FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Thu Aug 15, 2024. 11:15 pm

2:1 i igrač više i Šamrok umesto da krene po treći gol čeka penale.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Aug 16, 2024. 12:06 am

Covek ume da postavi, ali je trenerska kukavica kakva se retko vidja. Nista bolje mi ne zasluzujemo

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 16, 2024. 7:21 am

Neznalica par ekselans.

Uspeo je da promaši sa svim pojačanjima.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 16, 2024. 11:18 am

Luzerski mentalitet luzerskog kluba. Bolje da nismo imali igrača više, čim je pokazao crveni pomislio sam ovo nije dobro, sad ima da se uplaše pobede. E tako su i igrali u produžecima, sa strahom.

Nažalost ovo je bila naša najbolja utakmica ove sezone. Konačno smo dobili Zahida kakav je bio prošle sezone, odlična utakmica nadam se da će dolaskom ovog Kovača konačno krenuti da igra na 10. Konačno da i onaj nesrećnik Severina nešto odigra, sinoć je bio naš najbolji igrač. Problem je što on odigra tako jednom u 10 utakmica pa onda nestane.

Medina... Do 2. gola i nije igrao loše, ali ono... Ne markira svog čoveka, podleće pod centaršut... To je tužno pogotovo jer je on izvorno štoper, nije jedan od ofanzivnih bekova.

Vidim u medijima da se Mujakić poliva govnima da bi se branio lažni kapiten Svetozar. Mujakić nije odigrao ništa lošije od Svetozara, čak je Svetozar kriv kod prvog gola jer nije očistio loptu a mogao je a kod drugog je bio vrlo loše postavljen zajedno sa Medinom je podleteo pod loptu. Za gol svaka čast ali to nije njegov primarni deo posla. Opet je zakazao kao kapiten, da podigne ekipu u produžecima. Jurčević deluje kao vrlo solidan igrač, prijatno iznenađenje.

Arijaga može da igra, problem je što igra sa Zahidom koji nije trkački moćan igrač pa mora još više da radi od lopte. Tehnički je solidan, dobar trkač, agresivan ali nekad i previše već ima 3 žuta na 6 utakmica. Sa trkački dobrim parnjakom i on će postati bolji. Nažalost u produžecima je izgubio snagu, morao je Natho umesto njega već u 1. produžetku.

Saldanju je trebalo pustiti odmah. Kakav ostanak do kraja kvalifikacija, dečko glavom nije ovde odavno. Sinoć nije jedan dobar potez napravio. Taki Nikolić je džabe i ulazio, isto nula dobrih poteza. Čovek koji na treningu ne šutira van 16 sinoć pokušava 2 puta a ima opcije da odigra, bespotrebno heroisanje.

Trifunović :lol: Jadni mi ako nam je ovo najtalentovaniji igrač iz generacije... A Goh i Kalulu su bili i lošiji od njega, a to nije lako... Od izmena niko sem Grimalda nije ništa uradio, ne računam Natha koji je ušao prekasno.

Ova ekipa nažalost nema stav, zato i jesu tu gde jesu. Samo se pogleda ko je kapiten i sve je jasno.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 17, 2024. 9:28 am

Ala vera Šamroku za prelazni rok.

Od svega što je doveo jedino Jurčević liči na nešto. Plaćaju se obeštećenje za Ariage, Zubairue i ostalu drvnu građu.

Zubairu uopšte ne deluje da je profi fudbaler, a za njega je plaćeno obeštećenje. Dečko ne zna gde je konja vezao.

Orićev koljač je ispod prosečnog kvaliteta. I ovo što smo odigrali 120 minuta je zahvaljujući Jovanoviću i Zahidu, kog je trener ubio u pojam.

Ariage nema nigde, oni bekovi su toliko dobri da teren vidi Medina.

Vazura je opet našao sličnog sebi, gle čuda opet je tu magični Stanoje. Večiti poltron svake uprave, dok mu se ne počne mrdati stolica. Tada postaje buntovnik. Najveće govno od čoveka koje je ikada bilo na klupi Partizana.

Sve ovo što je on odigrao u Evropi odigrao bi i BusPlus Nađ.

Batađorizam u punom sjaju... Imaš tri napadača i krećeš utakmicu sa Kaluluom u špicu. Ekipa koja je zaista potentna napred i može stvoriti uvek priliku svedena je da čuva 2:1 sa igračem više i čeka penale.

Te izmene zdrav mozak ne može da shvati. Odigrati sa igračem više bez Natha, kad već Zahid ne može... Muda svoja bih pojeo.

Još prozivanje igrača posle utakmice. :bad: Svi su problem, samo skot koji je primio 12 komada u četiri utakmice valja.

Ovo je bila velika prilika, pošto je Lugano raspad. Njihov dvomeč sa Fenerom nije merilo, pošto je Murinjo odavno bivši trener.

Gent će već biti daleko teža priča. Zaista se nadam da Šamrok neće ući u istoriju i ispasti iz tri evropska dvomeča za jedno leto.

Oni tikovi i gestikulacije pored klupe... Da se čovek zapita da li se tip drogira.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 17, 2024. 9:49 am

Marković odlazi u Rajo Valjekano.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 17, 2024. 11:46 am

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 17, 2024. 9:49 am
Marković odlazi u Rajo Valjekano.
Treba platiti da ga odvedu ako treba. Prosečan igrač na kojeg nijedan novinar neće da udari za što je dete Partizana, svi ga brane i skreću krivicu na druge. Još je kapiten na svu muku...

U prvom mandatu je bio krš, ne znam ni kako smo ga prodali. U drugom mandatu je igrao dobro istini za volju a u trećem vrlo prosečno, malo bolje nego u prvom.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Aug 17, 2024. 1:00 pm

Neće nedostajati.

Svakako je deo najgore odbrane u istoriji kluba. Žao mi je Jovanovića. Nije zaslužio da u ovakvom trenutku bude u klubu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 17, 2024. 1:04 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Aug 17, 2024. 1:00 pm
Neće nedostajati.

Svakako je deo najgore odbrane u istoriji kluba. Žao mi je Jovanovića. Nije zaslužio da u ovakvom trenutku bude u klubu.
Šteta zbog njega što nije otišao negde da igra ozbiljniji fudbal.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 18, 2024. 10:26 am

Lazar Romanić zameniće Saldanju.

Kralj i Stanoje dominiraju.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 18, 2024. 11:07 am

Sve dok Ivković ne javi ne verujem. Jedino njemu verujem što se tiče pojačanja u FKP, svi od njega prepisuju.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 18, 2024. 11:14 am

Ivković je i pisao na Telegrafu.

EDIT: Sad vidim potpis S. L.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 18, 2024. 2:43 pm

Železničar potvrdio da hoćemo Romanića.

Tako makar kaže njihov predsednik.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Aug 18, 2024. 5:07 pm

I trlja ruke, on dobro zna da ce Vazura radije potrošiti novac na sumanuta obeštecenja, nego na same fudbalere. Pitam se zašto :dirol:
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 18, 2024. 10:10 pm

Mocart piše da je Romanić Šamrokova želja.

VPJTS

Post Reply