Čekićar wrote: ↑Tue Aug 27, 2019. 1:07 pm
Kako si uspeo da osvojis ligu sa tako samoubilackom taktikom,ti si covece kamikaza
-50 se stize za 2 kola..Gde ces -16 praviti kukavce crni
Napravi WC ako zelis vise izmena...
Verovao sam u Aguera

. A i nije ne znam kakva liga bila, nas 10ak (u Avangardinoj sam sa tim bodovima bio tek negde 15-ti, mada ona jeste bila dosta jaka)...
A WC otisao odmah

Zaha, Ken, Alison, King, Bernardo Silva, sve sam ih poizbacivao, a teskog srca i Aguera, koji je preskup da gledam u pasulj hoce li da igra... I tu sam opet omasio sa teorijom da se Puki nece naigrati, a da ce Origi dobiti vise minuta...
Inace, prvi vajldkard se obicno i koristi u prvih nekoliko kola, zbog poskupljenja i kad vidis na koga treneri racunaju. U ideanom slucaju cekao bih reprezentativnu pauzu, ali i ovako sam nesto bolji nego da ga nisam potrosio, plus sto mi je vrednost tima preko 101, bez WC ne bih imao para za 2-3 pojacanja koja sam planirao.
E sad, ko bi ocekivao da se Zesus odmah povredi.
A inace uvek je zanimljivije sa 2-3 izmene, nego da samo cekas vikend... Jedino kad ti krene, a tada ti obicno igracima poraste kupovna, pa ni ne mozes da ih menjas tek tako.
Pobednik ce se resavati u duplim kolima na prolece, samo se nadam da do tada necu zaostajati vise od 50....