Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Prelazni rok - leto, zima
E ovo je hit. Totenhem plaća obeštećenje za Solankea 75 miliona €
Nemam ništa protiv Solankea solidan je igrač ali momak ima jednu jedinu dobru prvoligašku sezonu u karijeri i to je prošla sezona u kojoj je dao 19 golova u PL i to vredi 75 miliona €... Da stvar bude jasnija Solanke ima ukupno 29 PL golova u karijeri... Dakle čovek koji za mesec dana puni 27 godina i koji je u profesionalnom fudbalu dao 85 golova i ima 1 nastup za A reprezentaciju Engleske sad vredi 75 miliona €...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Alvarez u nedelju stiže u Madrid
Chelsea doveo i osmog golmana
Chelsea doveo i osmog golmana
non mollare mai
- Batica ubica
Čelsi je odustao od centarfora Atletika izvesnog Omorodiona (dao 9 golova u seniorskom fudbalu), ali će zato izgleda uzeti Žoaa Feliksa. Kako prenosi Fabricio Čelsi je Feliksa hteo i prošle sezone ali je Poketino bio protiv.
Što se mene tiče još jedan glup potez Čelsija. Imaju Nkukua koji je ista pozicija i isti profil igrača, dovođenje Feliksa ne bi imalo smisla. Pogotovo ako Palmer bude igrao kao 10 tek onda nema smisla. Ne pamtim da je neki klub ovoliko loše poslovao.
Što se mene tiče još jedan glup potez Čelsija. Imaju Nkukua koji je ista pozicija i isti profil igrača, dovođenje Feliksa ne bi imalo smisla. Pogotovo ako Palmer bude igrao kao 10 tek onda nema smisla. Ne pamtim da je neki klub ovoliko loše poslovao.
- Batica ubica
Van Bisaka u Vest Hemu za 17.5 miliona €. U moru nenormalnih transfera ovaj deluje kao vrlo dobar posao Vest Hema. Van Bisaka je godinama već u top 3 bekova što se tiče 1v1 situacija, barabar sa Vokerom. Brzina, eksplozivnost, dugačke noge, dobro koristi telo kad brani 1v1, dobro čita situacije, ne plaši se da brani 1v1. Naravno kod njega postoji problem markiranja, postavljanja, napadački je to siromašno dosta siromašnije od Coufala recimo. Ali vrlo korektno pojačanje za vrlo mali novac.
- Tajler Darden
Ščezni i Juventus raskinuli ugovor.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
S obzirom na cinjenicu koliko se placaju engleski igraci ovaj transfer je dzak krompiraBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 13, 2024. 2:09 pmVan Bisaka u Vest Hemu za 17.5 miliona €. U moru nenormalnih transfera ovaj deluje kao vrlo dobar posao Vest Hema. Van Bisaka je godinama već u top 3 bekova što se tiče 1v1 situacija, barabar sa Vokerom. Brzina, eksplozivnost, dugačke noge, dobro koristi telo kad brani 1v1, dobro čita situacije, ne plaši se da brani 1v1. Naravno kod njega postoji problem markiranja, postavljanja, napadački je to siromašno dosta siromašnije od Coufala recimo. Ali vrlo korektno pojačanje za vrlo mali novac.
Wes Foderingham-Posle sezone u PL u dresu ostrica gde je imao nekih dobrih utakmica i odbrana,bio je na vatrometini,ok se pokazao...Ali cinjenica da ima 33 godine i da nece biti prvi izbor na golu ovaj potpis mi cini skroz nepotrebnim.
Max Kilman-Zanimljivost vezana za njega jeste da je dugo uporedo uz fudbal igrao i futsal,sto znaci da je tehnicki potkovan i naucen da igra brzo,dodir pas dodir pas...Uz Lopetegija cemo sigurno igrati fudbal,zeleti posed....Cini mi se kao dobar potpis
Todibo-Iz Nice,o njemu ne znam nista,jbg gledam samo engleski fudbal jer tempo mi je sve i svja,majka i maceha
Wan Bissaka-Sve si lepo napisao,zadovoljan sam njegovim dolaskom..
Luis Guilherme-tinejdzer iz Palmeirasa koji je u poslednje vreme uvek u top2 u Brazilu,odigrao je 30 tekmi prosle sezone i bez gola a winger....Ne obecava al cim vidim juznoamerikanca po difoltu verujem
Crysencio Summerville-Proslu sezonu je porobio u Championshipu,dovodio se u vezu i sa Liverpool i Chelsea....Izuzetno sam zadovoljan,na njemu bi se mogla uzeti ozbiljna kinta za 2,3 sezone
Guido Rodríguez-Defanzivni vezni iz Betisa,ni o njemu nista ne znam...Ne bi trebalo Lopetegi da fula igraca iz Primere,meni dovoljno sto je argentinac
Fullkrug-Najzad spic,ne mogu vise da gledam mrcinu Antonia koji je prosao put od desnog beka do spica,samo jos na gol nije stao....Fullkrug ima jako dobar finishing al uvek kazem za svakog igraca,dodji druze u PL da vidim od kakvog si materijala
Par klinaca je iz nase najbolje akademije promovisano u prvi tim,mozda i tu neocekivano dobijemo nesto kvalitetno..
Nijedan kapitalac nije napustio tim,tako da skroz korektno leto za sada..
Jel znas mozda kakva je situacija sa Paketom?...Suspenzija?
Iznenadjujuce su mi mirni Newcastle i Aston Villa....
Spominje se da bi Trippier mogao napustiti svrake i ako im Pep uzme Bruna,situacija moze postati katastrofalna.
Sa druge strane Villa dovela samo Onanu iz Evertona kao zamenu za Douglasa a ceka ih lom na 2 fronta PL i LS....Kolaps u najavi nazalost...
- Tajler Darden
Fulkrug je jeben kao kratko ćebe.
Kako dotakne loptu, tako se nešto desi.
Kako dotakne loptu, tako se nešto desi.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Bio je i A reprezentativac Engleske u futsalu, baš zanimljiva životna priča. Koliko je tehinčki potkovan dovoljno govori informacija da je u Vulvsima u formaciji sa 3 pozadi igrao desnog štopera iako je levonogi igrač. Telo je vrhunsko za PL, visina, snaga, skočnost. Mislim da je defanziva prosečna po onome što sam gledao, ali svakako bolji igrač od Agerda recimo. Što se tiče Lopetegija on je u Vulvsima bio više puta kritikovan zbog pragmatičnog stila igre iako važi za ofanzivnog trenera, što govori da mu se ekipa neće zaletati grlom u jagode već će se prilagođavati. Svakako apgrejd u odnosu na Mojesa koji je poslednje sezone bio rastrzan između svoje ideje čvrstog i pragmatičnog fudbala i očekivanja navijača i javnost da Vest Hem igra lep fudbal. Ne možeš i ovce i novce.Čekićar wrote: ↑Wed Aug 14, 2024. 3:36 pmS obzirom na cinjenicu koliko se placaju engleski igraci ovaj transfer je dzak krompiraBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 13, 2024. 2:09 pmVan Bisaka u Vest Hemu za 17.5 miliona €. U moru nenormalnih transfera ovaj deluje kao vrlo dobar posao Vest Hema. Van Bisaka je godinama već u top 3 bekova što se tiče 1v1 situacija, barabar sa Vokerom. Brzina, eksplozivnost, dugačke noge, dobro koristi telo kad brani 1v1, dobro čita situacije, ne plaši se da brani 1v1. Naravno kod njega postoji problem markiranja, postavljanja, napadački je to siromašno dosta siromašnije od Coufala recimo. Ali vrlo korektno pojačanje za vrlo mali novac.![]()
Wes Foderingham-Posle sezone u PL u dresu ostrica gde je imao nekih dobrih utakmica i odbrana,bio je na vatrometini,ok se pokazao...Ali cinjenica da ima 33 godine i da nece biti prvi izbor na golu ovaj potpis mi cini skroz nepotrebnim.
Max Kilman-Zanimljivost vezana za njega jeste da je dugo uporedo uz fudbal igrao i futsal,sto znaci da je tehnicki potkovan i naucen da igra brzo,dodir pas dodir pas...Uz Lopetegija cemo sigurno igrati fudbal,zeleti posed....Cini mi se kao dobar potpis
Todibo-Iz Nice,o njemu ne znam nista,jbg gledam samo engleski fudbal jer tempo mi je sve i svja,majka i maceha![]()
Luis Guilherme-tinejdzer iz Palmeirasa koji je u poslednje vreme uvek u top2 u Brazilu,odigrao je 30 tekmi prosle sezone i bez gola a winger....Ne obecava al cim vidim juznoamerikanca po difoltu verujem![]()
Crysencio Summerville-Proslu sezonu je porobio u Championshipu,dovodio se u vezu i sa Liverpool i Chelsea....Izuzetno sam zadovoljan,na njemu bi se mogla uzeti ozbiljna kinta za 2,3 sezone
Guido Rodríguez-Defanzivni vezni iz Betisa,ni o njemu nista ne znam...Ne bi trebalo Lopetegi da fula igraca iz Primere,meni dovoljno sto je argentinac![]()
Fullkrug-Najzad spic,ne mogu vise da gledam mrcinu Antonia koji je prosao put od desnog beka do spica,samo jos na gol nije stao....Fullkrug ima jako dobar finishing al uvek kazem za svakog igraca,dodji druze u PL da vidim od kakvog si materijala![]()
Par klinaca je iz nase najbolje akademije promovisano u prvi tim,mozda i tu neocekivano dobijemo nesto kvalitetno..
Spominje se da bi Trippier mogao napustiti svrake i ako im Pep uzme Bruna,situacija moze postati katastrofalna.
Sa druge strane Villa dovela samo Onanu iz Evertona kao zamenu za Douglasa a ceka ih lom na 2 fronta PL i LS....Kolaps u najavi nazalost...
Sa dolaskom Todiboa i Kilmana mislim da je Vest Hem zatvorio štoperske pozicije i da bi mogao da se reši jednog od najlošijih štopera u PL Agerda. Zuma je prošlu sezonu odigrao vrlo slabo, dok se Mavropanos nametnuo i očekujem da bude starter i ove sezone.
Samervil je solidan igrač koliko sam ga gledao, opcija više u napadu pored zakucanih Kudusa i Bovena na krilima. Možda Korne dobije neku veću priliku, mislim da kao rezervna opcija može itekako da bude od pomoći. Fulkruga ovo malo što sam gledao deluje vrlo dobro, Tajler je dao odličan opis zajeban kao kratko ćebe. Očekujem da pored Bovena, Kudusa i Pakete da 15+ golova.
Što se tiče Pakete mislim da mesecima ništa nisam pročitao. Poslednje što se sećam je da je namerno dobijao žute kartone kako bi se njegovi pajtosi u Brazilu kladili na to. I koliko znam pristao je da sarađuje sa istraživačima. Vest Hem je s njim prošlo leto bio i vin-vin situaciji ako ostane ostaje vrhunski igrač ako ga prodaju eto 100+ meleona €... Ali on je hteo da obogati svoje pajtose
Potpis Foderingema mi ima logike jedino ako će biti 3. golman iza Areole i Fabijanskog. U kakvom je on rusvaju branio prošle sezone...Onaj Šefild ni u SLS ne bi konkurisao za top 3.
Mislim da Njuka mora da kalkuliše zbog jebenog FFPa. Vidim da su doveli golmana Vlahodimosa za 23.6 miliona € što mi deluje kao nejasan potez s obzirom da u timu imaju Poupa, možda malo zaoštravanje konkurencije. Napravili su vrhunske poslove sa prodajom Eliota Andersona za 41 miliona € i izvesnog Jankube Minteha za 35 miliona €. Deluje mi da imaju previše igrača na nekim pozicijama tipa 4 desna i 5 levih bekova.
Mislim da je Vila preplatila Onanu koji jeste dobar igrač. Ros Barkli je tako Emerijevsko pojačanje, očekujem da ima dobru sezonu iz drugog plana. Hendikep za Vilu je povratak Tajrona Mingsa koje je godinama jedan od lošijih štopera PL, hodajuća greška. Zanima me hoće li ga Emeri vratiti u postavu...
Evanilson iz Porta novi spic tresnjica,strasan napadac,upgrade u odnosu na Solankea.
Batica ubica wrote: ↑Thu Aug 15, 2024. 10:34 amBio je i A reprezentativac Engleske u futsalu, baš zanimljiva životna priča. Koliko je tehinčki potkovan dovoljno govori informacija da je u Vulvsima u formaciji sa 3 pozadi igrao desnog štopera iako je levonogi igrač. Telo je vrhunsko za PL, visina, snaga, skočnost. Mislim da je defanziva prosečna po onome što sam gledao, ali svakako bolji igrač od Agerda recimo. Što se tiče Lopetegija on je u Vulvsima bio više puta kritikovan zbog pragmatičnog stila igre iako važi za ofanzivnog trenera, što govori da mu se ekipa neće zaletati grlom u jagode već će se prilagođavati. Svakako apgrejd u odnosu na Mojesa koji je poslednje sezone bio rastrzan između svoje ideje čvrstog i pragmatičnog fudbala i očekivanja navijača i javnost da Vest Hem igra lep fudbal. Ne možeš i ovce i novce.Čekićar wrote: ↑Wed Aug 14, 2024. 3:36 pmS obzirom na cinjenicu koliko se placaju engleski igraci ovaj transfer je dzak krompiraBatica ubica wrote: ↑Tue Aug 13, 2024. 2:09 pmVan Bisaka u Vest Hemu za 17.5 miliona €. U moru nenormalnih transfera ovaj deluje kao vrlo dobar posao Vest Hema. Van Bisaka je godinama već u top 3 bekova što se tiče 1v1 situacija, barabar sa Vokerom. Brzina, eksplozivnost, dugačke noge, dobro koristi telo kad brani 1v1, dobro čita situacije, ne plaši se da brani 1v1. Naravno kod njega postoji problem markiranja, postavljanja, napadački je to siromašno dosta siromašnije od Coufala recimo. Ali vrlo korektno pojačanje za vrlo mali novac.![]()
Todibo-Iz Nice,o njemu ne znam nista,jbg gledam samo engleski fudbal jer tempo mi je sve i svja,majka i maceha![]()
Luis Guilherme-tinejdzer iz Palmeirasa koji je u poslednje vreme uvek u top2 u Brazilu,odigrao je 30 tekmi prosle sezone i bez gola a winger....Ne obecava al cim vidim juznoamerikanca po difoltu verujem![]()
Guido Rodríguez-Defanzivni vezni iz Betisa,ni o njemu nista ne znam...Ne bi trebalo Lopetegi da fula igraca iz Primere,meni dovoljno sto je argentinac![]()
Fullkrug-Najzad spic,ne mogu vise da gledam mrcinu Antonia koji je prosao put od desnog beka do spica,samo jos na gol nije stao....Fullkrug ima jako dobar finishing al uvek kazem za svakog igraca,dodji druze u PL da vidim od kakvog si materijala![]()
Sa dolaskom Todiboa i Kilmana mislim da je Vest Hem zatvorio štoperske pozicije i da bi mogao da se reši jednog od najlošijih štopera u PL Agerda. Zuma je prošlu sezonu odigrao vrlo slabo, dok se Mavropanos nametnuo i očekujem da bude starter i ove sezone.
Samervil je solidan igrač koliko sam ga gledao, opcija više u napadu pored zakucanih Kudusa i Bovena na krilima. Možda Korne dobije neku veću priliku, mislim da kao rezervna opcija može itekako da bude od pomoći. Fulkruga ovo malo što sam gledao deluje vrlo dobro, Tajler je dao odličan opis zajeban kao kratko ćebe. Očekujem da pored Bovena, Kudusa i Pakete da 15+ golova.
Što se tiče Pakete mislim da mesecima ništa nisam pročitao. Poslednje što se sećam je da je namerno dobijao žute kartone kako bi se njegovi pajtosi u Brazilu kladili na to. I koliko znam pristao je da sarađuje sa istraživačima. Vest Hem je s njim prošlo leto bio i vin-vin situaciji ako ostane ostaje vrhunski igrač ako ga prodaju eto 100+ meleona €... Ali on je hteo da obogati svoje pajtose![]()
O igračkim kvalitetima je suvišno pričati, takav majstor fudbala je redak. Vidim da je igrao poslednju prijateljsku, nadam se da će ipak igrati i da će dokazati svoju nevinost. Ako je ipak muljao, treba ga kazniti lepo.
Potpis Foderingema mi ima logike jedino ako će biti 3. golman iza Areole i Fabijanskog. U kakvom je on rusvaju branio prošle sezone...Onaj Šefild ni u SLS ne bi konkurisao za top 3.
Mislim da Njuka mora da kalkuliše zbog jebenog FFPa. Vidim da su doveli golmana Vlahodimosa za 23.6 miliona € što mi deluje kao nejasan potez s obzirom da u timu imaju Poupa, možda malo zaoštravanje konkurencije. Napravili su vrhunske poslove sa prodajom Eliota Andersona za 41 miliona € i izvesnog Jankube Minteha za 35 miliona €. Deluje mi da imaju previše igrača na nekim pozicijama tipa 4 desna i 5 levih bekova.
Mislim da je Vila preplatila Onanu koji jeste dobar igrač. Ros Barkli je tako Emerijevsko pojačanje, očekujem da ima dobru sezonu iz drugog plana. Hendikep za Vilu je povratak Tajrona Mingsa koje je godinama jedan od lošijih štopera PL, hodajuća greška. Zanima me hoće li ga Emeri vratiti u postavu...
Tek mi ovo nema smisla jer Newcastle ne trosi nista u poredjenju sa Chelsea,kako oni nemaju tih problema?...Uglavnom prljave igre se tu igraju sa tim FFPa,dvostruki arsini..
- Batica ubica
Slažem se, apsolutno jesu dvostruki aršini. Nikom tamo nije u interesu da ljudi iz SA sa neograničenim budžetom kupuju koga požele. Al zato Boli može da potroši milijardu za jedan PR i nikom ništa. Englezi kao i uvek igraju neke druge igre.
- Tajler Darden
Lazar Samardžić prelazi u Atalantu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Šteta što to nije bio Inter prošle sezone, valjda je zapelo kod njegovog oca koji mu je menadžer, provizije za njega.
Ali ni Atalanta nije uopšte loša opcija pogotovo ova pod Gasperinijem koja je raj za ofanzivne igrače zbog stila fudbala. Igraće i LŠ, ako se dobro pokaže može Atalanta lepo da zaradi na njemu u budućnosti.
Ali ni Atalanta nije uopšte loša opcija pogotovo ova pod Gasperinijem koja je raj za ofanzivne igrače zbog stila fudbala. Igraće i LŠ, ako se dobro pokaže može Atalanta lepo da zaradi na njemu u budućnosti.
Ne slazem se jer smatram da bi u Interu ulazio sa klupe dok ce u Atalanti biti standardna desetka....Jako lep transfer,Atalanta ce biti deo slagalice na putu ka PL.Batica ubica wrote: ↑Sun Aug 18, 2024. 11:18 amŠteta što to nije bio Inter prošle sezone, valjda je zapelo kod njegovog oca koji mu je menadžer, provizije za njega.
- Tajler Darden
Gundogan napušta Barselonu.
VPJTS
VPJTS