Liga Šampiona

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: Liga Šampiona

Post by Batica ubica » Mon May 12, 2025. 8:42 pm

Irriducibili wrote:
Mon May 12, 2025. 8:00 pm
Ti iskusni igrači ne utiču na činjenicu da je PSG najmaladji tim u LS, zapravo samo potvrdjuje moju tezu da su prepuni klinaca. A čak sam i napisao da je nerealno da ce bilo ko izvesti 11 klinaca, tako da taj narativ ne možeš vezati uz mene

Sad si uveo novi kriterijum kada je u pitanju Yamal, broj odigranih sezona. Nema veze što je za te dve sezone odigrao brdo utakmica što za klub, što za reprezentaciju. Sad pošto su po tebi igrači sa 23 godine, koji su se ranije izborili za mesto u timu, vec iskusni, iz toga neminovno proizilazi da Yamala kad dodje u njihove godine, možemo proglasiti veteranom po tim kriterijumima
Ok, nema potrebe za daljom raspravom jer demagoški pokušavaš da iskriviš moje reči u nedostatku argumenata. I to već nekoliko postova unazad. Misli kako hoćeš. činjenice su nešto drugo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue May 13, 2025. 5:17 am

Dragi druže, činjenice su samo prosek godina starosti, koji potvrdjuje moju tezu i isključivo se to može smatrati argumentom da li je ekipa mlada ili ne. Sve ostalo su lični utisci, želje, projekcije, animozitet, ili šta vec
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat May 31, 2025. 11:38 pm

Dominacija

Primiš 5 komada, a pukom srecom izbegneš još toliko

Surovo
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jun 01, 2025. 12:19 am

non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sun Jun 01, 2025. 11:13 am

izvukao je Inzaghi maksimum ove sezone u LS i to je verovatno jedino takmicenje u ove 4 godine da je izvukao maksimum, liga sampiona 24/25..

sad preterujem ja mozda da je nikakav trener, zapravo on je takticki verovatno ozbiljan trener.. ali ima problem sa psiholoske strane, kako da pripremi ekipu, tako i sebe.. jos od one sezone 19/20 kada je imao situaciju da uzme titulu sa Lacijom se to pokazivalo.. iskreno sam mislio da ce da naraste kao trener i savlada te stvari, prosle sezone sam cak mislio i da je uspeo, ali ocigledno nema taj kapacitet..

poneki kup ili superkup, jer je nebitno takmicenje moze da se uzme.. Serie A je osvojio jedini put kada je to uradio lagano, dva puta kada je bilo blizu, oba puta je izgubio..

idealan trener za nekog underdoga, mozda neku premijerligasku ekipu, tipa Aston Vila, Totenhem, Brajton, ali mislim da za ekipu od koje se traze trofeji nikad nece biti.. osim u slucaju Al Hilala koji je tri klase iznad ostalih..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jun 01, 2025. 2:58 pm

Neko je napisao, i sa tim sam saglasan, kako je Inzaghi jednodimenzionalan, da nema plan b. Strogo se drži šeme, nesklon inovscijama i improvizacijama. To se u neku ruku videlo i sinoc, sa najblaže rečeno čudnim izmenama koje je napravio. Jesu ti defanzivci bili očajni, jeste samoubistvo napasti po svaku cenu ovakav PSG, ali nešto moraš probati. Sa defenzivnim igračima koje je redom ubacivao, ne bi imao šanse za preokret ni protiv slabijih timova. Mislim da je vreme za rastanak i za remont Intera, ovaj tim je vec na silaznoj putanji. Ako je zaista meta Fabregas i ako mu se dovedu igrači po njegovom ukusu, to bi mogla biti zanimljiva priča
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Mon Jun 02, 2025. 7:21 am

moze Fabregas, pakuj..

svakako po svemu sto vidim ovaj Henrique je cisto krilo, ne znam kako su njega zamislili u 3-5-2 kod Inzaghija..

sutra je kljucni sastanak, pa da se pomolimo..

i naravno srecan Sari svima koji slave :give_rose:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jun 02, 2025. 1:53 pm

Želja ti je bio sns zidar, što da ti se ne ostvari :diablo:
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jun 02, 2025. 2:52 pm

Sramna predstava Intera u finalu. Ok, jeste PSŽ kvalitetniji tim ali ne toliko da bude 5:0 u finalu LŠ. Inter je i sa jačim ekipama zadnjih godina u LŠ igrao barabar. Mislim da je ovo ujedno i Inzagijev kraj u Interu, realno posle poraza 5:0 u finalu LŠ mislim da bi ostanak bio poguban.

PSŽ je prelako davao golove, kao da je u pitanju nasumična prijateljska utakmica Partizana i Mlade Boleslav na pripremama u Antaliji. Ušetavali su im se u gol, što je najgore moglo je biti i 8:0, 9:0. Igrači PSŽa su više želeli pobedu, igrali su bez straha, bili su agresivniji. Inter se psihički slomio što nije bilo karakteristično za njih zadnjih godina u LŠ.

O Inzagiju sam pisao pre neki dan, odličan anderdog trener ali čim ima očekivanje da osvaja nastaje problematika. Fali mu naredni korak, da postane serijski pobednik. Možda je ovaj poraz dobar po njega lično jer realno od ovoga nema gore u fudbalu, da izgubiš finale LŠ 5:0. Drmnuo je u dno i dalje nema, sad više nema straha od neuspeha. Daleko od toga da je njegov mandat u Interu loš, titula, 2 kupa, igrao je 2 finala LŠ ali isto tako ima i ono što ga žulja da je u sve 4 sezone imao najbolji tim u Seriji A a da je samo jednom uzeo titulu. Ne bih voleo da ode u Arabiju, voleo bih da ga vidimo u PL recimo kako bi se snašao.

Enrikeu kapa dole. Naterao je igrače PSŽa da rade kao konji, naterao je Dembelea da trči i igra sa maksimalnim zalaganjem što je veći trofej i od LŠ :D :D A tek posle tragedije koja mu se desila, samo možeš da se pokloniš čoveku. Takođe mi je jako drago zbog Markinjosa koji je odličan igrač, godinama je već tamo, godinama su bila razočarenja u LŠ, izgubljeno finale. Svaka čast Hakimiju za reakciju kod gola, ne proslaviti gol u finalu LŠ iz poštovanja prema bivšem klubu :good: :good:

Houdini

Post by Houdini » Mon Jun 02, 2025. 5:35 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jun 02, 2025. 1:53 pm
Ako voziš Juga pa ti ponude staru 307-cu to je ok.. Al ako možeš Pasata da uzmeš to se ne odbija..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jun 02, 2025. 11:08 pm

Houdini wrote:
Mon Jun 02, 2025. 5:35 pm
Ako voziš Juga pa ti ponude staru 307-cu to je ok.. Al ako možeš Pasata da uzmeš to se ne odbija..
Da, ali ti priželjkuješ Trabant
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 03, 2025. 6:27 pm

Houdini wrote:
Mon Jun 02, 2025. 5:35 pm
Irriducibili wrote:
Mon Jun 02, 2025. 1:53 pm
Samo nisi rekao šta je Stankela, Jugo, 307 ili Pasat :D

Houdini

Post by Houdini » Tue Jun 03, 2025. 9:51 pm

Inzaghi je Jugo, Stankela mu dodje neka stara 307-ca.. a malo sam preterao za Fabregasa da je Pasat, ipak je Pasat sam vrh za nas staroaustrougare, krem de la krem :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 03, 2025. 10:03 pm

Ostvarila ti se želja, ode Jugo u Al Hilal i zvanično :D

Pasat je pojam auta za sve Balkance, ne samo za Vas iredentu...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Jun 03, 2025. 10:26 pm

Batica ubica wrote:
Tue Jun 03, 2025. 10:03 pm
Ostvarila ti se želja, ode Jugo u Al Hilal i zvanično
Ali nažalost nije i da dobije ćaci Trabanta
non mollare mai

Post Reply