FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Menadžeri Kovača je Rade Dunjić.
Svaka čast Šamroku.
Svaka čast Šamroku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Kako javlja Ivković Romanić neće biti zamena za Saldanju već za Kalulua koji je precrtan.
@Tajler
Ko je Rade Dunjić?
Apropo utakmice sa IMTom i sudije Marka Ivkovića poznatijeg kao Arap, još pre par godina se znalo da je učestvovao u nameštanjima utakmica i da je kažnjavan pa vraćan da sudi SLS, ljudi iz Lajkovca su uzimali pare na kladionici na utakmicama gde je on sudio. Od nekih ljudi bliskih meni došao sam do informacija da je Arap u velikim dugovima, onda da se redovno čuje sa gosn Terzom, a najzanimljivija informacija je da je Arap zapravo Grobar što mi je potvrdio čovek koji ga poznaje godinama...
@Tajler
Ko je Rade Dunjić?
Apropo utakmice sa IMTom i sudije Marka Ivkovića poznatijeg kao Arap, još pre par godina se znalo da je učestvovao u nameštanjima utakmica i da je kažnjavan pa vraćan da sudi SLS, ljudi iz Lajkovca su uzimali pare na kladionici na utakmicama gde je on sudio. Od nekih ljudi bliskih meni došao sam do informacija da je Arap u velikim dugovima, onda da se redovno čuje sa gosn Terzom, a najzanimljivija informacija je da je Arap zapravo Grobar što mi je potvrdio čovek koji ga poznaje godinama...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Dunjić je vrlo poznat lik sa severa, danas ugledni biznismen i vlasnik IMT. 
Možeš mu i guglati prošlost.
Možeš mu i guglati prošlost.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Posle Saldanje sada ide hajka na Kalulua.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Odložili smo i utakmicu protiv Spartaka.
Izgleda da baš gori za grupnu fazu Konferencije.
Izgleda da baš gori za grupnu fazu Konferencije.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
- Tajler Darden
Nismo, ali ima vremena. 
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Potvrdio Stanojević da je Romanić njegova želja.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
A takođe i da je Kalulu suspendovan zbog ponašanje posle izmene protiv Lugana. Negde pročitah da je Kalulu najplaćeniji igrač ekipe?!
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ima još nezbrinute ciganske dece, za koju nema mesta u cirkusu iz rupe. Verujem da su podebljani u Stanojevom tefteru, milina je poslovati s Dunjicem
non mollare mai
- Tajler Darden
Aktivirali su se botov. Kalulu je na spisku za odstrel. Zato i ide hajka na njega.Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 21, 2024. 5:13 pmA takođe i da je Kalulu suspendovan zbog ponašanje posle izmene protiv Lugana. Negde pročitah da je Kalulu najplaćeniji igrač ekipe?!
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Agonija se nastavlja.
Suspendujes krilo, pa ubacis skart iz vojvodine na krilo, posto smatras da nije dovoljno kvalitetan za svoju prirodnu poziciju da je pokriva.
Tu bekovsku poziciju ti pokriva centralni bek koji ni to ne ume da igra, kamoli desnog beka.
Ozbiljni lomovi
Suspendujes krilo, pa ubacis skart iz vojvodine na krilo, posto smatras da nije dovoljno kvalitetan za svoju prirodnu poziciju da je pokriva.
Tu bekovsku poziciju ti pokriva centralni bek koji ni to ne ume da igra, kamoli desnog beka.
Ozbiljni lomovi
Teski mazohizam je ovo gledati,strahovito nekvalitetno,IQ u debelom bunaru...
Ovde fudbala jedino znaju Zahid i Natho,ostali su operisani od istog,na kvantitet ponekad nesto naprave kad se poklopi...
Ovaj Grimaldo ne lici na profesionalnog sportisu,cenim da krocis u random favelu u Brazilu da bi iskopao boljeg...
Kakva uprava,takvi i igraci...
Ovde fudbala jedino znaju Zahid i Natho,ostali su operisani od istog,na kvantitet ponekad nesto naprave kad se poklopi...
Ovaj Grimaldo ne lici na profesionalnog sportisu,cenim da krocis u random favelu u Brazilu da bi iskopao boljeg...
Kakva uprava,takvi i igraci...
- Irriducibili
Postao je težak mazohizam gledati FKPWhite Mamba wrote: ↑Thu Aug 22, 2024. 10:33 pmAgonija se nastavlja.
Ozbiljni lomovi
Čekam Stanoja da izjavi kako nece otici (a gde bi), te da ce kroz 19 prelaznih rokova biti bolje
Obecano mu....
non mollare mai
- White Mamba
To je tek prica...bolje da cutim...
Jedan strasno limitiran trener, kome je najveca "vrlina" pr. Mozda sam lud ali i ovi kurtoni sa arene u prenosu targetiraju vec potkacene igrace...
Cini mi se da se demagogija za jotu nije promenila.
A ni trenerski napredak u ovih 15g nije ostvaren, stavise
Sve u svemu sveobuhvatno smece
Spremni za 60 minuta fudbala, nikakav mehanizam napada nemamo, bocne napade i prekide branimo kao da imamo paraplegiju...
Jedan strasno limitiran trener, kome je najveca "vrlina" pr. Mozda sam lud ali i ovi kurtoni sa arene u prenosu targetiraju vec potkacene igrace...
Cini mi se da se demagogija za jotu nije promenila.
A ni trenerski napredak u ovih 15g nije ostvaren, stavise
Sve u svemu sveobuhvatno smece
Spremni za 60 minuta fudbala, nikakav mehanizam napada nemamo, bocne napade i prekide branimo kao da imamo paraplegiju...