala koja je dostupna celoga dana sa kompletnim pratecim stvarima, kao i neuporedivo bolji uslovi, i za igtace, i za publiku.
Jel mala Arena prosirena? Bilo je problema sa duzinom od kosa do zida.
Kod Tegija reportaza u 23h veceras. Jedva cekam da vidim da li je tu BigNik#41.