Transferi u evropskoj košarci

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: Transferi u evropskoj košarci

Post by Borca » Tue May 13, 2025. 12:53 pm

Chema de Lucas javlja da Dubai zeli da potpise MVP-a ABA lige McKinley Wright-a na 2-godisnji ugovor, a takodje i da im je Mfiondu Kabengele na vrhu liste prioriteta.
Spanski Encestando javlja da su Josep Puerto i Valensija produzili saradnju do leta 2027-me.

Borca

Post by Borca » Tue May 13, 2025. 7:26 pm

Chema de Lucas javlja da je Nigel Williams-Goss navodno "glavna meta" Zalgirisa za narednu sezonu i da je klub iz Litvanije spreman da mu ponudi ugovor koji bi bio najveci u istoriji sto se tice njih.
Spanski Encestando potvrdjuje tu vest i spominje ugovor od 1.6 miliona (ne rekose dolara ili evra) po sezoni.

Takodje, Arnas Butkevicius i Zalgiris su produzili saradnju za naredne 2 sezone.

T.J. Shorts navodno blizu odlaska u NBA tj Memfis koji od skoro sa klupe vodi njegov bivsi trener Tuomas Iisalo.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue May 13, 2025. 7:44 pm

TJ u NBA? U najmanju ruku bi bilo zanimljivo to videti

Lično ne sumnjam u njega, više ne. Dečko je kroz celu karijeru išao težim putem, večito osporavan zbog svoje visine. I sve je izgurao, izdominirao. Sam
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Tue May 13, 2025. 7:54 pm

Irriducibili wrote:
Tue May 13, 2025. 7:44 pm
TJ u NBA? U najmanju ruku bi bilo zanimljivo to videti

Lično ne sumnjam u njega, više ne. Dečko je kroz celu karijeru išao težim putem, večito osporavan zbog svoje visine. I sve je izgurao, izdominirao. Sam
Od proslog leta u Memfisu je i onaj omaleni Japanac plej Yuki Kawamura tako da im nije strano da dovedu niske igrace izgleda.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue May 13, 2025. 8:40 pm

Još ako kojim slučajem Memfis trejduje Morenta na leto kao što se najavljuje, ne bi me iznenadilo da Šorts dobije veliku ulogu tamo. Svakako sigurno ima šta da ponudi, samo da to bude prava ekipa za njega da ne bude kao sa Kampacom koji je obično stajao u korneru umesto da bude na lopti. Mada je ovde trener koji ga zna u dušu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue May 13, 2025. 10:35 pm

Borca wrote:
Tue May 13, 2025. 7:54 pm
Od proslog leta u Memfisu je i onaj omaleni Japanac plej Yuki Kawamura tako da im nije strano da dovedu niske igrace izgleda.
A dobro, taj ima ulogu onog Filipinca u Dubaiju, klovn koji zabavlja publiku i možda vuče nekog sponzora. TJ je nešto drugo
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Wed May 14, 2025. 10:29 am

Irriducibili wrote:
Tue May 13, 2025. 10:35 pm
Borca wrote:
Tue May 13, 2025. 7:54 pm
A dobro, taj ima ulogu onog Filipinca u Dubaiju, klovn koji zabavlja publiku i možda vuče nekog sponzora. TJ je nešto drugo
Slazem se, evo sada izlaze neke informacije (onaj grk sa Eurohoops-a Barakas ili kako se vec preziva) da mu Memefis nudi garantovan ugovor ali za neki manji novac, Evropske ponude koje ima su navodno nekoliko puta bolje sto se novca tice.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed May 14, 2025. 2:07 pm

Naravno da ne znam kako on razmišlja, ali garantovana minutaža bi morala biti ključna za eventualni odlazak u Memfis
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Thu May 15, 2025. 11:58 am

Americko/Dominikanski centar Joel Soriano je novi igrac Valensije, ugovor je potpisan do kraja tekuce sezone uz opciju produzenja i za narednu sezonu.
Derrick Alston Jr. iz BAXI Manresa-e je navodno zelja Virtusa za narednu sezonu.

Borca

Post by Borca » Mon May 19, 2025. 3:28 pm

Spanski Encestando prenosi da je Jokubaitis zelja Bajerna za narednu sezonu kao i da je Booker uz Lucica na "listi" za produzenje ugovora kluba iz Minhena.

Borca

Post by Borca » Mon May 19, 2025. 5:23 pm

Sportando prenosi da je Shabazz Napier navodno zelja Hapoel Tel Aviva.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon May 19, 2025. 6:44 pm

Ista imena svake godine se vrte, samo su klubovi različiti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Borca

Post by Borca » Tue May 20, 2025. 12:17 pm

Sportando prenosi da je igrac Trenta Myles Cale interesantan Makabiju, Virtusu i Baskoniji za narednu sezonu.

Čekićar

Post by Čekićar » Tue May 20, 2025. 1:15 pm

Borca wrote:
Tue May 20, 2025. 12:17 pm
Sportando prenosi da je igrac Trenta Myles Cale interesantan Makabiju, Virtusu i Baskoniji za narednu sezonu.
Sinoc je zveknuo ludacku tricu protiv Armanija za pobedu i poravnjanje u seriji na 1-1

Gledao sam ga par puta,mirise mi na 3D igraca,zanimljivo svakako...

Inace kad smo kod Palakanestra,Justin Robinson iz Trapanija mi je EL kalibar..

Simpson iz Cluja i Robinson iz Trapanija,2 dobre opcije van EL...ali treba hrabrosti,mora se rizikovati jer ako cekas da se uveris u necije kvalitete kada dobijes potvrdu vise nisi u prici da ga dovedes kao npr slucaj Shorts...Ali to sa sobom nosi i promasaje u selekciji jer nije se rodio onaj koji je uvek pogodio..

Borca

Post by Borca » Tue May 20, 2025. 3:33 pm

Čekićar wrote:
Tue May 20, 2025. 1:15 pm
Borca wrote:
Tue May 20, 2025. 12:17 pm
Sinoc je zveknuo ludacku tricu protiv Armanija za pobedu i poravnjanje u seriji na 1-1

Gledao sam ga par puta,mirise mi na 3D igraca,zanimljivo svakako...

Inace kad smo kod Palakanestra,Justin Robinson iz Trapanija mi je EL kalibar..

Simpson iz Cluja i Robinson iz Trapanija,2 dobre opcije van EL...ali treba hrabrosti,mora se rizikovati jer ako cekas da se uveris u necije kvalitete kada dobijes potvrdu vise nisi u prici da ga dovedes kao npr slucaj Shorts...Ali to sa sobom nosi i promasaje u selekciji jer nije se rodio onaj koji je uvek pogodio..
Slazem se 100% samo je izgleda jako malo klubova na ovom najvecem nivou u Evropi koji su spremni za to.

Post Reply