KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Mislim da je to bilo nerealno svakako, i da nije produžio sa Realom teško bismo mi ušli u priču za njega puno je platežno moćnijih aždaja.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ne znam sta je bilo dalje sa pregovorima, osim da se pauziralo tada. Kada smo hteli u toku sezone da ga produzimo za sledecu, da je trazio tu cifru i da su svi u klubu bili u soku (citaj Zeljko, Savic, Ostoja..). I da te pare nece dobiti sigurno.Noctrune wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 8:12 pmDiskutabilno baš, 900k je previše, igrač njegovih (trenutnih) kvaliteta je maks 500-550k kao što ima Luka Mitrović, sve preko toga je puno, al opet kad pogledaš ovi su dali 700k po sezoni Davidovcu...Batica ubica wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 7:53 pmVolfgang Amadeus prenosi kako spremamo novi ugovor Smailagiću. Ne bih voleo da ga zadržimo jer posle 3 godine pravi iste greške i ima iste mane u igri, pored kvaliteta koji svakako postoje o čemu sam pisao dosta puta da se ne ponavljam. Pogotovo ne bih voleo produženje zbog onoga što je Stefan preneo, da je Smailagić tražio 900k evra platu što je previše.
On mora da se menja. Ne znam da li Zeljko zeli time da se bavi. Lik ima periode kad se razbija od duvanja, ne trenira dovoljno, ne radi na sebi... Eh da je Dule tu...
I Vanja nam je mnogo trazio u startu. I to ugovor na tri godine.
- Batica ubica
Ja sam još prve sezone čuo da voli da se udari po nosu, za duvanje nisam čuo ovo su za mene nove informacijestefan wrote: ↑Thu Jun 13, 2024. 1:31 pmNe znam sta je bilo dalje sa pregovorima, osim da se pauziralo tada. Kada smo hteli u toku sezone da ga produzimo za sledecu, da je trazio tu cifru i da su svi u klubu bili u soku (citaj Zeljko, Savic, Ostoja..). I da te pare nece dobiti sigurno.Noctrune wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 8:12 pmDiskutabilno baš, 900k je previše, igrač njegovih (trenutnih) kvaliteta je maks 500-550k kao što ima Luka Mitrović, sve preko toga je puno, al opet kad pogledaš ovi su dali 700k po sezoni Davidovcu...Batica ubica wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 7:53 pmVolfgang Amadeus prenosi kako spremamo novi ugovor Smailagiću. Ne bih voleo da ga zadržimo jer posle 3 godine pravi iste greške i ima iste mane u igri, pored kvaliteta koji svakako postoje o čemu sam pisao dosta puta da se ne ponavljam. Pogotovo ne bih voleo produženje zbog onoga što je Stefan preneo, da je Smailagić tražio 900k evra platu što je previše.
On mora da se menja. Ne znam da li Zeljko zeli time da se bavi. Lik ima periode kad se razbija od duvanja, ne trenira dovoljno, ne radi na sebi... Eh da je Dule tu...
- Tajler Darden
Sad se pominje i Aranitović.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Koliko god grozno zvučalo, ovo je sve istina, ja lično za ugovor nisam znao da je baš ovoliko tražio al za ovo ostalo je sve tačno, verujem da i Željko sve to zna, jer je jedno vreme izlazila njegova slika u klubu svaki vikend... Što se tiče Vanje nadam se njegovom dolasku.stefan wrote: ↑Thu Jun 13, 2024. 1:31 pmNe znam sta je bilo dalje sa pregovorima, osim da se pauziralo tada. Kada smo hteli u toku sezone da ga produzimo za sledecu, da je trazio tu cifru i da su svi u klubu bili u soku (citaj Zeljko, Savic, Ostoja..). I da te pare nece dobiti sigurno.Noctrune wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 8:12 pmDiskutabilno baš, 900k je previše, igrač njegovih (trenutnih) kvaliteta je maks 500-550k kao što ima Luka Mitrović, sve preko toga je puno, al opet kad pogledaš ovi su dali 700k po sezoni Davidovcu...Batica ubica wrote: ↑Tue Jun 11, 2024. 7:53 pmVolfgang Amadeus prenosi kako spremamo novi ugovor Smailagiću. Ne bih voleo da ga zadržimo jer posle 3 godine pravi iste greške i ima iste mane u igri, pored kvaliteta koji svakako postoje o čemu sam pisao dosta puta da se ne ponavljam. Pogotovo ne bih voleo produženje zbog onoga što je Stefan preneo, da je Smailagić tražio 900k evra platu što je previše.
- Batica ubica
Ko da je 2017. majku mu
Kakav je ovo amaterizam braćo?
- Irriducibili
non mollare mai
Verovatno nešto loše treba da se saopšti iz kluba pa eto da se masa umiri malo. Ili da se skrene pažnja sa protesta...
- Tajler Darden
Realno ako će da dođe, doći će za pare. Neće to pokvariti/privesti posao kraju Instagram post.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Ne bi bilo loše da Ledej ostane ako Moneke potpiše ne znam da li mi to finansijski možemo izvesti...Tajler Darden wrote: ↑Fri Jun 14, 2024. 10:08 amRealno ako će da dođe, doći će za pare. Neće to pokvariti/privesti posao kraju Instagram post.
- Batica ubica
Otvorili smo temu za EP pa ko bude pratio neka se slobodno priključi diskusiji.
Panter i Ledej verovatno idu, zato se sinoć pojavila informacija za Monekea. Mi navijači smo najgori, pecamo se na pojedine spin novosti a realno stanje kluba ne gledamo uopšte.
Šta je sa porezom? Šta je sa Madarom bilo?
Mnogo smrdi od prošlog leta u klubu i koliko vidim prenosi se i na sledeću sezonu...
Šta je sa porezom? Šta je sa Madarom bilo?
Mnogo smrdi od prošlog leta u klubu i koliko vidim prenosi se i na sledeću sezonu...
- Batica ubica
Ajde da sačekamo ipak, i prošle sezone su svi preneli da se Panter dogovorio sa Barselonom pa je ostao. Pa onda i ovo od pre neki dan.
Pre svega, Panter ima ugovor i ne verujem da bismo ga pustili bez solidnog obeštećenja a ne znam koliko je Barsi u interesu da plaća obeštećenje za igrača od 31 godine.
Pre svega, Panter ima ugovor i ne verujem da bismo ga pustili bez solidnog obeštećenja a ne znam koliko je Barsi u interesu da plaća obeštećenje za igrača od 31 godine.
- White Mamba