KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
Bolje je pitati zašto bi iko od pomenutih imao mesto u timu...Al ajde, makar smo se Saditelja oslobodili.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
bogotac licno
saditelja smo se oslobodili al balvana nikadTajler Darden wrote: ↑Mon Aug 26, 2019. 8:40 pmBolje je pitati zašto bi iko od pomenutih imao mesto u timu...Al ajde, makar smo se Saditelja oslobodili.
ko ne vidi dae gagatar endemska biljka zastitni znak igre partizana nema pojma sta je partizan ,prosto ,zelja angazovanje ,htenje i naravno neznanje su odlike svakog igraca koji je partizanova endemska biljka ,to sto trener ne zna gagica da iskoristi nije do gagica (SAMO JE JEDAN TRENER TO I ZNAO ZATO JE I NAJVECI )
ako zelis da budes sampion moras da trcis sa sampionima ,rece jedan pametan davno nekad *(trcanje sa sampionima se podrazumeva ,da centar ima noge sposobne da brani pikerol ,mozda da ne zna kao sto ni on nie znao kad je dosao al godine posvecenosti trenignu i ucenju su ga ucinile odlicnim defanzivcem)
ti jankovica mozes da ucis da sutira trojke kao sto je radio u megi i olimpiji il turskoj i to mozda i nauci al on kameni ne moze da trci nauci
- Tajler Darden
Ako se nečija veličina ocenjuje po tome da li je znao Vesićevog malog da koristi, onda si se lepo popiškio na njegovu veličinu. Vratio mu je lepo one zime.
Mada, nadajmo se da će ga negde uhlebiti i da ćemo o njemu govoriti na temi eks igrača.
Mada, nadajmo se da će ga negde uhlebiti i da ćemo o njemu govoriti na temi eks igrača.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Moras bolje da pazis, ne mozes da ne znas ko je BigNik
Nikola Šćekić, igrac koji je trebalo da bude na nekoj probi, a navijacima na instagramu pisao kako su ozbiljni pregovori u toku. Samoprozvani BigNik#41.
Nemojte smarati vise o tom Scekicu pls
- Batica ubica
Što se tiče igre isključivo, Gagić je za Nikolu Jankovića Pau Gasol. Bolja leđna tehnika (može sam sebi da izgradi poene, ne zavisi od pleja), bolji šut sa poludistance, bolja završnica, bolja bacanja, u pik en rol igri su tu negde. Gagić igra bolju odbranu. Generalno Gagić je pismeniji igrač.
E sad problem Gagića je u glavi, da je imao verovatno bi sad igrao u Realu ili CSKA. Nesvesno pravi gluposti na terenu, dozvolio je sebi da mu to postane zaštitni znak. Ugojio se mnogo, nema više onu brzinu kao u prvom mandatu. Svakako meni bi on bio treći centat pre Nikole Jankovića i imao bi minutažu 7/8 minuta jer za to vreme ne može ništa da usere
E sad problem Gagića je u glavi, da je imao verovatno bi sad igrao u Realu ili CSKA. Nesvesno pravi gluposti na terenu, dozvolio je sebi da mu to postane zaštitni znak. Ugojio se mnogo, nema više onu brzinu kao u prvom mandatu. Svakako meni bi on bio treći centat pre Nikole Jankovića i imao bi minutažu 7/8 minuta jer za to vreme ne može ništa da usere
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- White Mamba
Uf..Batica ubica wrote: ↑Mon Aug 26, 2019. 11:00 pmimao bi minutažu 7/8 minuta jer za to vreme ne može ništa da usere![]()
Od drugih vesti izdvajamo brat Zanis ladan kao spricer na predstavljanju tima
- Batica ubica
Brat Žanis ima da bude X faktor ove sezone, rešava finale ABA nekom trojkom sa 8 metara 
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
očekuje brat osvajanje svih mogućih trofeja.White Mamba wrote: ↑Mon Aug 26, 2019. 11:28 pmUf..Batica ubica wrote: ↑Mon Aug 26, 2019. 11:00 pmimao bi minutažu 7/8 minuta jer za to vreme ne može ništa da usere![]()
Od drugih vesti izdvajamo brat Zanis ladan kao spricer na predstavljanju tima![]()
-
bogotac licno
jedna od pametnijih a maloe takvih odluka uprave
Pa platicemo, te cemo platiti. Ne moze neko da igra, pa da ostane bez te kinte...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Cemu Nikola Jankovic? Uzasan bekap.
Trenerova odluka, NJ je dosao na njegovo insistiranje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!