FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan
Zaista me je sramota šta sam upravo gledao. Stanojeviću... Karaktera nemaš svakako čim si se vratio, tako da ostavku ne očekujem.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- White Mamba
Ma kakva ostavka.
Zecevicevi i Bjekovicevi mladunci ne daju ostavku, posebno ako kaplje koliko ovom kaplje.
Nego srastu sa foteljom moras da ih skidas razredjivacem
Majku im jebem
Zecevicevi i Bjekovicevi mladunci ne daju ostavku, posebno ako kaplje koliko ovom kaplje.
Nego srastu sa foteljom moras da ih skidas razredjivacem
Majku im jebem
- Batica ubica
Golman Jovanović
Kapa dole. I treba da ode odavde da igra ozbiljan fudbal, troši svoj prajm ovde među ludacima.
Šta reći o utakmici u kojoj su nam najbolji igrači Zubairu, čovek koji je drugoligaški fudbaler, i Filipović koji je vrlo prosečan igrač. Jurčević izgubi igrača kod drugog gola, Mujakić se kod trećeg postavi tako da im otvori autoput ka golu, Ilić ne markira igrača kod 4. gola... Sve bolje od boljeg. Ovi što su poulazili ne zna se ko je gori. Vadi čovek Natha na poluvremenu, jedinog koji je za nešto sposoban. Zahid je prestao da igra posle onog derbija 2:2 otprilike.
Da li je bio penal ili nije nebitno je... Jeste igrao rukom, da li je namerno deluje da jeste. Mada kad se ovako izgubi... Jad i beda na šta smo spali.
Šta reći o utakmici u kojoj su nam najbolji igrači Zubairu, čovek koji je drugoligaški fudbaler, i Filipović koji je vrlo prosečan igrač. Jurčević izgubi igrača kod drugog gola, Mujakić se kod trećeg postavi tako da im otvori autoput ka golu, Ilić ne markira igrača kod 4. gola... Sve bolje od boljeg. Ovi što su poulazili ne zna se ko je gori. Vadi čovek Natha na poluvremenu, jedinog koji je za nešto sposoban. Zahid je prestao da igra posle onog derbija 2:2 otprilike.
Da li je bio penal ili nije nebitno je... Jeste igrao rukom, da li je namerno deluje da jeste. Mada kad se ovako izgubi... Jad i beda na šta smo spali.
- Irriducibili
non mollare mai
- Tajler Darden
Spremao sam se da napišem kilometarski post, ali ne mogu... Nemam volje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ostavka Stanojevića, izgleda da ima malo karaktera.
Kada se vratio nisam verovao da će išta uraditi što sam i napisao čini mi se, sa ovom upravom ni Klop ne bi ništa napravio. Iz poštovanja prema rezultatima iz prethodna 2 mandata nisam odmah skočio da ga pljujem, ali kako je vreme prolazilo jasno je bilo da neće uraditi ništa. Za razliku od prošla 2 odlaska, sada nemam ni trunku empatije prema njemu. Prosto, znao je gde dolazi, sarađivao je sa istim ovim ljudima 2 sezone a pre samo 2 godine su ga izjebali gde mu nisu dali podršku u borbi za titulu, ni pojačanjima ni logistikom. Ako je stvarno poverovao u lažna obećanja oko pojačanja, rekonstrukcije uprave, rekonstrukcije omladinske škole, poštenog suđenja itd. onda je Stanojević vrlo naivan. Još ih je hvalio kako mu dovode pojačanja na vreme
Ovo je nekako i dokaz da u životu, ne samo u sportu, postoji samo danas i da je danas najbitnije, ono što je bilo juče je bitno ali je to završena priča. Stanojević je samim dolaskom letos degradirao svoj status kod dosta navijača, sve ono dobro što je radio tokom prethodna dva mandata pada u vodu.
Sad, šta dalje? Ovako na prvu mislim da će sledeći trener biti Vulićević, ima neko ime, napravio je neke rezultate u mlađim kategorijama a sem početnika u trenerskom poslu niko pametan više neće preuzeti ovaj tim u ovoj situaciji. Ili možda izvuku nekog drugog početnika, koji će potrajati 4 meseca.
Kada se vratio nisam verovao da će išta uraditi što sam i napisao čini mi se, sa ovom upravom ni Klop ne bi ništa napravio. Iz poštovanja prema rezultatima iz prethodna 2 mandata nisam odmah skočio da ga pljujem, ali kako je vreme prolazilo jasno je bilo da neće uraditi ništa. Za razliku od prošla 2 odlaska, sada nemam ni trunku empatije prema njemu. Prosto, znao je gde dolazi, sarađivao je sa istim ovim ljudima 2 sezone a pre samo 2 godine su ga izjebali gde mu nisu dali podršku u borbi za titulu, ni pojačanjima ni logistikom. Ako je stvarno poverovao u lažna obećanja oko pojačanja, rekonstrukcije uprave, rekonstrukcije omladinske škole, poštenog suđenja itd. onda je Stanojević vrlo naivan. Još ih je hvalio kako mu dovode pojačanja na vreme
Ovo je nekako i dokaz da u životu, ne samo u sportu, postoji samo danas i da je danas najbitnije, ono što je bilo juče je bitno ali je to završena priča. Stanojević je samim dolaskom letos degradirao svoj status kod dosta navijača, sve ono dobro što je radio tokom prethodna dva mandata pada u vodu.
Sad, šta dalje? Ovako na prvu mislim da će sledeći trener biti Vulićević, ima neko ime, napravio je neke rezultate u mlađim kategorijama a sem početnika u trenerskom poslu niko pametan više neće preuzeti ovaj tim u ovoj situaciji. Ili možda izvuku nekog drugog početnika, koji će potrajati 4 meseca.
- Tajler Darden
Ja tipujem na Sava. Deluje mi kao neko ko je ostao bez para, pa samim tim u dostojanstva.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Ja sam zaboravio da je Lola Smiljanić od skoro trener neke od mlađih selekcija, eto im "rešenja"...
Evo šta kaže Đorđe Tomić.Nije birao reči nekadašnji vezista crno-belih.
"Rešeni smo, nema povlačenja. Čvrsto smo odlučili da se izborimo za Zborove za Skupštinu. Da oni podnesu ostavke. Navijači neće doći dok ovi ne odu. S njima nema pregovora. Milom ili silom, doći će trenutak".
Među onima koji traže smene Partizanovih čelnika je i trener Veljko Paunović.
"Ja sam se sa Veljkom Paunovićem dopisivao od četiri do šest ujutru. Kaže: 'Vidi, gotovo je, kraj. Plakao sam sa svojim detetom, Zvezdini navijači su me zvali... Dajte više ljudi, ovo je sramota. Organizujte se'".
Ponovio je Tomić da je nezadovoljstvo toliko, da se neće birati sredstva koja bi dovela do traženih odlazaka iz Humske.
"Ne budu li podneli ostavke - ili milom ili silom, ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče, rešićemo tu situaciju. Sa ljudima koji su doveli klub dovde, koji su tu 60, 40 godina nema kompromisa. Biće milom ili silom”.
- Batica ubica
Savo novi trener, Ivković potvrdio
Sad znamo da ima manje karaktera i od Stanojevića. Kad je odlazio pre 4 godine reče da više nikad neće raditi u srpskom fudbalu, kad ono

Doći u Partizan u ovakvom momentu, da opet radiš sa jajarama sa kojima si godinu i po dana sarađivao i video kakve su jajare i secikese, gde znaš da te neće podržati i da si unapred osuđen na propast. Plus sa ovakvim igračkim kadrom, prošli put je bar imao solidnu ekipu sad ima 3 igrača.
O preletačkoj karijeri Save sam pisao već par puta. Đurićev protivkandidat 2009. pa onda njegov koalicioni partner u rušenju ove uprave 2016., rušenje ove uprave na čuvenoj skupštini 2016. pa dolazak kod iste uprave za trenera 2019., pokušaj rušenja Toleta 2011. pa prelazak u FSS kod tog istog Toleta 2012. godine, gde je posle svog pljuvanja po Toletu na kraju Toletovog mandata predložio Tomi Nikoliću da se Toletu uruči Orden Nemanje drugog reda... A čini mi se da je bilo tu i menjanja političkih stranaka početkom 2000ih mada se toga ne sećam bio sam mali
Što se tiče trenerskih kvaliteta, retko nadobudan i arogantan tip, misli da je popio svu pamet ovog sveta zato što je uzeo jedan kup Srbije. Takođe i taj ofanzivan fudbal se igrao dok je pokojni Đumi bio pomoćnik, posle Đumijevog odlaska zbog svađe sa Savom doveo je za prvog pomoćnika Radovana Ćurčića koji je sve suprotno od Đumija. Na trenutke ni on nije znao šta želi, da li da igra napadački fudbal na gol više ili pragmatičan fudbal na rezultat.
Sad znamo da ima manje karaktera i od Stanojevića. Kad je odlazio pre 4 godine reče da više nikad neće raditi u srpskom fudbalu, kad ono
Doći u Partizan u ovakvom momentu, da opet radiš sa jajarama sa kojima si godinu i po dana sarađivao i video kakve su jajare i secikese, gde znaš da te neće podržati i da si unapred osuđen na propast. Plus sa ovakvim igračkim kadrom, prošli put je bar imao solidnu ekipu sad ima 3 igrača.
O preletačkoj karijeri Save sam pisao već par puta. Đurićev protivkandidat 2009. pa onda njegov koalicioni partner u rušenju ove uprave 2016., rušenje ove uprave na čuvenoj skupštini 2016. pa dolazak kod iste uprave za trenera 2019., pokušaj rušenja Toleta 2011. pa prelazak u FSS kod tog istog Toleta 2012. godine, gde je posle svog pljuvanja po Toletu na kraju Toletovog mandata predložio Tomi Nikoliću da se Toletu uruči Orden Nemanje drugog reda... A čini mi se da je bilo tu i menjanja političkih stranaka početkom 2000ih mada se toga ne sećam bio sam mali
Što se tiče trenerskih kvaliteta, retko nadobudan i arogantan tip, misli da je popio svu pamet ovog sveta zato što je uzeo jedan kup Srbije. Takođe i taj ofanzivan fudbal se igrao dok je pokojni Đumi bio pomoćnik, posle Đumijevog odlaska zbog svađe sa Savom doveo je za prvog pomoćnika Radovana Ćurčića koji je sve suprotno od Đumija. Na trenutke ni on nije znao šta želi, da li da igra napadački fudbal na gol više ili pragmatičan fudbal na rezultat.
- White Mamba
I bi takoTajler Darden wrote: ↑Tue Sep 24, 2024. 6:37 pmJa tipujem na Sava. Deluje mi kao neko ko je ostao bez para, pa samim tim u dostojanstva.
Malo nas jasu ova dva kretena pod patronatom najveceg
Koliko ovaj klub ima poltrona, oportunista, i pizdurina, malo nas jasu
Neko je djole tomic, neko je stanojevic/savo milosevic
- Tajler Darden
Slušajte struku. 
Dobio sam sat vremena nakon ovoga posta i potvrdu.
Vučića ćemo i preživeti, ali ovu našu decu bez novca i dostojanstva nećemo.
Dobio sam sat vremena nakon ovoga posta i potvrdu.
Vučića ćemo i preživeti, ali ovu našu decu bez novca i dostojanstva nećemo.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Zar je Savo toliko dekintirao... Radio je on u savezu dugo, mandat kod nas, Olimpija mu je bila dužna više stotina hiljada € posle otkaza.
Kako prenosi Ivković, skupština kluba je zakazana za 11. oktobar. Takođe Ivković piše da sve miriše na povlačenje gosn Mikija iz kluba, dok je gosn Vučela još ranije odlučio da se povuče. Takođe Ivković napominje da je gotovo sigurno da će Rasim Ljajić biti sledeći predsednik kluba.
Kako prenosi Ivković, skupština kluba je zakazana za 11. oktobar. Takođe Ivković piše da sve miriše na povlačenje gosn Mikija iz kluba, dok je gosn Vučela još ranije odlučio da se povuče. Takođe Ivković napominje da je gotovo sigurno da će Rasim Ljajić biti sledeći predsednik kluba.
- Tajler Darden
Pa ili nema para ili je krenuo u neki posao, pa su potrebni benefiti.
Vuče na to da će apel popušiti.
Vuče na to da će apel popušiti.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Kako Ivković prenosi Rasim Ljajić će gotovo izvesno biti predsednik kluba dok će potpredsednik biti Branko Ružić.
- Batica ubica
Ne znam kakve su namere Đorđa Tomića, sve u životu vrlo lako može da se okrene ali za ovo do sad kapa dole. Digao je glas, jedan je od retkih koji je udario na ovu upravu javno i svaka mu čast na tome.Đorđe Tomić je poručio da Miloševićev dolazak na klupu crno-belih neće ništa promeniti u njihovom stavu da cela garnitura koja vodi klub mora 11. oktobra, na zakazanoj Skupštini, da podnese ostavke.
„Suština je u Skupštini. Moraju svi tamo da podnesu ostavke. Imenovanje trenera ništa tu neće promeniti. Kuća se gradi od temelja, a to je Skupština kluba, te je potrebno da dođu ozbiljni ljudi, od integriteta, koji mogu da utiču da se stvari promene. Dolazak Save, s kojim sam direktno ja bio u kontaktu i koji nije ni potpisao „Apel za spas Partizana“ ne donosi ništa dobro. On je prijatelj sa ljudima iz kluba. Ne mislim da će on išta promeniti. Bolje da stanem ovde, ipak smo prijatelji“, uzbuđeno je pričao Tomić.
On je istakao da borbu protiv aktuelnog rukovodstva vodi već osam godina i ponovo je „potkačio“ Miloševića.
„Mi na sve ukazujemo od 2016. godine i tadašnje čuvene Skupštine, kada su na jednoj strani bili ovi ljudi, koji su najniži sloj našeg društva, a sa druge strane legende Partizana: Moca Vukotić, Mustafa Hasanagić, Vladica Kovačević, bili su tada i Savo Milošević i Ivica Kralj. Stvarno mi je žao što moram da budem ovako direktan i konkretan, ali to je sve u interesu Partizana: njih dvojica su prešla na drugu stranu. Savo je dolazio na sastanke sa nama, govorio je da ovi nemaju kapacitete da vode klub, ali promenio je stranu i otišao sa njima. Neka mu to služi na čast“.
Iako aktuelno rukovodstvo Partizana godinama uspeva da opstane na funkcijama, Tomić veruje da je sada došao kraj i poziva da podnesu ostavke 11. oktobra.
„Njima uspeva već pet godina da ostanu na funkciji, iako je jednom godišnje ovakva krizna situcija. Izbrisali su legende kluba iz Skupštine, smanjili broj članova sa 65 na 41. Ti ljudi su dno dna, talog ovog društva, mislim na njih četvoricu koji vode klub. A, ovih 41 u Skupštini su ikebane koje nemaju nikakvu težinu, potkupljeni su, njihova deca su zaposlena u klubu, a ne idu na posao. Mora država da se uključi da ne bi mi potpisnici Apela i navijači morali da radimo nešto što ne želimo, da primenjujemo neke radikalnije mere. Civilizovani smo ljudi, nadamo se da ima razuma i u Skupštinu i u državi. Ovo je kataklizma Partizana“.
Uzbuđeno je pričao Tomić u istom stilu:
„Oni treba da kolektivno podnesu ostavke. Svi! Od Skupštine do Upravnog odbora, s obzirom na stanje u kojem se klub nalazi danas. Ali, to su ljudi bez morala, časti, to je interesna grupa koja ne voli Prtizan. Da bi otišli, mora neko da im da „mig“, a dobili su ga. Tako da su na izlaznim vratima, po našim informacijama, ali sa njima nikada niste načisto“.
Podvukao je više puta Đorđe Tomić da država nije kriva za stanje u Partizanu.
„Mi ne mislimo da je država uništila Partizan, nego da je pomagala. A, Partizan je sam pao, sam se ubio. To što je država pomagala svake godine je bila medveđa usluga klubu. Jer, ovo što su ovi ljudi radili je za tužilaštvo, za državne organe. Nije Partizanu kriva ni država, ni Savez, ni Zvezda, nego ljudi koji su vodili klub i naši poznanici koji su im davali legitimitet i učestvovali u propasti kluba“.
Prve promene, kako najavljuje Tomić, moguće su već sutra.
„Koliko znamo, za sutra je zakazan Upravni odbor za koji imamo najave da će četiri-pet članova da podnesu ostavke. Da ima morala, učinili bi to svi. Da ovi ljudi odu u zaborav i da nikada više ne priđu ni Autokomandi, a kamoli stadionu Partizana“, poručio je Đorđe Tomić.