FK Partizan
Moderator: Moderator
-
OnlineBatica ubica
Re: FK Partizan
Zimus smo doveli Kovačevića za 600k € i Jankovića kao kusur. Evo sada pola godine kasnije Kovačevića smo jedva poslali na pozajmicu a Jankovića takođe želimo da se rešimo. Dokaz koliko ljudi u klubu ne znaju gde su konja vezali.
Kako Ivković prenosi sa Kanuteom još nije dogovoren raskid ugovora a već je odbio neke ponude a sad traži da mu se isplati 12 plata. Jedna stvar mi je zapala za oko, od odlaska Zdjelara u leto 2022. nikako da ustalimo jednog pozicionog zadnjeg veznog u timu. Zamena je bio Traore koji je po mom mišljenju vrlo korektno igrao u tandemu sa Belićem, onda je oteran Traore doveden je Kanute koji je odigrao vrlo dobro pola sezone i onda se odao čarima beogradskog noćnog života, pa je na polusezoni došao Ovusu koji je odigrao ništa posebno i sad je došao Arijaga. Za 2 godine od odlaska Zdjelara baš na poziciji na kojoj je igrao promenili smo 4 igrača...
Kako Ivković prenosi sa Kanuteom još nije dogovoren raskid ugovora a već je odbio neke ponude a sad traži da mu se isplati 12 plata. Jedna stvar mi je zapala za oko, od odlaska Zdjelara u leto 2022. nikako da ustalimo jednog pozicionog zadnjeg veznog u timu. Zamena je bio Traore koji je po mom mišljenju vrlo korektno igrao u tandemu sa Belićem, onda je oteran Traore doveden je Kanute koji je odigrao vrlo dobro pola sezone i onda se odao čarima beogradskog noćnog života, pa je na polusezoni došao Ovusu koji je odigrao ništa posebno i sad je došao Arijaga. Za 2 godine od odlaska Zdjelara baš na poziciji na kojoj je igrao promenili smo 4 igrača...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Tu je bio projektovan Miličić pre Kovačevića, ali su mu kolena čačkalica.
Ostaje mi nejasno šta toliko fali Stjepanoviću... Treneri se menjaju, ali njegov status je isti.
Ostaje mi nejasno šta toliko fali Stjepanoviću... Treneri se menjaju, ali njegov status je isti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Sve se svodi na Vazurine kombinacije, otuda se placa obeštecenje za balvane, čak i one bez kolena
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Bićemo bez povređenog Goha na revanšu sa Gentom, mada će zli jezici reći da smo i do sad igrali bez njega 
Ivković je više puta u svojim tekstovima apostrofirao kako je Goh obožavatelj Mekdonaldsa i kako ima višak kg. Pritom ne zna ni engleski... A i dalje ne znamo njegovu poziciju, koji je profil igrača, glavne karakteristike u igri. Niko ne zna da li je on dribler, da li napada dubinu, da li je igrač sa pregledom igre i završnim pasom, da li je igrač koji ulazi u završnicu iz drugog plana. Takođe i dalje ne znamo da li je levo krilo, desno krilo, da li je 10, da li je polušpic. I to smo platili 1.2 miliona €... Sad već osnovano sumnjam da Goh uopšte i nije fudbaler i da nas je neko dobro skamovao.
Ivković je više puta u svojim tekstovima apostrofirao kako je Goh obožavatelj Mekdonaldsa i kako ima višak kg. Pritom ne zna ni engleski... A i dalje ne znamo njegovu poziciju, koji je profil igrača, glavne karakteristike u igri. Niko ne zna da li je on dribler, da li napada dubinu, da li je igrač sa pregledom igre i završnim pasom, da li je igrač koji ulazi u završnicu iz drugog plana. Takođe i dalje ne znamo da li je levo krilo, desno krilo, da li je 10, da li je polušpic. I to smo platili 1.2 miliona €... Sad već osnovano sumnjam da Goh uopšte i nije fudbaler i da nas je neko dobro skamovao.
- Tajler Darden
Ivković ponovo najavljuje Medinu u prvih 11.
Uz sve svoje limite Aranđel Stojković je za dva nova pojačanja i Medinu lično Alveš na desnom beku.
Uz sve svoje limite Aranđel Stojković je za dva nova pojačanja i Medinu lično Alveš na desnom beku.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Mrtva trka je između njih dvojice. Aranđel je generalno spor što sam pisao posle njegove 1. utakmice kod nas (Vojvodina u gostima) i lošiji defanzivno i od Medine ali ima taj kvalitet da se ubacuje u završnicu napada i često predstavlja opasnost napred iako nema neki centaršut. Medina je bolji fizikalac, brži, jači i skočniji. Problem je što Lazarević i Đurđević nisu bolji igrači od Medine, kao ni taj Roganović koji je planiran za bonusa pa se povredio.Tajler Darden wrote: ↑Tue Aug 27, 2024. 7:05 pmIvković ponovo najavljuje Medinu u prvih 11.
Kako Ivković prenosi Hofenhajm je zainteresovan za Saldanju i spominje se cifra od 6 miliona € obeštećenja što bi bilo vrlo korektno. Takođe Ivković pominje da ćemo u slučaju prodaje Svetozara (zainteresovani Rajo, Viktorija Plzenj i Makabi koji je Svetozar odbio iz porodičnih razloga) probati da dovedemo štopera Šahtjora Izraelca Stava Lemkinog. Ono što je tu sumnjivo što Lemkin ima samo 36 utakmica seniorskog fudbala, mada momak ima 21 godinu.
Večeras ne znam šta da očekujem. Mislim da ovi nisu ništa posebno i da možemo da ih prođemo ukoliko završnica bude bila bolja nego u Beogradu. Takođe ne sme da bude grešaka tipa Zubairu ne izađe na centaršut, Jurčevć ne markira igrača, Medina ne markira igrača, Severina koji igra u odbrani sa 12% mogućnosti itd.
-
OnlineBatica ubica
Peku oči koliko smo limitirani.
Mislim da Zubairu ne bi mogao da pravi razliku ni u srpskoj ligi Zapad...
Mislim da Zubairu ne bi mogao da pravi razliku ni u srpskoj ligi Zapad...
-
OnlineBatica ubica
Stanojeviću ajde i ti. I povedi Vazuru.
Gledati ovu utakmicu 90' i još slušati Strajnića tokom cele utakmice je nešto što bih uveo kao zatvorsku kaznu.
Ne možeš da prođeš ako ne iskoristiš šanse, prosto i jednostavno. Te priče vratiće se ovo, vratiće se ono. Nema šta da se vraća, to u fudbalu ne postoji.
Gledati ovu utakmicu 90' i još slušati Strajnića tokom cele utakmice je nešto što bih uveo kao zatvorsku kaznu.
Ne možeš da prođeš ako ne iskoristiš šanse, prosto i jednostavno. Te priče vratiće se ovo, vratiće se ono. Nema šta da se vraća, to u fudbalu ne postoji.
- White Mamba
Kratko jasno kurcinela drugovi..
Da neko pita trenera zasto su mu igraci spremni za poluvreme max
Da neko pita trenera zasto su mu igraci spremni za poluvreme max
- Tajler Darden
Džukela je obavila misiju... Još najavljuje nove igrače.
VPJTS
VPJTS
Klub mrtav a mi navijaci se fokusiramo na teren,totalno pogresno.
Teren je posledica,uzrok se zna i opet nista...
Sve u svemu jako tragicna i tuzna situacija.
Teren je posledica,uzrok se zna i opet nista...
Sve u svemu jako tragicna i tuzna situacija.
- Irriducibili
Da se napravi proba wolt i glovo radnika. Izgledom su isti, a vrlo verovatno da bi medju njima našli bolje fudbalere od postojecih
non mollare mai
- White Mamba
Cele mozemo mi da se fokusiramo na sta oces, ovaj umnobolnik dok ne padne sa vlasti nema nista, a nece skoro
A dok je "zasluznih partizanovaca" i "legendi" koji rade s ovim dzukelama....
Kakve su nam legende nas zvalavi i ne treba puno da pogura niz padinu..
Poserem se na svaku laznu legendu i slicne, veci smo mi partizanovci od svih njih na gomili, bar se nismo ovajdili od naseg sportskog drustva
Nasisajte se kurca gospodo
I ovo leto, prvi put kad su stvari pretile da se pokrenu (ma koliko bedan odziv bio, taja apel je bio nesto u moru nicega), brze bolje su nasli "legendu" da kolaborira, uz lazne price o pojacavanju pula/skole/struke
Uklet klub.
I pojesce ga vucuc sa "partizanovom decom"
I neka..
Bar ce taj lazni mit da crkne..mozda..
Zecevicu bjekovicu jebem vam mater
Vama i svima koje ste izlegli, zlotvori
A dok je "zasluznih partizanovaca" i "legendi" koji rade s ovim dzukelama....
Kakve su nam legende nas zvalavi i ne treba puno da pogura niz padinu..
Poserem se na svaku laznu legendu i slicne, veci smo mi partizanovci od svih njih na gomili, bar se nismo ovajdili od naseg sportskog drustva
Nasisajte se kurca gospodo
I ovo leto, prvi put kad su stvari pretile da se pokrenu (ma koliko bedan odziv bio, taja apel je bio nesto u moru nicega), brze bolje su nasli "legendu" da kolaborira, uz lazne price o pojacavanju pula/skole/struke
Uklet klub.
I pojesce ga vucuc sa "partizanovom decom"
I neka..
Bar ce taj lazni mit da crkne..mozda..
Zecevicu bjekovicu jebem vam mater
Vama i svima koje ste izlegli, zlotvori
Možemo i trenera lagano tamo da potražimo.. Ništa više od Duljaja kao početnika nije ponudio..Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 28, 2024. 10:28 pmDa se napravi proba wolt i glovo radnika. Izgledom su isti, a vrlo verovatno da bi medju njima našli bolje fudbalere od postojecih
A verujem da je plaćen malo više..
-
OnlineBatica ubica
Kako javlja Ivković prodajemo Svetozara u Plzenj za 1.5 miliona € ali klubu ide samo 750k €useld dogovora sa Olimpijakosom. Ovakve ugovore prave već godinama, gde pola para završi u bivšem klubu... Lažni kapiten odlazi i to je jedina lepa vest što se tiče FKPa. Ivković kaže da dugovanja prema Svetozaru uopšte nisu mala te da će morati da se dogovori sa klubom što bi verovatno trebalo da znači da će da oprašta dugove...
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... a-kolenima
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/39 ... a-kolenima