Jedina serija koja mi je bila jednosmerna ulica zbog Sarasa koji je strasan trener za PO...U karijeri ima skor 20-2 iako ja vise volim reci 20-1 s obzirom da je taj jedan poraz sa Zalgirisom od onog Zocovog Fenera koji je bio kaznena...Iz teskih underdog pozicija ima 50% ucinak,tukao je Olympiacos u 1/4 EL sa Zalgirisom...
Jako dobro se prilagodjava i reaguje izmedju utakmica,tako da ni ne cudi sto je Paris bio najkonkurentniji u G1....Saras ima problem sa f4 formatom,on posle te jedne utakmice vidi sve,zna sta treba korigovati ali jednostavno naredne utakmice nema,sve se svede na jednu...Uveren sam da se PO igra umesto f4 da bi Saras do sad imao 2 titule prvaka evrope..
Monaco vs Barsa
Misljenja sam da iz ovog para dobijamo najlosijeg ucesnika f4 i da je Olympiacos zakucan finalista.
Ne verujem ni jednim ni drugim...Barca ima opravdanje jer su zaista osakaceni povredama,Lapro,Metu,Vesely....3 igraca iz startne petorke je too much..
Brizuela igra fantasticno i uglavnom im krajnji rezultat utakmica zavisi od njegovog ucinka..
Oly vs RMD
Kosarka nije igrica,nista ne funkcionise na dugme,tako da je Real zavrsio sezonu na nacin na koji je i igrao tokom cele godine..
PAO vs Efes
Ubedljivo najkvalitetnija i najzanimljivija serija,prisutno je i 3. poluvreme jos od G1 i optuzbe Atamana da spijunira treninge i treniranja u Pireju..
Odbrane,napadi,prilagodjavanja,izvlacenje keceva iz rukava,vadjenjem igraca iz frizidera..
Sve sto jedna prava kosarkaska serija moze da ponudi imamo ovde..
Svim silama sam uz Efes iz razloga sto pritisak koji vrse Janakopulos i Ataman je nevidjen...Presli su sve granice i ne vidim nacin kako Efes moze vcrs dobiti...Jednostavno PAO je platio 100k sudije za vcrs izmedju redova...Tako su i prosle godine pokrali Makabi u 1/4 i muka mi je od toga...
Jedva cekam sledece sezone duele PAO vs Hapoel...Batica iz Hapoela je jedini dostojan rival Janakopulosa,bice zurka