Fantasy Premier League 21/22
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Batica ubica
Re: Fantasy Premier League 21/22
45 poena sa nikakvim učinkom kapitena, plus Pikford na klupi koji je odbranio penal i zadržao nulu...
Baš loše ovo i prošlo kolo.
Baš loše ovo i prošlo kolo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ja opet nisam nezadovoljan, mada mi je realno samo kapiten Saka povukao
non mollare mai
- Batica ubica
Kakav početak kola. Smit Rou gol i 3 boda bonusa, Himenez asistencija, Kunja gol i asistencija i 3 boda bonusa, Pikford zadržana nula i 3 boda bonusa, Haland gol. Još treba Salah da igra koji je kapiten.
- Batica ubica
82 boda, vrhunsko kolo. Bilo bi verovatno još bolje da je Arsenal zadržao nulu koju je imao do pred kraj utrakmice a takođe i da je Postekoglu ubacio Medisona od starta ne znam šta glumi sa Medisonom na klupi. Čak 7 igrača je dalo doprinos golom, asistencijom ili zadržanom nulom

- Irriducibili
- Batica ubica
Au kakvo kolo. Pikford zadržana nula, Gabrijel zadržana nula, Poro najveće iznenađenje zadržana nula na Etihadu plus gol a da nije namestio gol prošlo kolo leteo bi iz ekipe, Maders 2 gola, Salah kapetan 2 gola, Kunja 2 gola i asitencija. 91 poen i još igra Hol sutra protiv Vest Hema kući to su bar 2 poena verovatno. I pored toga što Haland ne igra maltene ništa u zadnje vreme a opet nikad se ne zna kad će Siti da krene da gazi, mada ako ne da gol sledeću moraće da ide.
- Irriducibili
Bravo Batice, ja da se pohvalim da mi je Poro ostao na klupi 
non mollare mai
- Batica ubica
Nema ništa gore nego kad ostaviš na klupi igrača koji donese brdo poena, pa još na svu muku ostane druga ili treća rezerva...
- Batica ubica
U kolu u kojem sam potpuno promašio sa kapitenom (Saka kapiten, samo zadržao nulu) i u kojem sam doneo racionalnu odluku da Pikforda ostavim na klupi jer gostuje na Emirejtsu a on zadrži nulu i donese 8 poena imam 69 poena i Kepu na golu večeras protiv Vest Hema. Kepo brate prijavi neku prehladu neku povredu leđa

Hol 2 asistencije i zadržana nula, Garbijel zadržana nula, Poro ušao u 28' i taman zadržao nulu, Salah asistencija, Medison 2 gola i zadržana nula, Kunja gol... Vrlo dobro kolo, još kad bi Kepa imao neku svađu sa Iraolom

Hol 2 asistencije i zadržana nula, Garbijel zadržana nula, Poro ušao u 28' i taman zadržao nulu, Salah asistencija, Medison 2 gola i zadržana nula, Kunja gol... Vrlo dobro kolo, još kad bi Kepa imao neku svađu sa Iraolom
- Batica ubica
Kakav sam ja stručnjak... Pred ovo kolo izbacim Rodžersa reko nije ništa uradio 2 kola a igra protiv Sitija neće uraditi ništa on gol i asistencija... Izbacim Kepu reko igra na Old Trafordu primiće gol sigurno oni dobiju 0:3 Kepa zadrži nulu... Ostavim Pikforda na klupi po istoj logici jer su igrali sa Čelsijem utakmica se završi 0:0, Pikford drugu nedelju zaredom zadrži nulu i to protiv Arsenala i Čelsija a meni sedi na klupi oba puta... Stavim Alisona umesto Kepe on primi 3 gola

Na svu muku Saka se povredi u 20 nekom minutu, Votkins ponovo ne počne utakmicu, Medison ne odigra 60', Poro dobije -1 jer su primili 6 komada... I opet sam imao odličnih 75 poena!
Na svu muku Saka se povredi u 20 nekom minutu, Votkins ponovo ne počne utakmicu, Medison ne odigra 60', Poro dobije -1 jer su primili 6 komada... I opet sam imao odličnih 75 poena!
- Batica ubica
Maders ušao sa klupe, Poro ušao sa klupe, Votkins ušao sa klupe, Dijaz ostao na klupi... I opet ostavim Pikforda na klupi reko igra na Etihadu protiv Sitija i primio je gol ali je odbranio penal Halandu. I on je imao 9 poena a Alison primi gol u 5' i dobije samo 2 poena... E sledeće kolo ide Pikford na gol pa makar znao da će primiti 5
I pored svega toga solidnih 50 poena, Gabrijel zadržana nula, Hol zadržana nula, Salah kapiten gol, Kunja gol i šmekerska asistencija vrhunski je igrač Kunja lepo će Vulvsi zaraditi na njemu.
- Irriducibili
Batica ubica wrote: ↑Sat Dec 28, 2024. 10:45 amE sledeće kolo ide Pikford na gol pa makar znao da će primiti 5![]()
![]()
non mollare mai
- Batica ubica
Naravno, kad sam stavio Pikforda primio je gol u 15' a Alison je zadržao nulu... Da sad sklonim obojicu sledeće kolo bi verovatno obojica zadržala nule i nekako bi obojica dala golove.
Izbacim Votkinsa a ubacim Isaka, Votkins gol i asistencija mada je i Isak dao gol tu nisam skroz omanuo. 70 poena + imam Gabrijela sutra protiv Brentforda što je jako dobro, ne mogu puno da se žalim.
Izbacim Votkinsa a ubacim Isaka, Votkins gol i asistencija mada je i Isak dao gol tu nisam skroz omanuo. 70 poena + imam Gabrijela sutra protiv Brentforda što je jako dobro, ne mogu puno da se žalim.
- Batica ubica
Tužno kolo, svega 40 poena. Isak me izvukao da ne bude potop, sinoć kad sam video sastave prvo šta sam se zapitao je što nisam stavio Isaka za kapitena. Isak 2 gola i asistencija, Hol zadržana nula i sreća pa FPL piše asistenciju za sve živo tako da se i Savinjov šut na gol koji je golman odbranio pa je posle Foden naleteo na odbitak računa kao asistencija iako to nema nikakve veze sa asistencijom...
Postekoglua bih pitao šta glumi sa stavljanjem Medisona na klupu, najboljeg ili drugog najboljeg igrača konstantno drži na klupi zadnjih nekoliko utakmica. A mene jebe kako kauboj konja, sve mislim odmara ga igraće sledeću i ono ništa opet klupiranje. A Totenhem nema bolju 10ku od njega a bolji igrač je jedino Son eventualno.
Postekoglua bih pitao šta glumi sa stavljanjem Medisona na klupu, najboljeg ili drugog najboljeg igrača konstantno drži na klupi zadnjih nekoliko utakmica. A mene jebe kako kauboj konja, sve mislim odmara ga igraće sledeću i ono ništa opet klupiranje. A Totenhem nema bolju 10ku od njega a bolji igrač je jedino Son eventualno.