On nece da ide jer naravno nema gde, dok Vazura, sve i da hoce, a nece, da ga otera, ne bi mogao zbog visine njegovog ugovora. FKP nije samo fudbalski, vec i finansijski klinički mrtav, dugovi do guše, brdo wolt & glovo dostavljača pod ugovorom, a prihoda bez. Žvalavi nas drži na aparatima
FK Partizan
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: FK Partizan
non mollare mai
- Batica ubica
Kako Ivković javlja dobili smo ponudu za Severinu od 1.5 milion € + milion € kroz bonuse od Venecije. Za te pare ga treba odvesti kolima do Venecije ako treba.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Hoće li neko poželeti Stanoja i Vazuru? 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Sveta Šteta i zvanično otišao u Plzen.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Hvala Bogu otišao je lažni kapiten, nadam se da neće imati i 4. mandat kod nas. Štoper još kapiten koji za godinu i po dana doživi 4 bruke, 0:4 protiv Mladosti GAT (doduše tu nije bio kapiten), 5:0 protiv Nordsjelanda, 0:4 protiv TSCa i 6:2 protiv Dinama. Kapiten treba da podigne ekipu kad mu ekpia padne, da svojim primerom i svojim glasom vodi tim u teškim momentima. On u teškim momentima izgleda kao izgubljen slučaj.
Prvi mandat je bio katastrofa, ne znam ni kako smo ga prodali Olimpijakosu. Sećam se dobro na polusezoni 18/19 primili smo 8 golova u SLS od kojih je on bio kriv za 6... Drugi mandat je bio iznenađujuće dobar, jedino je tad zaličio na igrača. Treći mandat je bio vrlo prosečan, neke dobre utakmice pa neke vrlo loše. Kapitenska traka ga je unazadila. Sve u svemu prosečan igrač.
- Tajler Darden
Zanimljivost vezana za Svetu Štetu.
Stanojević je juče rekao da je Sveta želeo još zimus da ide. Stigao je septembar, devet meseci se zna da je štoper želeo da ode i zamenu nisu pronašli.
Stanojević je juče rekao da je Sveta želeo još zimus da ide. Stigao je septembar, devet meseci se zna da je štoper želeo da ode i zamenu nisu pronašli.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Sasila nas vojvodina, sreca i golman da je x
- Tajler Darden
Struka prevazilazi sebe iz meča u meč.
Videćemo koje su nove granice dunsteraja.
Videćemo koje su nove granice dunsteraja.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Kažu da je golman pola tima. Jovanović nije pola, već 70% ove ekipe. Idi čoveče igraj ozbiljan fudbal, u prajmu si karijere.
- Batica ubica
Saldanja u Ferencvarošu. Prema Mocartu dobijamo 5 miliona € i % od dalje prodaje a po ivkoviću 4 miliona € i 20% od dalje prodaje.
Definitivno dovodimo Romanića, ostaje da se vidi da li je on direktna zamena za Saldanju ili dovodimo još jednog igrača. PR u Srbiji traje do 13. septembra.
Definitivno dovodimo Romanića, ostaje da se vidi da li je on direktna zamena za Saldanju ili dovodimo još jednog igrača. PR u Srbiji traje do 13. septembra.
- Batica ubica
Kako kaže Ivković, izvesna Al Džazira je za Saldanju nudila 7 miliona € + milion € kroz bonuse i naši su to prihvatili ali je problem nastao oko dinamike isplate. Naime, naši stručnjaci su tražili da ovi uplate odmah 4 miliona € a ti iz Al Džazire su nudili 3 miliona odmah, pa onda i 3.5 ali su naši to odbili. Stručnjaci su izgubili 4 miliona €, kakvi magovi poslovanja

S druge strane Ivković prenosi da vraćamo Mihajla Ilića na pozajmicu. Iskreno nisam oduševljen, Ilić mi za onih pola sezone nije delovao kao sposoban defanzivac, čak naprotiv delovao mi je kao slaba karika. Ništa posebno, prosečan mladi igrač. Čak je on nazivan nekim tehnički sposobnim štoperom a imao je prilično grešaka u igri nogom tokom svog prvog mandata pogotovo za nekoga ko je smatran tehnički sposobnim igračem. Još jedna bitna stvar je da u Bolonji nije odigrao ni sekund, a čim nije debitovao znači da nije puno mogao ni da napreduje jer nije imao takmičarskih utakmica. Takođe, Bolonja ga posle 8/9 meseci vraća odakle je došao i to nešto govori.
S druge strane Ivković prenosi da vraćamo Mihajla Ilića na pozajmicu. Iskreno nisam oduševljen, Ilić mi za onih pola sezone nije delovao kao sposoban defanzivac, čak naprotiv delovao mi je kao slaba karika. Ništa posebno, prosečan mladi igrač. Čak je on nazivan nekim tehnički sposobnim štoperom a imao je prilično grešaka u igri nogom tokom svog prvog mandata pogotovo za nekoga ko je smatran tehnički sposobnim igračem. Još jedna bitna stvar je da u Bolonji nije odigrao ni sekund, a čim nije debitovao znači da nije puno mogao ni da napreduje jer nije imao takmičarskih utakmica. Takođe, Bolonja ga posle 8/9 meseci vraća odakle je došao i to nešto govori.
- Tajler Darden
Nemaju ćorav dinar.
Zato i gledaju pozajmicu od koje mi nemamo ništa.
Zato i gledaju pozajmicu od koje mi nemamo ništa.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Kako Ivković prenosi prodajemo Severinu u Makabi Haifu kod Baraka Obame. Dobijamo između 1.3 i 1.5 miliona €.
Odlična prodaja s obzirom na zalaganje i stav Severine. Dečko nije loš igrač, ima tu materijala ali je toliko nezainteresovan i ima takvu kurcobolju kakvu dugo nisam video. Neodgovornost u odbrani koja ga ne interesuje, sad protiv Vojvodine više puta nije ušao ni u kadar kad smo se branili. Generalno za vreme u Partizanu non-stop je bio van pozicije, non-stop mu je protivnički bek bio debelo iza leđa, non-stop je kasnio. I kad god je kasnio i bio van pozicije nije se cimao da istrči u sprintu i promeni situaciju već u laganom džogingu posmatrao šta se dešava. Jeste leva noga dobra, dribling je solidan, onako visok i brz nezgodan je za čuvare ali je problem nekonstantnost, on je otprilike svaku 8. utakmicu igrao dobro. A često je znao da bude sebičan, da hoće sam da reši situaciju. Kamo lepe sreće da se zimus nije ni vraćao kad je otišao. Oređeni kvalitet postoji ali je glava ogroman problem, dečka ovo ne zanima mnogo.
Odlična prodaja s obzirom na zalaganje i stav Severine. Dečko nije loš igrač, ima tu materijala ali je toliko nezainteresovan i ima takvu kurcobolju kakvu dugo nisam video. Neodgovornost u odbrani koja ga ne interesuje, sad protiv Vojvodine više puta nije ušao ni u kadar kad smo se branili. Generalno za vreme u Partizanu non-stop je bio van pozicije, non-stop mu je protivnički bek bio debelo iza leđa, non-stop je kasnio. I kad god je kasnio i bio van pozicije nije se cimao da istrči u sprintu i promeni situaciju već u laganom džogingu posmatrao šta se dešava. Jeste leva noga dobra, dribling je solidan, onako visok i brz nezgodan je za čuvare ali je problem nekonstantnost, on je otprilike svaku 8. utakmicu igrao dobro. A često je znao da bude sebičan, da hoće sam da reši situaciju. Kamo lepe sreće da se zimus nije ni vraćao kad je otišao. Oređeni kvalitet postoji ali je glava ogroman problem, dečka ovo ne zanima mnogo.
- Batica ubica
Iliev novi-stari sportski direktor

Sjaši Kurta da uzjaši Murta...
Sjaši Kurta da uzjaši Murta...
- Tajler Darden
Stanoje doneo promene. 
Imaće lepe van nastavne aktivnosti Ivica, Vazura i Stanojević.
Imaće lepe van nastavne aktivnosti Ivica, Vazura i Stanojević.
VPJTS
VPJTS