KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Ode Panter bez obeštećenja, verovatno ista priča i za Ledeja, ko je sklapao takve ugovore nije mi jasno. Nećemo dramiti sad za dva igrača koja ništa nisu odigrala ove sezone a nisu se čak udostojili da podignu atmosferu u ekipi već su sve uzimali zdravo za gotovo i učestvovali i priredili nama blamazu kakvu ovaj klub nije video godinama.
Jedino mi teško bilo kada je Bogdan otišao, ovo sve je ništa.
Kad tebe jedan Branko Lazic i Davidovac ostave ispod dvocifrenog učinka ni ne trebaš mi prijatelju, putuj lepo i samo je jedan strani kapiten (Žo).
Jedino mi teško bilo kada je Bogdan otišao, ovo sve je ništa.
Kad tebe jedan Branko Lazic i Davidovac ostave ispod dvocifrenog učinka ni ne trebaš mi prijatelju, putuj lepo i samo je jedan strani kapiten (Žo).
- Batica ubica
@Irr
Piši kakva je situacija, pocrkaćemo
Piši kakva je situacija, pocrkaćemo
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Mislim da mu dokurčilo šta više
Sve je po planu braco.
This time, next year, we'll be Panathinaikos!
This time, next year, we'll be Panathinaikos!
- Irriducibili
Pomešana su mi osecanja večeras, odlazak kapitena ima smisla, ali označava i kraj jedne ere, u kojoj smo se vratili na veliku scenu
U narednih par dana ce biti jasnije sa čim otvaramo novo poglavlje, ali emociju iz pretproše sezone, sumnjam da cemo ponovo imati
Those were the days my friends
U narednih par dana ce biti jasnije sa čim otvaramo novo poglavlje, ali emociju iz pretproše sezone, sumnjam da cemo ponovo imati
non mollare mai
Gracias por todo!
A mi cemo se snaci vec nekako.
dacolik wrote: ↑Mon May 20, 2024. 3:57 pmNeka je, neka su mu srecne te pare...
Lider ekipe nije bio, niti ce ikad biti. Kapiten jos manje. Lik 1 mismec u 3 utakmice finala ne moze da napadne, o cemu mi ovdje pricamo? Nismo ovu finalnu seriju igrali protiv Paskvalove Barselone nego protiv Sferopulosove Crvene zvede (frankenstajn ekipe koju su sastavljali Covic i Ivanovic. Da nisu nikad odigrali 1 utakmicu u Partizanu, Leday i Punter ne bi smjeli individualno ovako da se raspadnu i da budu stetocine na terenu. Bukvalno su rezervisti imali bolji uticaj na igru.
Hvala na svemu.
Pamtice se onih 3-0 protiv grckog Radonjica i zapisavanje od Jaga, Nedovica i strastvenog marlboro pusaca Dejana Davidovca.
Posle odlaska Trinkijerija i ekipe mnogi su govorili da je to to, da više neće biti te energije i te želje, ova ekipa je opet dala tu energiju i želju pored toga i uspeh koji se nije smeo desiti.Irriducibili wrote: ↑Sat Jun 15, 2024. 1:11 amPomešana su mi osecanja večeras, odlazak kapitena ima smisla, ali označava i kraj jedne ere, u kojoj smo se vratili na veliku scenu
Razmišljao sam noćas, ne verujem da će igrači koji dođu više ikad dati taj osećaj, možda su to moja pomešana osećanja, ne znam.
Moram priznati da mi je drago sto Panter ide.
Svu srecu mu zelim, super momak. Samo da nas ne zatrpa kad budemo igrali protiv Barse.
Nerealno veliki ugovor je imao. Trebao je jos prosle godine da ide u Barsu, ali na insistiranje Mirotica klub je gledao po svaku cenu da ga zadrzi, pa je i povecavao cifru na onoliko koliko je zeleo...a navodno naredne sezone je trebao biti jos veci.
Sa obzirom da nam je, sad vec prosle sezone, naneo mnogo stete na obe strane terena, radujem se sto ide.
Iz ove perspektive, naknadna pamet, ispade velika greska sto ga nismo pustili u Barsu, a na njegovo mesto doveli Nana, sto je mogao Zeljko. Neke stvari treba seci na vreme iako se u tom momentu to mnogima ne bi cinilo tako...
Svu srecu mu zelim, super momak. Samo da nas ne zatrpa kad budemo igrali protiv Barse.
Nerealno veliki ugovor je imao. Trebao je jos prosle godine da ide u Barsu, ali na insistiranje Mirotica klub je gledao po svaku cenu da ga zadrzi, pa je i povecavao cifru na onoliko koliko je zeleo...a navodno naredne sezone je trebao biti jos veci.
Sa obzirom da nam je, sad vec prosle sezone, naneo mnogo stete na obe strane terena, radujem se sto ide.
Iz ove perspektive, naknadna pamet, ispade velika greska sto ga nismo pustili u Barsu, a na njegovo mesto doveli Nana, sto je mogao Zeljko. Neke stvari treba seci na vreme iako se u tom momentu to mnogima ne bi cinilo tako...
- Batica ubica
Kapitenu hvala ne svemu! Ove sezone mu je uloga bila nezahvalna iz razloga što je morao da bude i primarni skorer i primarni kreator, previše smo bili zavisni od njega. Otuda i slabije partije nego prošle sezone, mada treba reći da je i ove sezone tu bilo dosta dobrih utakmica. Žao mi je što ide jer mislim da je uz plejmejkera i bez uloge primarnog kreatora Panter 20% bolji igrač što se pokazalo prošle sezone. Jednostavno, ove sezone smo bili previše zavisni od njega a odbrane su se s namerom fokusirale na njega. Često se dešavalo da mu ekipa uvaljuje loptu, a Panter nije neko ko se krije. Dobra je stvar što se otvara veliki prostor u budžetu, mada igrača njegove klase ćemo teško naći. Jedino se brinem da sad ne produžimo Anđušića

- Batica ubica
Vidim da je Lojdu istekao ugovor sa Monakom, eto zamene za Pantera Ostoja reaguj

Ako Vanja traži toliko onda je bolje da ostavimo Anđušića

Ako Vanja traži toliko onda je bolje da ostavimo Anđušića
Lojd vrh pojačanje ali kuburi sa povredama.
Nadam se da nije istina za Vildozu, onako labilna ličnost ne bi izdržala pritisak koji bi dobio od nas i od cigana i celokupne zvezda Srbije.
Nadam se da nije istina za Vildozu, onako labilna ličnost ne bi izdržala pritisak koji bi dobio od nas i od cigana i celokupne zvezda Srbije.
- Batica ubica
Vildoza je kvalitetan ali je teška dileja, treba opet da se dohvati kojekakvih kurveština i ode u kanal.