Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Prelazni rok - leto, zima
U Barsi se ne zna za časni krst.
Oliver Skip u Lesteru. Skip je vrlo dobar zadnji vezni, jedina mana mu je što je sporiji ostalo je sve na mestu. Agresivnost, trčanje, anticipacija, postavljanje, vrlo solidna tehnika, duel igra. Lester je dobio vrlo solidnog igrača.
Oliver Skip u Lesteru. Skip je vrlo dobar zadnji vezni, jedina mana mu je što je sporiji ostalo je sve na mestu. Agresivnost, trčanje, anticipacija, postavljanje, vrlo solidna tehnika, duel igra. Lester je dobio vrlo solidnog igrača.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Romano piše da će Gundogan možda nazad kod Pepa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
- Irriducibili
Pep je na tržištu, odlasci i povrede su uzrokovali manjak igrača. Mada mi tek sad nije jasno što je Gundogan uopšte i odlazio
non mollare mai
- Batica ubica
Fulam se pojačava, posle odlaska dvojice štopera Rima i Adarabioja vraćaju štopera Palasa Andersena za 35 milinona €. Andersen je solidan igrač, biće od pomoći Fulamu pogotovo u situaciji kada imaju samo 2 štopera u ekipi, trebaće im još jedan da bi imali punu rotaciju. Vidim da hoće i Bergea iz Barnlija, on bi im doneo čvrstinu i visinu na sredini terena, zahvalan igrač.
- Tajler Darden
Vratio se Gundogan kod Pepa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Vrhunsko pojačanje Sitija. Možda i najbolja osmica na svetu. I to za 0€.
- Batica ubica
Kepa na pozajmici u Bormutu. Videćemo da li i preuzima mesto startnog golmana od kapitena Neta, verujem da su ga zato i doveli.
- Batica ubica
Ugarte u Junajtedu, eto konkurencije Kazemiru. Junajted će platiti 50 miliona € fiksno + 10 miliona € kroz bonuse- Zanimljivo je da ga PSŽ prodaje samo godinu dana posle kupovine iz Sportinga za 60 miliona €.
Kako javlja Fabricio Liverpul će krenuti po Kjezu, obeštećenje bi trebalo da bude oko 15 miliona €. Idealno po Juventus jer neće prodati Kjezu konkurentima, neće im otići kao slobodan igrač na kraju sezone a takođe neće mu plaćati da ne radi ništa u klubu do juna. I dalje mi nije jasno kako se to nekome Kjeza ne uklapa u koncepciju ali dobro. Za Liverpul bi Kjeza bio odlična alternativa za Salaha jer Gakpo i Dijaz su leva krila, Žota može da odigra krilo ali je on ipak centarfor dok je Darvin centarfor nikako krilo gde ga je Klop često forsirao u 1. sezoni.
Kako javlja Fabricio Liverpul će krenuti po Kjezu, obeštećenje bi trebalo da bude oko 15 miliona €. Idealno po Juventus jer neće prodati Kjezu konkurentima, neće im otići kao slobodan igrač na kraju sezone a takođe neće mu plaćati da ne radi ništa u klubu do juna. I dalje mi nije jasno kako se to nekome Kjeza ne uklapa u koncepciju ali dobro. Za Liverpul bi Kjeza bio odlična alternativa za Salaha jer Gakpo i Dijaz su leva krila, Žota može da odigra krilo ali je on ipak centarfor dok je Darvin centarfor nikako krilo gde ga je Klop često forsirao u 1. sezoni.
- Irriducibili
PSG je toliko jak da je njima Ugarte višak. Baš kao i Xavi Simons koga drže na pozajmici. Konačno su prestali da kupuju imena, okrenuli se mladima i sada su brutalni. Bio sam medju retkima koji je smatrao da je odlazak Mbapea zapravo dobar za njih, čitav niz igrača je sada prodisao
non mollare mai
- Batica ubica
Možda im ta strategija donese LŠ u budućnosti, kad već ova se zvezdama nije.
Nekoliko zanimljivih transfera se desilo. Mektominej u Napoliju za 30 miliona €, solidan posao Napolija Konte dobija sasvim solidnog BTB igrača.
Nketija u Kristal Palasu za 29.7 miliona € + 5.9 miliona € kroz bonuse. Veliki novac po meni za jednog realno prosečnog centarfora, pogotovo u situaciji gde Palas već ima Matetu i Eduarda. Dobar posao Arsenala jer je rasteretio igrački kadar, na centarforu su već Žesus i Haverc tako da nema gužve. Treba reći da je Palas prodao Džordana Ajuva u Lester za 5.9 miliona €, vrlo zahvalan igrač i vrlo dobar timski igrač.
Kjeza u Liverpulu za samo 13 miliona € je transfer leta po meni. Ozbiljna krađa Liverpula, igrač takvog kvaliteta u prajmu svoje karijere za samo 13 miliona €.
Mikel Merino u Arsenalu za 32 miliona € + 5 miliona € kroz bonuse. Sa ovim je Arsenal zatvorio PR a i sredinu terena, Parti, Žoržinjo, Rajs, Merino, Edegard. Takođe Arsenal je poslao na pozajmicu Fabija Vijeru u Porto.
Spominje se interesovanje Čelsija za Sanča i izgleda da su ponudili razmenu Sančo-Sterling Junajtedu. Sterling je trenutno senka onog igrača od pre a i previše je sličan Rašfordu tako da ne verujem da će Junajted to prihvatiti. Navodno je i Juve zainteresovan za Sterlinga, ali samo za pozajmicu sa pravom otkupa. Ostaje nejasno zašto je Juventus zainteresovan za Sterlinga a prodao je Kjezu za siću.
Nekoliko zanimljivih transfera se desilo. Mektominej u Napoliju za 30 miliona €, solidan posao Napolija Konte dobija sasvim solidnog BTB igrača.
Nketija u Kristal Palasu za 29.7 miliona € + 5.9 miliona € kroz bonuse. Veliki novac po meni za jednog realno prosečnog centarfora, pogotovo u situaciji gde Palas već ima Matetu i Eduarda. Dobar posao Arsenala jer je rasteretio igrački kadar, na centarforu su već Žesus i Haverc tako da nema gužve. Treba reći da je Palas prodao Džordana Ajuva u Lester za 5.9 miliona €, vrlo zahvalan igrač i vrlo dobar timski igrač.
Kjeza u Liverpulu za samo 13 miliona € je transfer leta po meni. Ozbiljna krađa Liverpula, igrač takvog kvaliteta u prajmu svoje karijere za samo 13 miliona €.
Mikel Merino u Arsenalu za 32 miliona € + 5 miliona € kroz bonuse. Sa ovim je Arsenal zatvorio PR a i sredinu terena, Parti, Žoržinjo, Rajs, Merino, Edegard. Takođe Arsenal je poslao na pozajmicu Fabija Vijeru u Porto.
Spominje se interesovanje Čelsija za Sanča i izgleda da su ponudili razmenu Sančo-Sterling Junajtedu. Sterling je trenutno senka onog igrača od pre a i previše je sličan Rašfordu tako da ne verujem da će Junajted to prihvatiti. Navodno je i Juve zainteresovan za Sterlinga, ali samo za pozajmicu sa pravom otkupa. Ostaje nejasno zašto je Juventus zainteresovan za Sterlinga a prodao je Kjezu za siću.
- Irriducibili
Mene živo zanima gde ce LFC naci mesto Kjezi, gužva je bila i bez njega
non mollare mai
Liverpool brutalno dobro radi,ne dovodi sebe u poziciju da im neka pozicija gori i da po svaku cenu moraju da traze igraca na odredjenoj poziciji vec dovode ono sto ima najbolji value for money.Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 28, 2024. 2:57 pmMene živo zanima gde ce LFC naci mesto Kjezi, gužva je bila i bez njega
Rekao bih da se na vreme pripremaju na zivot bez Salaha koji je u poslednjoj godini ugovora i najavio je da odlazi na leto.
Doveli su i Mamardasvilija i resili golmansku poziciju za narednih 10+ godina,brutalan golman....I Alison ce put Arabije na leto...
- Batica ubica
Alternativa Salahu desno, na centarforu su Žota i Darvin a levo Dijaz i Gakpo. Nema gužve, pozicije su vrlo lepo raspoređene. Znaju se prve opcije a znaju se i rezervne opcije.Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 28, 2024. 2:57 pmMene živo zanima gde ce LFC naci mesto Kjezi, gužva je bila i bez njega
Klub koji jako ozbiljno radi na svim nivoima....I Klop im je pola godine ranije najavio da odlazi kako bi imali dovoljno vremena da nadju zamenu,bez da se dovedu u problem sa vremenom...
Plavci su im usli u Laviu,Kaiseda....oni sa tim nemaju problem,ne preplacuju igrace...Value for money kao osnova poslovanja.
Plavci su im usli u Laviu,Kaiseda....oni sa tim nemaju problem,ne preplacuju igrace...Value for money kao osnova poslovanja.