Fantasy Premier League 21/22
Moderator: Moderator
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
Re: Fantasy Premier League 21/22
Nije ni Gvardiol, sa zdravim svim štoperima može lagano da premesti Akea na levog beka i a da štoperi budu Dijaš i Stons recimoČekićar wrote: ↑Wed Aug 21, 2024. 4:57 pmSvakako treba malo sacekati ali potencijalno dobra opcija za 6m,rekao bih i bolja od Muniza jer su tresnjice daleko ofanzivnije....Posebno na ovakve igrace treba obratiti paznju neko ko ima Haalanda.Batica ubica wrote: ↑Wed Aug 21, 2024. 3:38 pmVidim da je već dugo u Evropi ali je PL neiskusan, trebaće mu vremena da se privikne na čvrstinu. Pomoći će mu činjenica da Bormut ima one brze crnce po krilima tipa Uatara, Semenjo, Sinistera, Klajvert.
Inace tresnjice zavrsavaju i Ramsdale-a kojeg sam imao u 1. draftu jer je najbolji golman za 4.5m a ocekivao sam da ranije promeni sredinu...Steta sto je bas Bournemouth u pitanju jer im defanziva nije jaca strana al svakako ce imati dosta odbrana.
Chilvel na izlaznim vratima plavaca,dobar ofanzivni bek,ako zabode neku dobru ekipu dobicemo jos jednu sjajnu ofanzivnu opciju iz poslednje linije....Nadam se da to nece biti UTD jer njima ne verujem nista,ocajni su..
Gundogan se vratio u City a hoce i Fukajasija iz Celtic-a,znaci Pep rulet opet u najavi....Haaland i Gvardiol jedine sigurne opcije..
Čilvel je dobar igrač ali previše podložan povredama. Sem Junajtedu koji ima 2 povređena leva beka ne vidim da je ikome od jačih timova potreban startni levi bek, jer Čilvel ne verujem da bi išao iz Čelsija negde gde ne bi bio starter. Čak ni Junajtedov rezon ne vidim, da na dvojicu levih bekova podložnih povredama dovedeš i trećeg levog beka podložnog povredama. Možda neka pozajmica u PL da prihvati smanjenje plate radi igranja, povratak u Lester ili tako neka opcija možda...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Solanke OUT,Porro IN..
Nema nedoumica kod Postekoglua,stari je to fantazer,zna sta je muka
Bijelsa je isto bio car,neretko je diktirao ceo tim za sutra,prvih 11
Nema nedoumica kod Postekoglua,stari je to fantazer,zna sta je muka
Bijelsa je isto bio car,neretko je diktirao ceo tim za sutra,prvih 11
-
OnlineBatica ubica
Samo što nikog Bjelsinog iz odbrane nisi smeo da staviš, nikad ne znaš kad će primiti 5

U drugom kolu 91pts.
Moglo je i bolje,City primi gol na Etihadu od Ipswicha sto je nadrealno ali generalno mi je Gvardiol za odstrel,nema ga u napadackim akcijama.
Fulham ga primi od tuznog Leicestera koji je u vezi bas nemocan,jedan budjavi prekid mi presudio...Takodje se Muniz ispromasivao ali imaju povoljan raspored do 7. kola tako da cu ga istrpeti.
Glavni utisak mi je ocajni Newcastle,koja nemoc danas,posebno u prvom poluvremenu,nisu mogli pola da predju...Poslednja linija kompletno prosecna sastavljena od engleskih bezveznjaka...Uz Tripsa koji je na ledu+povredjeni Botman i Schar bas su nikakvi a dolaze im Spursi sledeci vikend..Gordon na svu srecu ni iz cega doneo bodove..
Treba napomenuti da im se od sledeceg kola vraca Tonali sto je ogromno pojacanje..
+41
Moglo je i bolje,City primi gol na Etihadu od Ipswicha sto je nadrealno ali generalno mi je Gvardiol za odstrel,nema ga u napadackim akcijama.
Fulham ga primi od tuznog Leicestera koji je u vezi bas nemocan,jedan budjavi prekid mi presudio...Takodje se Muniz ispromasivao ali imaju povoljan raspored do 7. kola tako da cu ga istrpeti.
Glavni utisak mi je ocajni Newcastle,koja nemoc danas,posebno u prvom poluvremenu,nisu mogli pola da predju...Poslednja linija kompletno prosecna sastavljena od engleskih bezveznjaka...Uz Tripsa koji je na ledu+povredjeni Botman i Schar bas su nikakvi a dolaze im Spursi sledeci vikend..Gordon na svu srecu ni iz cega doneo bodove..
Treba napomenuti da im se od sledeceg kola vraca Tonali sto je ogromno pojacanje..
+41
-
OnlineBatica ubica
@Čele
Ti si stvarno iskoristio WC

Vrhunsko kolo, 74 poena. Da je svako ovakvo
Neki igrači nisu ništa uradili za ova 2 kola, čekaću ih još 2 kola pa onda najavljujem rezove u timu kao Stanojević

Ti si stvarno iskoristio WC
Vrhunsko kolo, 74 poena. Da je svako ovakvo
..
Bila je laka odluka i unapred pripremljena s obzirom da nisam imao Haalanda,imam isplanirano sve do 10. kola
Za ocekivati je bodovni pad u narednim kolima jer slede neki derbiji...U prva 2 kola smo imali bas dobar raspored i par zicera.Batica ubica wrote: ↑Mon Aug 26, 2024. 10:50 amVrhunsko kolo, 74 poena. Da je svako ovakvo![]()
Neki igrači nisu ništa uradili za ova 2 kola, čekaću ih još 2 kola pa onda najavljujem rezove u timu kao Stanojević
![]()
![]()
Jedna misao vezana za Liverpool..
Vidim ociglednu razliku u odnosu na Klopov Liverpool,umesto 4-3-3 igra se 4-2-1-3 gde je Sobo #10 i dosta sire se stoji na terenu.
Naravno ovo sve pisem zbog fantazija,Salah stoji dosta sire dok je pod Klopom jako cesto ulazio unutra i bio centralno...+ vidimo da ga Slot vadi nije vise zakucan do kraja na terenu..
Nisam uopste siguran da ce Salah opravdati 2.5/2m vecu cenu u odnosu na Saku,Palmera,Sona...a ni 5m u odnosu na Luiz/Jota....Donece vise od njih dvojice jer je na penalima ali nisam siguran da ce to biti dovoljno vise da nadoknadi tih 5m razlike..
-
OnlineBatica ubica
Meni je žao što Slot Mekalistera vidi u povučenoj ulozi. Prošle sezone kad je prešao na 10 to je bila poezija. Soboslaj je bio slab prošle sezone, ali i meni deluje da mu Slotov sistem više odgovara. Novina je Gravenberh kao pozicioni zadnji vezni, videćemo da li ima dovoljno taktičke discipline da izgura tu ulogu.Čekićar wrote: ↑Mon Aug 26, 2024. 2:48 pm..
Bila je laka odluka i unapred pripremljena s obzirom da nisam imao Haalanda,imam isplanirano sve do 10. kola![]()
Za ocekivati je bodovni pad u narednim kolima jer slede neki derbiji...U prva 2 kola smo imali bas dobar raspored i par zicera.Batica ubica wrote: ↑Mon Aug 26, 2024. 10:50 amVrhunsko kolo, 74 poena. Da je svako ovakvo![]()
![]()
![]()
Jedna misao vezana za Liverpool..
Vidim ociglednu razliku u odnosu na Klopov Liverpool,umesto 4-3-3 igra se 4-2-1-3 gde je Sobo #10 i dosta sire se stoji na terenu.
Naravno ovo sve pisem zbog fantazija,Salah stoji dosta sire dok je pod Klopom jako cesto ulazio unutra i bio centralno...+ vidimo da ga Slot vadi nije vise zakucan do kraja na terenu..
Nisam uopste siguran da ce Salah opravdati 2.5/2m vecu cenu u odnosu na Saku,Palmera,Sona...a ni 5m u odnosu na Luiz/Jota....Donece vise od njih dvojice jer je na penalima ali nisam siguran da ce to biti dovoljno vise da nadoknadi tih 5m razlike..
Što se tiče Salaha, Dijaza i Žote... Žota će se verovatno povrediti u jednom delu sezone, Dijaz je prosto prosečan/ispod prosečan finišer tako da ne verujem da može da dogura do 12/13 golova na primer.
Da se osvrnem i na povratak Tonalija... On je u Milanu bio pozicioni zadnji vezni, ono malo prošle sezone što je igrao igrao je 8, BTB. Za očekivati je da i ovde bude 8/BTB 6 ukoliko Bruno G ostane u Njuki jer je tamo poziciona 6 i najbolji igrač tima. Videćemo koliki će Tonalijev uticaj biti u napadu.
Ocni test za Gvardiola me ne vara.
Is Gvardiol worth £6.0m in #FPL...
Penalty Area Touches in GW2:
- Lewis (11)
- Gvardiol (1)
Lewis ‘inverting’ means less attacking license for Gvardiol
Povratkom Walkera na desnog beka obrnulo bi se,onda Gvardiol ide jako visoko...
Is Gvardiol worth £6.0m in #FPL...
- Lewis (11)
- Gvardiol (1)
Lewis ‘inverting’ means less attacking license for Gvardiol
Povratkom Walkera na desnog beka obrnulo bi se,onda Gvardiol ide jako visoko...
Kako ste prosli u 3. kolu?
78pts ne zvuci uopste lose ali je lose iz razloga sto je Haaland doneo skoro pola..
Samo je Liverpool imao CS....u veznom redu niko nista osim Salaha kojeg za sada dobro peglam Luizom ali dugorocno nece ovo moci da sljaka jer momak izlazi u 65min..Bice utakmica kada na HT nece nista uraditi i vec si u banani jer znas da mu casovnik otkucava.
Razliku su napravila 2 imena,Eze na Stamfordu koji nije nista uradio u prva 2 kola tako da nije ni strasno i mocni Mbeumo koji je pokidao u sendvicu izmedju Enfilda i Etihada tako da nije postojao rezon da se uzima....ali uskoro se otvara Brentfordu raspored...
U napadu pored skandinavske zveri....Isak dao budjav gol koji bi uterao i Boya vs Artmedia,sve u svemu Newcastle je uzasan,negledljiv....Ne znam od kad je EH postao bunkerica trener...
Joa Pedro....Igrac koji je jako forsiran i prosle sezone kada je bio rotacijski igrac,sada je zakucan u 11....Radi me jako,galebovi cekaju u 4. kolu Ipswitc a u 5. Forest,bice bodova ko salate
Jebeni panj Wood pravi razliku,ovaj podatak me bas boli
Eventualno Havertz...
Generalno budjavo kolo...
Moze se konstatovati i da me je Fulham unazadio i glavni je krivac zasto nisam u top par hiljada....Protiv 2 promotera niti su sacuvali mrezu niti je Muniz nesto uradio....ali najvaznije je da sam imao jak rezon.
Za kraj,reprezentativni fudbal je poseban krug pakla
78pts ne zvuci uopste lose ali je lose iz razloga sto je Haaland doneo skoro pola..
Samo je Liverpool imao CS....u veznom redu niko nista osim Salaha kojeg za sada dobro peglam Luizom ali dugorocno nece ovo moci da sljaka jer momak izlazi u 65min..Bice utakmica kada na HT nece nista uraditi i vec si u banani jer znas da mu casovnik otkucava.
Razliku su napravila 2 imena,Eze na Stamfordu koji nije nista uradio u prva 2 kola tako da nije ni strasno i mocni Mbeumo koji je pokidao u sendvicu izmedju Enfilda i Etihada tako da nije postojao rezon da se uzima....ali uskoro se otvara Brentfordu raspored...
U napadu pored skandinavske zveri....Isak dao budjav gol koji bi uterao i Boya vs Artmedia,sve u svemu Newcastle je uzasan,negledljiv....Ne znam od kad je EH postao bunkerica trener...
Joa Pedro....Igrac koji je jako forsiran i prosle sezone kada je bio rotacijski igrac,sada je zakucan u 11....Radi me jako,galebovi cekaju u 4. kolu Ipswitc a u 5. Forest,bice bodova ko salate
Jebeni panj Wood pravi razliku,ovaj podatak me bas boli
Eventualno Havertz...
Generalno budjavo kolo...
Moze se konstatovati i da me je Fulham unazadio i glavni je krivac zasto nisam u top par hiljada....Protiv 2 promotera niti su sacuvali mrezu niti je Muniz nesto uradio....ali najvaznije je da sam imao jak rezon.
Za kraj,reprezentativni fudbal je poseban krug pakla
-
OnlineBatica ubica
Vojvoda Momčilo i Haland su me izvukli da to ne bude kanal, od 66 poena njih dvojica su doneli 51... Ostali niko ništa, Everton je do 87' držao nulu i onda primer stručnjaci 3 gola za 10'...
Moraću da okrenem novi list kao Stanojević posle pauze, 3 kola čekam i niko ništa ne doprinosi. Fulkrug nijednom nije bio starter, Muniz ništa, Edegard, Kudus... Neki će leteti iz tima
Ali ne mogu da budem nezadovoljan za sada, najmanje je bilo 63 sad bih potpisao da svako kolo do kraja imam 63

Moraću da okrenem novi list kao Stanojević posle pauze, 3 kola čekam i niko ništa ne doprinosi. Fulkrug nijednom nije bio starter, Muniz ništa, Edegard, Kudus... Neki će leteti iz tima
Ali ne mogu da budem nezadovoljan za sada, najmanje je bilo 63 sad bih potpisao da svako kolo do kraja imam 63
-
OnlineBatica ubica
@Čele
Zaboravih da se nadovežem na neke stvari... Nemoj da diraš mog brata Krisa Vuda
Vrlo zahvalan centarfor, čovek je stvoren da u ekipama koje se bore za opstanak spakuje 15 golova za sezonu.
Žoao Pedro je taj tip koji ili daje dva gola i namešta jedan ili dobija crveni u 12' jer je nabo glavom protivničkog štopera
Ozbiljan provokator koliko sam primetio prošle sezone, naložena luda glava od koje može da se očekuje svašta.
Zaboravih da se nadovežem na neke stvari... Nemoj da diraš mog brata Krisa Vuda
Žoao Pedro je taj tip koji ili daje dva gola i namešta jedan ili dobija crveni u 12' jer je nabo glavom protivničkog štopera
-
OnlineBatica ubica
Lepo kolo. 69 bodova sa Salahom kao kapitenom koji je imao samo asistenciju. Kunja gol, Muniz gol, Haland gol, Medison gol i asistencija, Gabrijel gol, Smit Rou gol.
-
OnlineBatica ubica
Slabo kolo. 43 poena, samo je Salah koji mi je bio i kapiten je imao učinak jedni je on iz ekipe dao gol/asistirao i Poro što je zadržao 0 ali je dobio i žuti. Osetio sam da Haland neće puno napraviti protiv Njuke u gostima jer štoperi Burn i Šer su fizički vrlo jaki i mogu da mu pariraju, pogotovo Burn koji je bolji igrač od Šera. Medison, Soboslaj, Smit Rou, Muniz, Kunja ništa... Soboslaj već 3 kola ništa a svaku je počeo, za te pare ima solidnih igrača.