KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Mislim da niko ne sumnja da tu postoji talenat, da je drugačije ne bi bio pik prve runde. Mnogi su talentovani, ali malo ko napravi karijeru... Bode oči to što je kao mlad igrač imao podosta vremena i prostora da se nametne a nije, u ekipi koja je razvila solidan broj igrača u tom periodu. Pa čak ga ni Šarlot koji godinama nema nikakve ambicije nije potpisao, a oni bar daju ugovore svakom. Još više bode oči da je čak i u nedostatku rešenja na poziciji 4 Pešić umesto zdravog NBA igrača Pokuševskog odabrao polupovređenog Davidovca. Na kraju ni on više ne može da spada u mlade igrače, 22 pune a još malo i 23 godine. To je još malo formiran igrač.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
https://nova.rs/sport/kosarka/partizan- ... i-ugovora/
To je otprilike to, samo se bojim da Zelimir sad ne odustane od mocne cetvorke. Sto niko pri zdravom razumu ne bi uradio, ali bar prethodne sezone nije bas pokazao zdrav razum
Poku suštinski nikada nije igrao ozbiljnu košarku, tek mora mnogo da uči. I u ovom trenutku ga vidim pre kao trojku, nego cetvorku. Postojeci sastav je izuzetno lagan na poziciji četiri, što ce naravno svi hteti da eksploatišu
To je otprilike to, samo se bojim da Zelimir sad ne odustane od mocne cetvorke. Sto niko pri zdravom razumu ne bi uradio, ali bar prethodne sezone nije bas pokazao zdrav razum
Poku suštinski nikada nije igrao ozbiljnu košarku, tek mora mnogo da uči. I u ovom trenutku ga vidim pre kao trojku, nego cetvorku. Postojeci sastav je izuzetno lagan na poziciji četiri, što ce naravno svi hteti da eksploatišu
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Dakle, sad već imamo jasnu sliku:
1. K. Džons, Nilikina, Lakić
2: Vašington, Marinković, Lundberg
3: Braun, Bonga, Nakić
4: Majk, Pokuševski
5: Dejvis, T. Džons, Koprivica
@Irr
Boga mi jesmo lagani na 4, Majk 98 kg a Pokuševski 95 kg... Sve to posle Zeka životinje

Na svakoj poziciji imamo po jednog domaćeg, imamo petorku za kup

1. K. Džons, Nilikina, Lakić
2: Vašington, Marinković, Lundberg
3: Braun, Bonga, Nakić
4: Majk, Pokuševski
5: Dejvis, T. Džons, Koprivica
@Irr
Boga mi jesmo lagani na 4, Majk 98 kg a Pokuševski 95 kg... Sve to posle Zeka životinje
Na svakoj poziciji imamo po jednog domaćeg, imamo petorku za kup
-
OnlineBatica ubica
Kakva iznenađenja najavljuje Ostoja za promociju?
Verovatno platio porez
Ocekujem da insajderi najmanje jednog igraca fulaju a isto tako da vidimo najmanje jedno novo lice koje niko spomenuo nije.
-
OnlineBatica ubica
Da nas ne iznenade ostankom Nanelija? I dalje se nisu oprostili od njega a ni sam Naneli nema klub...
Moguce...Batica ubica wrote: ↑Sun Aug 18, 2024. 11:09 amDa nas ne iznenade ostankom Nanelija? I dalje se nisu oprostili od njega a ni sam Naneli nema klub...
-Nunn ostaje
-Bertans IN
-Mike Out
Ocekujem da se bar jedna stavka ispostavi kao tacna.
- Irriducibili
Zaboravio si da je na stubu srama od kako se branio od "divnog mladica" u hodnicima AreneBatica ubica wrote: ↑Sun Aug 18, 2024. 11:09 amDa nas ne iznenade ostankom Nanelija? I dalje se nisu oprostili od njega a ni sam Naneli nema klub...
non mollare mai
- Irriducibili
Ostoja ponovo propustio priliku da cuti. Čovek ima neverovatan dar da navuče gnev svaki put kad progovori
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Neizmerno hvala Džejmsu Naneliju na svemu što je uradio za nas u ove 2 sezone u kojima je bio jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača

Velika je sramota kluba kako se poneo premu Naneliju, koji je samo branio sebe od "finog momka". Ni na jedan način Naneli nije zaslužio ovakav tretman od kluba.
Velika je sramota kluba kako se poneo premu Naneliju, koji je samo branio sebe od "finog momka". Ni na jedan način Naneli nije zaslužio ovakav tretman od kluba.
- White Mamba
Klosari, ima da navuku neku karmu..
Dzejmsu hvala za sve, veliki igrac
Da li smo mi to dobili ugovor s telekomom na 4 meseca ej?
Pa ako budemo dobri produzice se?
Ako ima pakla goreo zvalavi 2 vecnosti dabogda
Dzejmsu hvala za sve, veliki igrac
Da li smo mi to dobili ugovor s telekomom na 4 meseca ej?
Pa ako budemo dobri produzice se?
Ako ima pakla goreo zvalavi 2 vecnosti dabogda
-
OnlineBatica ubica
Reče Ostoja da je ugovor sa Jaramazom sporazumno raskinut. Njegov dolazak je jedna od većih misterija zadnjih godina, ostaje nejasno šta je Želimir hteo sa njim.
@Mambole
Svrati i do PL teme, taman smo se zahuktali, pišemo punom parom
@Mambole
Svrati i do PL teme, taman smo se zahuktali, pišemo punom parom
-
OnlineBatica ubica
Jedna vrlo neočekivana vest dolazi iz Španije, Jaramaz i zvanično novi igrač Baskonije 
Kao što sam napisao i na prethodnom postu, njegov dolazak je jedna od većih misterija zadnjih godina. Ja, koji sam u košarkaški analfabeta u poređenju sa Želimirom, sam znao u julu 2023. da je Jaramaz promašaj i to sam napisao ovde, da nam takav profil igrača ne treba pored Avramovića jer su njih dvojica isti profil igrača i ista pozicija. Takođe, ostaje još nejasnije zašto je Želimir video Jaramaza na poziciji plejmejkera pored očiglednih limita u kreatorskim sposobnostima. Svako ko je malo ozbiljnije pratio Jaramaza znao je da je on igrač koji prvo gleda na koš, igrač izuzetne eksplozivnosti, brzine i skočnosti ali vrlo upitnog šuta za 3, prosečnog pregleda igre i pasa, donošenja odluka i neko ko je solidan defanzivac. Jaramaz je neko ko može ponekad ponešto da iskreira ali nikako da bude primarni kreator, tj. da on njega sve zavisi (kako je to izgledalo videlo se u sezoni 20/21). Evo, kao da sam opisao Avramovića samo je razlika što je Avramović levoruk i ima iracionalno samopouzdanje koje Jaramaz nema. Ali, isti profil igrača i ista pozicija. Plus je Jaramaz opsao fizički dosta, nije to više ta eksplozivnost i brzina kao nekada a šut nije postao bolji. Još je veća misterija da je za čoveka plaćeno obeštećenje ako se ne varam. Ogroman Želimirov kiks, u rangu poljske tetke.
Kao što sam napisao i na prethodnom postu, njegov dolazak je jedna od većih misterija zadnjih godina. Ja, koji sam u košarkaški analfabeta u poređenju sa Želimirom, sam znao u julu 2023. da je Jaramaz promašaj i to sam napisao ovde, da nam takav profil igrača ne treba pored Avramovića jer su njih dvojica isti profil igrača i ista pozicija. Takođe, ostaje još nejasnije zašto je Želimir video Jaramaza na poziciji plejmejkera pored očiglednih limita u kreatorskim sposobnostima. Svako ko je malo ozbiljnije pratio Jaramaza znao je da je on igrač koji prvo gleda na koš, igrač izuzetne eksplozivnosti, brzine i skočnosti ali vrlo upitnog šuta za 3, prosečnog pregleda igre i pasa, donošenja odluka i neko ko je solidan defanzivac. Jaramaz je neko ko može ponekad ponešto da iskreira ali nikako da bude primarni kreator, tj. da on njega sve zavisi (kako je to izgledalo videlo se u sezoni 20/21). Evo, kao da sam opisao Avramovića samo je razlika što je Avramović levoruk i ima iracionalno samopouzdanje koje Jaramaz nema. Ali, isti profil igrača i ista pozicija. Plus je Jaramaz opsao fizički dosta, nije to više ta eksplozivnost i brzina kao nekada a šut nije postao bolji. Još je veća misterija da je za čoveka plaćeno obeštećenje ako se ne varam. Ogroman Želimirov kiks, u rangu poljske tetke.
Washington mi je vec postao ljubimac a da nije ni debitovao..
Pokazuje surovi profesionalizam....Iako se spusta na nivo ispod,mnogi amerikanci bi bili nezadovoljni,deprimirani a brat ekstremno napaljen,prepun energije...
Dosao u Bg pre priprema kako bi upoznao grad,okruzenje,struzni stab...Vec upoznat sa svim drugacijim pravilima...
Jako ozbiljno shvata sve....nadam se da ce mu se i vratiti i da ce ga ici sut s obzirom da ima masu poena u rukama.
Takodje respekt za Lakica i Nakica sto celo leto treniraju sa Matovicem,zasluzuju minutazu...Zeljko ce to znati da nagradi.
Pokazuje surovi profesionalizam....Iako se spusta na nivo ispod,mnogi amerikanci bi bili nezadovoljni,deprimirani a brat ekstremno napaljen,prepun energije...
Dosao u Bg pre priprema kako bi upoznao grad,okruzenje,struzni stab...Vec upoznat sa svim drugacijim pravilima...
Jako ozbiljno shvata sve....nadam se da ce mu se i vratiti i da ce ga ici sut s obzirom da ima masu poena u rukama.
Takodje respekt za Lakica i Nakica sto celo leto treniraju sa Matovicem,zasluzuju minutazu...Zeljko ce to znati da nagradi.