ko je tu kiksao? losa procena Zeljka ili negde nesto pre Zeljka? u svakom slucaju poprilican kiks i to su igraci koje mi treba da pecamo..Irriducibili wrote: ↑Mon Jul 15, 2024. 5:17 pmInače, Moneke se aktivno uključio u borbu za svoju slobodu. Igrač koga smo prošle sezone imali za dz. Šta reci
KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Prenose da je Pokuševski sve bliže Partizanu. Pa ako je to istina i planiramo ga kao startnu četvorku onda nema alibi ni Željko kada se doživi debakl sledeće sezone. Za Pokua nemam ništa da kažem, ko je gledao meč sa Australijom imao je šta da vidi. Igrač beži od kontakta, luta u odbrani i konstantno kasni čitav korak za igračem kojeg čuva. Ne zna da napadne nižeg jer nema snage da nikog izgura. Šut katastrofa...
- Batica ubica
Mislim da će Pokuševski čekati NBA do zadnjeg momenta, rano mi deluje da odluči da se vrati u Evropu sredinom jula. Svakako nisam za to da ga dovedemo, nije uspeo da se nametne za 3 sezone u kojima se Oklahoma borila da ima što bolju poziciju na draftu i pustila mlade igrače da igraju. Prve sezone kad su imali ozbiljnije ambicije nije dočekao kraj sezone, dobio je pedalu u februaru. Pa čak je i u Šarlotu dobio pedalu iako je trener hvalio njega i Micića i žalio što ih nije doveo ranije.
@Fuenlabrada
Tu sad postoji dilema, neki kažu da se Vanja planira na 3.
@Fuenlabrada
Tu sad postoji dilema, neki kažu da se Vanja planira na 3.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Batica ubica
Kao što sam i rekao jutros (Vojnarovski who?Odjeknula je danas informacija po društvenim mrežama, ali i srpskim medijima da je reprezentaivac Srbije Aleksej Pokuševski na korak do prelaska u Partizan Mozzart Bet. Da ga samo paraf na ugovoru deli od dolaska u klub za koji od malena navija. Ipak, situacija je u ovom momentu nešto drugačija. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Pokuševski i dalje sebe vidi u NBA ligi i čeka na poziv kluba iz Sjedinjenih Američkih Država.
Već je poznato da je dobio otkaz u Šarlotu pre nekoliko nedelja i tada smo pisali da je za Pokuševskog primarno da ostane u NBA ligi gde je od 2020. godine. Za sada nije dobio ponudu koju priželjkuje, ali kako saznajemo i dalje je spreman da čeka.. Ako adekvatna ponuda iz NBA lige ne stigne, onda postoji mogućnost za povratak u Evropu.
Tu je Partizan realan favorit da ga dovede. Crno-belima trenutno fali igrač na toj poziciji - krilnog centra, koji može da pokriva još jedno mesto na parketu i ono što je još važnije. Srpski je košarkaš.
Ipak, za sada se čeka razvojoj čitave situacije.
Za to vreme Pokuševski se nalazi na pripremama reprezentacije Srbije gde pokušava da izbori mesto u ekipi na Olimpijskim igrama u Parizu.
Podsetimo da je Partizan do sada doveo Vanju Marinkovića, Ife Lundberga i Frenk Nilikina. Oni su ozvaničeni, mnogo je više onih koji nisu ozvaničeni, ali su dogovoreni i igraće u crno-belom naredne sezone. Tu su Arijan Lakić, Mario Nakić, Sterling Braun, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Karlik Džon i Brendon Dejvis... Na ovu grupu igrača potrebna su barem još dva imena, za sada to nije Aleksej Pokuševsi, videćemo da li će biti.
- Tajler Darden
Neka se Želimir prvo pozabavi svojim radnim navikama. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Kiks sportskog sektora, šta drugo. Ne mogu da otkrivam detalje iz privatnog razgovora, samo cu napisati da nikako nisu uspeli da ga uklope u ono što smo želeli da igramo
Da budem pošten, to je jako bitan faktor, nezavisno od toga da li je procena bila ispravna ili ne. Tim ne čini skup pojedinaca, nužna je šira slika, tj kako ce funkcionisati zajedno, uz naravno uklapanje u trenerove zamisli
Meni lično više smeta što struka previše potencira karakterne osobine, kao da tražimo sveca. Pored toga što mislim da je u našim uslovima potrebno upravo suprotno, ima i toga da nikoga ne bi trebalo da zanima šta igrač radi mimo utakmice i treninga, ukoliko isporučuje ono što se košarkaški od njega očekuje. Bo je svojevremeno bio najdraži gost u Bg nocnim klubovima, a svi pamtimo koliko nam je na terenu dao. Zadnji primer je nova akvizicija Klipana, koji je sam vukao PAOK
non mollare mai
- Irriducibili
Čačansko ciganče nam puni kasu sa 400k
Hvala braci Rusima
Hvala braci Rusima
non mollare mai
- White Mamba
Ode budala hvala ti boze
- Irriducibili
Dogodine u Železniku! (slava Bogu)
non mollare mai
- White Mamba
Neka, to mu je i mera 
- Batica ubica
Ode ludak, nećemo više gledati kralja iracionalne košarke bar ne u Partizanu.
Šteta što je uloga bila prevelika a pozicija pogrešna u 2/3 sezone. Kao što sam i ranije pisao za zalaganje i stav na svakoj utakmici
to nikad nije bilo upitno kod njega. Puno sreće mu želim u karijeri.
Šteta što je uloga bila prevelika a pozicija pogrešna u 2/3 sezone. Kao što sam i ranije pisao za zalaganje i stav na svakoj utakmici
- Irriducibili
Činjenica da ga Pešic mnogo bolje koristi od Želimira, pokazuje osetno više fleksibilnosti i cilja na ono šta može da dobije od igrača, a ne na ono šta bi želeo. Kako god, ja mu ono konstantno lizanje s ciganima, kakve god da su okolnosti i rezultat, jednostavno ne mogu oprostiti. Svaka ptica svom jatu, a njegovo je opšte poznato. Nadam se da cemo s njim i prekinuti sa svakom idejom o dovodjenju okorelih ciganštura u klub
Ali ipak je highlight ne samo dana, monstruozna partija našeg novog igrača protiv USA. Koliko god da su bili opušteni, zabeležiti triple double protiv takvih igrača je podvig

Ali ipak je highlight ne samo dana, monstruozna partija našeg novog igrača protiv USA. Koliko god da su bili opušteni, zabeležiti triple double protiv takvih igrača je podvig
non mollare mai
Sad kad cela košarkaška javnost hvali Carlika i priziva ga u Nba, mi smo morali odma posle utakmice da ga ozvaničimo.
Glupo je čekati da ozvaničiš sve odjednom kad si već na tri igrača napravio izuzetak
Glupo je čekati da ozvaničiš sve odjednom kad si već na tri igrača napravio izuzetak
- Batica ubica
Sa ovim si ubo suštinu. Želimir hoće na silu da pravi od igrača ono što nisu. Što se tiče lizanja sa pripadnicima romske nacionalne manjine tu i ja naginjem na stranu tvog omiljenog trenera, postojimo mi i oni, oni od nas hoće 2 boda i mi od njih isto. Ne kažem da treba da se biju kad se vide na ulici ali nikako nisam pristalica javnog lizanja s njima. Aleksi je malo gledano kroz prste zbog zalaganja i stava što je bilo zaista konstantno tokom 3 sezone.Irriducibili wrote: ↑Sun Jul 21, 2024. 12:54 amČinjenica da ga Pešic mnogo bolje koristi od Želimira, pokazuje osetno više fleksibilnosti i cilja na ono šta može da dobije od igrača, a ne na ono šta bi želeo. Kako god, ja mu ono konstantno lizanje s ciganima, kakve god da su okolnosti i rezultat, jednostavno ne mogu oprostiti. Svaka ptica svom jatu, a njegovo je opšte poznato. Nadam se da cemo s njim i prekinuti sa svakom idejom o dovodjenju okorelih ciganštura u klub
Ali ipak je highlight ne samo dana, monstruozna partija našeg novog igrača protiv USA. Koliko god da su bili opušteni, zabeležiti triple double protiv takvih igrača je podvig![]()
![]()
![]()
Što se tiče Karlika malopre videh kako je izlomio Holideja u zadnjem napadu, Holideja koji je vrlo verovatno najbolji defanzivac na perimetru na svetu. Evidentno je da smo doveli čoveka koji zna da igra košarku sada je pitanje koliko će mu vremena biti potrebno da se prilagodi na čvrstinu EL pre svega. Ispalo je kao dobar potez što smo ga potpisali pre ove utakmice jer bi sad bila pomama za njim.
Najjači klub na planeti...