FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Sat Jun 21, 2025. 2:16 pm

Mocart prenosi interesujemo se za norveškog štopera Ivana Nesberga. Takođe Marko Milošević je novi golman, potpisao je ugovor na 2 godine.

Kako prenosi Ivković praktično je završen dolazak bugarskog zadnjeg veznog Karabeljova, te da je posao dovođenja Ervina Omića sve nesigurniji. Demba Sek, čovek koji nije dao gol par godina, je završen posao i doćiće na pozajmicu. Stefan Milić je takođe završen.

Ivković prenosi da želimo da dovedemo Aleksića iz Sanderlenda na pozajmicu što je vrlo realan posao s obzirom da je Sanderlend ušao u PL i teško je očekivati da će Aleksić tamo imati minuta.

Takođe, nakon odlaska Jovanovića Natho je konačno novi kapiten. Nešto što je morao da postane pre 2 godine kad je Urošević otišao a traka je sramno data Sveti Prevari, pa kad je on otišao dobio ju je Jovanović (za šta nemam zamerki, ali je morao i tad Natho da bude kapiten).

Što se tiče odlazaka, Mujakić ide u Tursku na pozajmicu sa pravom otkupa. Arijaga će preći u Levante za 500.000 € i 25% od sledeće prodaje, dok će Kovačević preći u Kadiz za 500.000 € kojih ćemo odmah isplatiti Čukaričkom na ime obeštećenja koje gosn Vazura naravno nije platio na vreme (a koje je to i platio na vreme). Ranije su otišli Jovanović, Goh i Kovač, kao i kao slobodni igrači Filipović, Šćekić, Nikolić, Medina, Šehović, Đorđe Jovanović se vratio sa pozajmice.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jun 21, 2025. 2:57 pm

Kad navodiš "pojačanja" FKP, prinudjen sam da guglam da bih otkrio ko se sve danas naziva fudbalerom. Šta znam, možda je do mene
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Jun 24, 2025. 12:20 pm

Milion evra plus procenti za famoznog Kostića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jun 24, 2025. 1:18 pm

Mačka u džaku, tek 24 utakmice u seniorskom fudbalu i to u ligi CG. Mogao se ovaj novac mnogo bolje uložiti.

Još Ivković kaže da je to to što se tiče centarfora. Kostić 18 godina, Jovanović 19, Milošević 19 uskoro puni 20 godina. Preslabo je da se sa takvim centarforima uđe u sezonu.

Ivković prenosi da je završen i dolazak Ivana Vasiljevića iz izvesnog Union Kolada. Momak je štoper, ima 20 godina i prošao je mlađe kategorije Atletika. Sin je nekadašnjeg igrača Partizana Petra Vasiljevića.

Ako ništa, bar ne kasne sa dovođenjem igrača kakvi god oni bili. Nije još ni jul a doveli su 5-6 igrača. Ranije smo imali primer gde npr. najskuplji igrač u istoriji kluba Suma stiže 7 dana pred meč sezone sa Olimpijakosom, i to stiže vidno fizički nespreman. Da ne spominjem da je došao kao klasična 10 kod trenera koji forsira strikno 4-4-2 bez 10, gde polušpic (tada Tavamba) preuzima kreiranje. I mučeni Suma završava prvo na levom pa na desnom krilu gde ne može da se sastavi jer nije krilo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jun 27, 2025. 11:29 am

Zašto je Bugarin izašao juče u 30. minutu?

Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu ni dati sud.

Osvrnuo bih se na dostojanstvo i lažne tekstove u medijima u vezi sa našim trenerom.

1. Od kada je seo na klupu traže mu zamenu. To se može videti i u medijima i po dužini ugovora. Prvi ugovor potpisan je na pola godine, sledeći na godinu dana. Kada već nisu uspeli da ga zamene, a on nije sam otišao, moje pitanje glasi... Zašto nije insistirao na dvogodišnjem ugovoru?

Na taj način zaštitio bi sebe i otkazom uspeo da naplati (u nekom trenutku) veći novac.

2. Apropo tekstova u medijima kako je bilo interesovanje za njega u Rusiji i Saudijskoj Arabiji (ako nisam promašio zemlju) lako se da zaključiti da to nije istina. Da ga je zaista neko želeo otišao bi.

Takođe, pisalo se da uslovljava ostanak obećanim pojačanjima. Već sada se po reputaciji novih igrača vidi da je i to bila laž.

O svim igračima koji su došli neka sudi teren. Pojačanje bi recimo bio Natho ili neko sa sličnom biografijom.

Ovi igrači koji su stigli mogu se ispostaviti kao odlični. Imali smo primere Dijare, Darka Maletića, a u novijoj budućnosti Sadika i Belića. Igrači bez ikakve zavidne karijere, a kod nas su pokidali.

Zaključak - > čovek je ostao na klupi zato što nije imao gde.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 1:04 pm

Tajler Darden wrote:
Fri Jun 27, 2025. 11:29 am
Zašto je Bugarin izašao juče u 30. minutu?

Nisam gledao utakmicu, pa ne mogu ni dati sud.

Osvrnuo bih se na dostojanstvo i lažne tekstove u medijima u vezi sa našim trenerom.

1. Od kada je seo na klupu traže mu zamenu. To se može videti i u medijima i po dužini ugovora. Prvi ugovor potpisan je na pola godine, sledeći na godinu dana. Kada već nisu uspeli da ga zamene, a on nije sam otišao, moje pitanje glasi... Zašto nije insistirao na dvogodišnjem ugovoru?

Na taj način zaštitio bi sebe i otkazom uspeo da naplati (u nekom trenutku) veći novac.

2. Apropo tekstova u medijima kako je bilo interesovanje za njega u Rusiji i Saudijskoj Arabiji (ako nisam promašio zemlju) lako se da zaključiti da to nije istina. Da ga je zaista neko želeo otišao bi.

Takođe, pisalo se da uslovljava ostanak obećanim pojačanjima. Već sada se po reputaciji novih igrača vidi da je i to bila laž.

O svim igračima koji su došli neka sudi teren. Pojačanje bi recimo bio Natho ili neko sa sličnom biografijom.

Ovi igrači koji su stigli mogu se ispostaviti kao odlični. Imali smo primere Dijare, Darka Maletića, a u novijoj budućnosti Sadika i Belića. Igrači bez ikakve zavidne karijere, a kod nas su pokidali.

Zaključak - > čovek je ostao na klupi zato što nije imao gde.
Ovo je bilo jasno od samog početka, klub je hteo boljeg trenera ali niko ozbiljan nije hteo da dođe dok ni trener nije imao bolju opciju od ostanka u Partizanu. Brak iz interesa. Što se tiče trajanja ugovora verovatno se klub predomislio i ponudio jednu umesto dve godine jer verovatno veruju da će dogodine biti u poziciji da dovedu boljeg trenera a Blagojević verovatno nije imao kud te je prihvatio i tu jednu godinu. Što se kaže u narodu bolje i crn komad nego prazna torba. To za ponude si lepo opisao, mačku o rep. Da je mogao da ode bilo gde za mnogo veću lovu (zna se koliko plaćaju i u SA i u Rusiji) ne bi ostajao u ovakvom Partizanu, gde su očekivanja vrlo nerealna s obzirom na ekipu.

Ja ne znam ni da je Bugarin igrao :D Prijateljske utakmice godinama već ne gledam ni u jednom sportu, ponekad ispratim rezultat i to je to. Sve što nema takmičarski značaj ne vuče me da gledam, stvara lažnu sliku. Prijateljske utakmice može da igra bilo ko, čak i neko ko nije pod ugovorom sa klubom. Viđao sam pripreme gde dobijamo sve pa izgledamo užasno u sezoni, viđao sam i pripreme gde gubimo pa izgledamo odlično u sezoni. Sećam se 2019. kad je Real izgubio 7:3 od Atletika pa je na kraju te sezone bio prvak Španije. S toga ću svoj sud o pojačanjima davati tek kad krenu prave, neprijateljske utakmice :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jun 27, 2025. 4:44 pm

Iako je bivši igrač u pitanju okačiću na ovoj temi. Intervju je jako dobar, Jovanović vrlo iskren o svemu. Intervju počinje negde oko 32'. Joksića nešto ne cenim puno kao novinara ali mora mu se priznati da je pitao dobra i zajebana pitanja.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jun 29, 2025. 9:11 am

Mujakić na pozajmici u Ejupsoru godinu dana, biće ubačena i otkupna klauzula od 1.2 miliona €. Takođe Ejupsor će preuzeti kompletnu Mujakićevu platu koja je 40.000 € mesečno.

Ne mogu da budem bezobrazan i da kažem da je Mujakić odigrao lošu sezonu, bio je naš najbolji štoper a u jednom periodu je vrlo korektno odigrao i kao levi bek. Ubadale su u oči vanterenske aktivnosti pre dolaska kod nas, neki postovi na Instagramu i to. Zaista zalaganje mu se nikad nije moglo osporiti, uvek je to bilo 100%. Mislim da je na kraju ogromna plata presudila.

Ivković piše da je klub kaznio Kalulua i da neće ići na bratski turnir u Moskvu zbog kašnjenja na pripreme. Kako kaže Ivković ovo je poruka Kaluluu da traži novi klub jer je i njegova plata vrlo visoka, mislim da se jesenas spominjalo da ima 600.000 € godišnju platu. Kalulu je u 2. delu prošle sezone stvarno bio naš najbolji igrač posle Natha, popravio je i igru u odbrani, u napadu je konačno došao konkretan učinak. Nažalost klub je u takvoj finansijskoj situaciji da nema prostora za tolike plate.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jul 05, 2025. 1:35 pm

Otišao Stjepanović.

Dobio je čiste papire u zamenu za oprost dugova. Imamo 40% od naredne prodaje.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jul 07, 2025. 3:00 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Jul 05, 2025. 1:35 pm
Otišao Stjepanović.

Dobio je čiste papire u zamenu za oprost dugova. Imamo 40% od naredne prodaje.
I to je oprostio 90.000 € što nije mali novac za momka u njegovim godinama. Ružno je da i dalje igrači odlaze za oprost dugova, loše za ionako urušen imidž kluba. Svako treba da bude plaćen za ono što mu je ugovorom obećano.

Elem, Milić se povredio i neće igrati protiv AEKa a kako Ivković najavljuje Vukašin Đurđević, nek nam je Bog u pomoći, će igrati štopera protiv AEKa. Dakle, momak koji je loš desni bek će igrati štopera. Filipoviću vrati se, sve ti je oprošteno. Katastrofa u najavi.

Što se tiče tužbe Ankaragudžua kojoj dugujemo 600.000 € za Mujakića to je uspešno dogovoreno, dug će biti isplaćen u 3 rate.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 10, 2025. 8:41 pm

Kako sam se nadala dobro sam se udala. Pre utakmice sam rekao da je poraz sa jednim golom razlike dobar, ispostaviće se da sam bio u pravu.

Nisam ništa više ni očekivao od ove ekipe. Toliko slušasmo o mladosti, talentu, drži ne daj. Čak sam očekivao i lošiju našu utakmicu s obzirom ko je igrao.

Eto bar ima nešto pozitivno, Milošević je dobro branio, ovaj Milovanović je solidno odigrao, kao i Roganović. Ostali tanka priča, Natho potpuno odsečen kao i Kalulu, Trifunović koji dirbla u mestu. Milošević centarfor se trudi ali se postavlja pitanje i njegovog kvaliteta. Čak je ovaj Bugarin odigrao među najboljima, deluje da nije loš igrač mada videćemo tek je prva utakmica.

Sve u svemu skup prosečnih igrača i na bazi kurca nahajpovanih i nedokazanih klinaca. Nismo šansu stvorili a ne da smo dali gol. Čak nisam ni znao da imamo dva Kostića u ekipi, gledam ulazi još jedan Kostić reko šta se dešava da mi televizor nije poludeo :D

Ne vidim kako možemo do bilo čega ovde, eventualno ako u revanšu bude dosta publike pa da na početku uguramo gol na brzinu posle nekog prekida ili njihove neke greške, pa da čekamo penale. Mada su oni i danas stvorili 5 šansi, za očekivati je da ih stvore i u Beogradu gde će imati više prostora ali je pitanje da li će promašivati.

Nažalost, kvalitet nemamo. Nedokazani klinci, prosečni igrači i u vrh glave 4 dobra igrača. A tek to da u prvoj utakmici sezone posle priprema 3 igrača ispadaju iz utakmice zbog povreda ili grčeva, pa ljudi šta ste radili prethodnih mesec dana.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jul 11, 2025. 12:07 am

Kako ne znaš Kostica, dečko od milion evra :bomb:

Ne znam kad je utekao, ali registrovah da ni sponzora na dresu nemamo

Najtužnije od svega je što nas je nadigrao rival, koji je sastavljen od igrača tankog kvaliteta i karijera u skladu s tim

Ali za nas je i to previše
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 11, 2025. 9:05 am

Irriducibili wrote:
Fri Jul 11, 2025. 12:07 am
Kako ne znaš Kostica, dečko od milion evra :bomb:

Ne znam kad je utekao, ali registrovah da ni sponzora na dresu nemamo

Najtužnije od svega je što nas je nadigrao rival, koji je sastavljen od igrača tankog kvaliteta i karijera u skladu s tim

Ali za nas je i to previše
Ma za njega znam, nego me je zbunio ovaj drugi Kostić što je ušao, Bogdan :D :D

Apropo sponzora mislim da nam je Maksbet glavni sponzor ali kontam da na Kipru nisu dozvoljene reklame za kladionice pa da smo zato igrali u klot dresu.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jul 11, 2025. 1:42 pm

Batica ubica wrote:
Fri Jul 11, 2025. 9:05 am
Apropo sponzora mislim da nam je Maksbet glavni sponzor ali kontam da na Kipru nisu dozvoljene reklame za kladionice pa da smo zato igrali u klot dresu.
Pa domacini imaju reklamu kladionice na dresu
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Jul 11, 2025. 3:28 pm

Irriducibili wrote:
Fri Jul 11, 2025. 1:42 pm
Batica ubica wrote:
Fri Jul 11, 2025. 9:05 am
Pa domacini imaju reklamu kladionice na dresu
Vidiš nisam to primetio. Onda ne znam šta bi moglo da bude u pitanju, na promociji dresova je bio znak Maksbeta na dresu.

Post Reply