Transferi u evropskoj košarci

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: Transferi u evropskoj košarci

Post by Borca » Fri Jun 13, 2025. 10:35 am

Eurohoops prenosi da ce Nick Weiler-Babb navodno potpisati ugovor sa Efesom iako je i Olimpijakos bio veoma zainteresovan za njega.
Sportando prenosi da je trenutni igrac Kluza Zavier Simpson interesantan Veneciji koja trazi zamenu na poziciji pleja posto Tyler Ennis odlazi u Hapoel Tev Aviv.

Borca

Post by Borca » Fri Jun 13, 2025. 12:07 pm

Eurohoops i Sportando prenose da je Malachi Flynn potpisao ugovor sa Bahcesehirom za narednu sezonu.

Borca

Post by Borca » Fri Jun 13, 2025. 5:17 pm

Spanski Encestando prenosi da je trenutni igrac AEK-a Hunter Hale zelja Unikahe za narednu sezonu kao zamena za Carter-a koji najverovatnije prelazi u Evroligu.

Sportadno prenosi da je Jabari Parker posle danasnjih informacija iz Spanije oko nesigurne buducnosti u Barseloni (bez obzira na ugovor koji ima i za narednu sezonu) na "radaru" Fenerbahcea i Armanija s obzirom da klub iz Turske mozda ostane bez Nigel Hayes-Davis-a (NBA opcija), a klub iz Italije je vec ostao bez vazne opcije na poziciji 4-ke posle rastanka sa Miroticem.

Borca

Post by Borca » Sat Jun 14, 2025. 12:53 pm

Chema de Lucas prenosi da je igrac Ritasa Gytis Radzevičius navodno "na radaru" Barselone.

Eurohoops i Urbonas prenose da je Jerian Grant i zvanicno potpisao novi ugovor sa Panatinaikosom do leta 2028-me.

Ima informacija i da je igrac Baskonije Nikos Rogkavopoulos "na radaru" Panatinaikosa koji je ozbiljno zainteresovan da reprezentativca Grcke dovede u svoje redove.
Navodno je potrebno minimum 1 milion evra za "izlaz" iz ugovora sa Baskonijom, a takodje je navodno Panatinaikos spreman da ponudi godisnju platu oko 1.3 miliona evra uz ugovor na 3 sezone.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jun 14, 2025. 2:29 pm

Pominje se čak da Baskonia traži 1,5m obeštecenje. Da zanemarimo što mislim da je to apsurdna cifra, još apsurdnije je da im je bio pred očima, imao sjajnu sezonu u Patri i secam se da sam se čudio da ga niko od grčkih velikana ne uzima
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Sat Jun 14, 2025. 3:01 pm

Irriducibili wrote:
Sat Jun 14, 2025. 2:29 pm
Pominje se čak da Baskonia traži 1,5m obeštecenje. Da zanemarimo što mislim da je to apsurdna cifra, još apsurdnije je da im je bio pred očima, imao sjajnu sezonu u Patri i secam se da sam se čudio da ga niko od grčkih velikana ne uzima
"Gladne oci" klubova iz Atine i jurnjava za sto vecim "imenima" da se parira ovim drugima sto bolje pa im izgleda dobri domaci igraci nisu zanimljivi dok se ne pokazu u nekom drugom Evroligaskom klubu. Posto imaju novca za 15-tak legitimnih Evroligaskih igraca onda im nece biti problem da se i Baskonija lepo "namiri", mislim da ne bi bio problem ni Olimpijakosu ako bi ga i oni zeleli u svom timu.

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Jun 14, 2025. 7:35 pm

Trinkijeri hoce Simpsona iz Cluja o kojem sam pisao,nisam za bacanje :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jun 14, 2025. 7:44 pm

Nwora navodno blizu Zvezde
non mollare mai

Borca

Post by Borca » Sun Jun 15, 2025. 7:16 pm

Eurohoops i Sportando prenose da je Rokas Jokubaitis navodno produzio ugovor sa Makabijem.

Borca

Post by Borca » Mon Jun 16, 2025. 9:15 pm

Chema de Lucas prenosi da je Nadir Hifi blizu produzenja ugovora sa Parizom i da ipak nece potpisati za Monako kako je ranije bilo najavljeno.

Sportando prenosi da je Shaquille McKissic navodno blizu produztka ugovora sa Olimpijakosom.

Borca

Post by Borca » Tue Jun 17, 2025. 1:16 pm

Marcus Foster je posle isteka ugovora napustio Hapoel Tel Aviv i slobodan je igrac.
Barselona je objavila da Justin Anderson nece biti deo tima naredne sezone, a informacije iz prethodnog perioda su ga "preselile" u Dubai.

Borca

Post by Borca » Tue Jun 17, 2025. 6:40 pm

Spanski Encestando prenosi da je igrac Valensije Jaime Pradilla "na radaru" Armanija, igrac ima izlaznu klauzulu od 700 hiljada evra u ugovoru sa Valensijom.

Borca

Post by Borca » Tue Jun 17, 2025. 10:36 pm

Aris Barkas sa Eurohoopsa prenosi da je Zachary Seljaas posle odlicne sezone u Nemackoj ligi i Fiba Ligi Sampiona dogovorio saradnju sa Virtusom.

Neki mediji iz Vitorije prenose da je Clément Frisch potpisao 3-godisnji ugovor sa Baskonijom.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 24, 2025. 5:52 pm

Čima Moneke u zvezdi. Verujem da ovo znači opraštanje od Dauma a možda i od Brauna mada Sferopulos je ljubitelj Braunovog lika i dela ne bi me čudilo da ostane. Mocart piše da će Moneke zarađivati 1.7 miliona € po sezoni. Odličan igrač nema šta, u prajmu svoje karijere siguran sam da će doneti dosta toga zvezdi.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Borca

Post by Borca » Sat Jun 28, 2025. 8:59 am

Chema de Lucas prenosi da je Juani Marcos iz Djirone blizu prelaska u Barselonu i da zbog toga Barselona vise nije zainteresovana za dovodjenje Lorenzo Brown-a.

Post Reply