Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: Evroliga

Post by Borca » Fri Jun 28, 2024. 10:45 am

Pablo Laso usled porodicne situacije sporazumno raskinuo saradnju sa Bajernom. Spominju se Gordon Herbert i Jaka Lakovic kao kandidati za novog trenera kluba iz Minhena.
Iako je bilo informacija oko interesovanja Baskonije Luca Banchi navodno ostaje trener Virtusa.

Borca

Post by Borca » Fri Jun 28, 2024. 5:00 pm

Georgios Bartzokas i Olimpijakos produzili saranju za naredne 2 sezone.
Vassilis Spanoulis navodno prva zelja Bajerna za novog trenera.

Borca

Post by Borca » Tue Jul 02, 2024. 12:35 pm

Daniele Baiesi napustio poziciju sportskog direktora Bajerna koju je obavljao od 2017-te godine.

Borca

Post by Borca » Mon Jul 08, 2024. 2:30 pm

Nikola Mirotic i Cory Higgins navodno blizu dogovora sa Barselonom oko isplate dugovanja koja Barselona ima prema njima posle prekida saradnje pre kraja ugovora proslog leta.

Borca

Post by Borca » Fri Jul 12, 2024. 4:51 pm

Spanski Encestando javlja da je John Brown operisao rame i da se ocekuje da bude van terena do Januara.

Borca

Post by Borca » Mon Jul 15, 2024. 4:54 pm

Tiago Splitter navodno blizu dogovora da preuzme klupu Paris-a.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Nov 09, 2024. 11:12 am

Kakva utakmica u derbiju Atine :blue: :blue:

1. poluvreme standardno tvrdo i onda kanonada u 3/4, 33:30 za Pao, nijedan tim nije ispunio bonus samo 5 faulova je svirano. U jednom trenutku je svaki napad i jednih i drugih bio koš. I kad pomisliš da je Pao tu da se vraćaju Olimpijakos je uvek zadržavao prednost.

I na kraju Furnije sa one 2 trojke u dugom dvojkom iz ćoška...
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Nov 27, 2024. 4:02 pm

Pre nekoliko meseci Olimpijakos je podneo optužbe, tužbe, žalbe, ne znam koji su tačni pravni izrazi, želeći na osnovu onog što je zakon predviđao, da me zatvore i vide iza rešetaka. Došli su na ročište i tražili da se odloži suđenje, zašto? Naravno, zato što znaju da sam nevin. Njihov jedini cilj bio je da dobijem restriktivne mere i ne budem na terenu. Mogu da kažem da je pravda zadovoljena i da sam svečano oslobođen. Kako se osećate zato što niste dozvolili čoveku da ode u OAKA arenu i vidi svoju investiciju? Kako se osećate zato što mi niste dozvolili da gledam tim koji volim i za koji sam spreman da dam telo, znoj, krv, suze, novce? Kako se osećate zbog toga što ste me okrivili za nešto, a presuđeno je da sam nevin“, rekao je Janakopulos na svom Instagram profilu.
Čika Dimitris ponovo dominira :D :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Borca

Post by Borca » Sat Dec 07, 2024. 12:03 am

Moses Wright nece biti u prilici da pomogne Olimpijakosu do kraja sezone zbog "medicinskog problema" koji nije objavljen.

Tim menadzer Christos Bafes je potvrdio glasine pricajuci sa medijima posle utakmice sa Parizom “U pitanju je medicinski problem, on je dobro, bice sa nama ali bice nedostupan cele sezone.”

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Dec 07, 2024. 1:38 am

Čak nemam ni ideju šta bi to moglo biti
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Sat Dec 07, 2024. 2:08 am

Irriducibili wrote:
Sat Dec 07, 2024. 1:38 am
Čak nemam ni ideju šta bi to moglo biti
Nadam se da nije nesto ozbiljno i da ce on biti dobro, neke informacije su bile oko nekih problema sa plucima ali nisam siguran da li su tacne.

Borca

Post by Borca » Fri Dec 13, 2024. 3:41 pm

Anthony Randolph objavio da zavrsava karijeru, nije aktivno igrao od Juna 2023-ce.

Borca

Post by Borca » Thu Dec 19, 2024. 12:27 pm

Utakmica izmedju Pariza i Fenerbahcea moguce da ce biti odlozena zbog velikog broja igraca Pariza koji su nedostupni zbog bolesti.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 19, 2024. 2:49 pm

Zvanično odložena
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Dec 19, 2024. 2:52 pm

Borca wrote:
Thu Dec 19, 2024. 12:27 pm
Utakmica izmedju Pariza i Fenerbahcea moguce da ce biti odlozena zbog velikog broja igraca Pariza koji su nedostupni zbog bolesti.
Zvanicno odlozena utakmica.

Narusava se regularnost lige,Alba je igrala par utakmica sa 4 seniora i juniorima koji su prikljuceni iz mladjih kategorija..Da li je to mogao i Pariz da uradi?Da li je Alba mogla da trazi odlaganje?...ili imamo dvostruke arsine

Naravno,povredjeni igraci i bolesni ne mogu u isti kos jer u prvoj varijanti morao bi da odlazes vise utakmica a u drugoj verovatno samo jednu.Nadam se da je EL toliko ozbiljna organizacija i da ima svog coveka u Parizu koji ce se licno uveriti u tvrdnju Pariza,znaci on licno da im meri temperaturu,nista papirologija i ostala sranja koja se mogu namestiti...

Moze se postaviti i pitanje da li Pariz zeli da izbegne igranje bez Shortsa gde znaju da su im sanse minimalne?Pre manje od 48h sati su imali 11 igraca u rosteru i sad odjednom kolaps..

Ispada da ti je bolje da ti virus napadne ceo roster nego 2,3 igraca....Bolje da ne igras utakmicu nego da je igras osakacen u skracenoj rotaciji...
Sve ovo moze dovesti do zloupotrebe u buducnosti...

Sa druge strane neko ce reci pa i treba da se odlozi,Pariz dobija skoro sve i sad Fener treba da ih uzme jer ovi igraju sa juniorima....Slazem se da nije fer ali u sportu je sreca sastavni faktor,nama npr Oly dodje bez Vezenkova,ali zato idemo na Efes sa Larkinom....Prosle godine smo u Pirej isli bese sa 7 igraca....
Tako je kako je,utakmica se mora igrati...
Koliko samo primera imamo gde igraci bolesni pokusavaju dati doprinos i igraju...ispada da su budale?

Kako su povrede sastavni deo sporta tako isto su i virusi,temperature....Igras sa onim s cim raspolazes i dajes sve od sebe da sto pre osposobis igrace koji su out iz bilo kog razloga...

Mnogo pitanja a jasnog i 100% tacnog odgovora nema...Sustina je da ne smes ostaviti prostor za zloupotrebu...a s obzirom da je utakmica odlozena jedini nacin da ga ne ostavis jeste da imas svoje predstavnike koji licno pregledaju zdravstveno stanje igraca...al cisto sumnjam u taj scenario,Pariz im u najavi dostavio papirologiju mejlom sa pecatima i datumom...

Post Reply